3
SVENSKA
Reglering av arom (ka estyrka) ............................................................................................... 22
Reglering av ka emunstycket .................................................................................................. 23
Reglering av ka ets utspäddhet i kopp ................................................................................... 24
BRYGGNING AV ESPRESSO OCH LÅNG ESPRESSO ...............................................25
Bryggning av espresso eller lång espresso med ka ebönor ..................................................... 25
Bryggning av espresso eller lång espresso med förmalet ka e ................................................ 26
MATA UT ÅNGA/BRYGGA CAPPUCCINO ..............................................................27
UTFLÖDE AV VARMVATTEN ..............................................................................28
RENGÖRING OCH UNDERHÅLL .........................................................................29
Daglig rengöring av maskinen ................................................................................................. 29
Rengöring av vattenbehållaren ................................................................................................ 30
Daglig rengöring av den Klassiska Mjölkskummaren ............................................................... 31
Veckorengöring av maskinen ................................................................................................... 31
Veckorengöring av den Klassiska Mjölkskummaren ................................................................. 31
Veckorengöring av bryggruppen .............................................................................................. 32
Månadssmörjning av bryggruppen .......................................................................................... 36
Månadsrengöring av bryggruppen med avfettningstabletter .................................................. 37
Månadsrengöring av bönbehållaren ........................................................................................ 39
AVKALKNING ..................................................................................................40
Förberedelser ........................................................................................................................... 40
Avkalkningsfasen ..................................................................................................................... 42
Sköljningsfasen ........................................................................................................................ 43
Avbrott i avkalkningscykeln ..................................................................................................... 45
PROGRAMMERING ..........................................................................................46
Följande inställningar kan justeras .......................................................................................... 46
Programmering av maskinen ................................................................................................... 47
FÖRKLARING AV SYMBOLERNA PÅ SKÄRMEN ....................................................49
PROBLEMLÖSNING .........................................................................................53
ENERGIBESPARING .........................................................................................56
Standby ................................................................................................................................... 56
TEKNISKA SPECIFIKATIONER ...........................................................................56
FABRIKSINSTÄLLNINGAR ................................................................................57
GARANTI OCH SERVICE ....................................................................................57
Garanti ..................................................................................................................................... 57
Service ..................................................................................................................................... 57
BESTÄLLNING AV UNDERHÅLLSPRODUKTER .....................................................58