3
SVENSKA
Reglering av arom (ka ets intensitet) ...................................................................................... 26
Reglering av ka emunstycket .................................................................................................. 27
Reglering av ka ets utspäddhet i kopp ................................................................................... 28
BRYGGNING AV ESPRESSO OCH LÅNG ESPRESSO ...............................................29
Bryggning av espresso och lång espresso med ka ebönor ....................................................... 29
Bryggning av espresso och lång espresso med förmalet ka e.................................................. 30
BRYGGNING AV KLASSISKT KAFFE (CLASSIC COFFEE) .........................................31
Bryggning av klassiskt ka e (Classic Co ee) med ka ebönor .................................................. 31
Bryggning av klassiskt ka e (Classic Co ee) med förmalet ka e ............................................. 32
SKUMMA MJÖLK OCH TILLREDNING AV CAPPUCCINO ........................................34
Skumma mjölk ......................................................................................................................... 34
Tillredning av cappuccino ........................................................................................................ 36
TILLFLÖDE AV VARMVATTEN ............................................................................36
RENGÖRING OCH UNDERHÅLL .........................................................................38
Daglig rengöring av maskinen ................................................................................................. 38
Veckorengöring av maskinen ................................................................................................... 39
Rengöring av vattenbehållaren ................................................................................................ 40
Daglig rengöring av den Klassiska Mjölkskummaren ............................................................... 40
Veckorengöring av den Klassiska Mjölkskummaren ................................................................. 40
Veckorengöring av bryggruppen .............................................................................................. 41
Månadssmörjning av bryggruppen .......................................................................................... 45
Månadsrengöring av bryggruppen med avfettningstabletter .................................................. 46
Månadsrengöring av bönbehållaren ........................................................................................ 48
AVKALKNING ..................................................................................................49
Förberedelser ........................................................................................................................... 49
Avkalkningsfasen ..................................................................................................................... 51
Sköljningsfasen ........................................................................................................................ 52
Avbrott i avkalkningscykeln ..................................................................................................... 54
PROGRAMMERING ..........................................................................................54
Följande inställningar kan justeras .......................................................................................... 54
Programmering av maskinen ................................................................................................... 56
FÖRKLARING AV SYMBOLERNA PÅ SKÄRMEN ....................................................58
PROBLEMLÖSNING .........................................................................................62
ENERGIBESPARING .........................................................................................65
Standby ................................................................................................................................... 65
TEKNISKA SPECIFIKATIONER ...........................................................................65
FABRIKSINSTÄLLNINGAR ................................................................................66
GARANTI OCH SERVICE ....................................................................................66
Garanti ..................................................................................................................................... 66
Service ..................................................................................................................................... 66
BESTÄLLNING AV UNDERHÅLLSPRODUKTER .....................................................67