Electrolux EOB2600XNORDICBM Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual

Denna manual är också lämplig för

Elektrisk inbyggnadsugnen
Bruksanvisning
EOB 2600
822 923 276-A-110902-01
s
2
Till våra kunder
läs igenom den här bruksanvisningen noggrant.
Läs avsnittet “Säkerhetsanvisningar“ på de första sidorna särskilt noga.
Spara den här bruksanvisningen för att kunna slå upp i den senare. Över-
lämna den till eventuellt efterkommande ägare.
Följande symboler används i texten:
1 Säkerhetsanvisningar
Varning: Anvisningar som är avsedda för din egen säkerhet.
Observera: Anvisningar som är avsedda för att undvika skador på spisen.
3 Anvisningar och praktiska tips
2 Miljöinformationer
1.De här siffrorna leder dig steg för steg vid betjäningen av spisen.
2.
3.
I avsnittet "Vad gör man när..." finns anvisningar om hur du själv kan åtgärda
eventuella fel som uppstår.
3
Innehåll
Bruksanvisning. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Säkerhet. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Avfallshantering. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6
Beskrivning av inbyggnadsugnen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Bild på hela ugnen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Panel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Ugnsutrustning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Tillbehör till ugnen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Innan spisen används första gången . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Första rengöringen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Ugnens betjäning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Att sätta på och stänga av ugnen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Ugnsfunktioner . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Användning av universalplåt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11
Användningsområden, tabeller och tips . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Gräddning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Gräddningstabell. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
Stekning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Stektabell . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 17
Grillning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
Grilltabell . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 19
Konservering . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20
Rengöring och skötsel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
Ugnen utvändigt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
Ugnsutrymme . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
Tillbehör. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
Ugnsbelysning. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Ugnslucka . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
Ugnsluckans glas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25
4
Vad gör jag om … . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 26
Tekniska data. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Ugnens innermått . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Bestämmelser, normer, direktiv. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Garanti/Konsumentkontakt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Reklamation. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Sverige . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Konsumentkontakt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Sverige . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Garanti . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Finland. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Sakregister. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Service och reservdelar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Sverige . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Finland. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
5
Bruksanvisning
1 Säkerhet
Elsäkerhet
Endast en auktoriserad fackman får ansluta ugnen.
Vid störningar eller skador på den: Skruva ur alternativt slå av säkringarna.
Det är av säkerhetsskäl förbjudet att rengöra ugnen med en ångstråle- el-
ler högtrycksspruta.
Endast fackmän får utföra reparationer på ugnen. Felaktiga reparationer
kan innebära allvarliga risker för användaren. Kontakta vår kundservice el-
ler fackbutiken i samband med reparationer.
Säkerhet för barn
Lämna aldrig småbarn utan tillsyn medan ugnen är på.
Säkerhet under användningen
Den här ugnen får användas endast i hushållet till normal kokning, stek-
ning och gräddning av maträtter.
Var försiktig när du ansluter elektriska apparater till vägguttag i närheten
av ugnen. Se till att anslutningsledningarna inte vidrör heta kokplattor eller
kläms fast under den heta ugnsluckan.
Varning: Risk för brännskador! Ugnsutrymmet blir hett när ugnen är på.
Om du använder alkoholhaltiga ingredienser i ugnen, så kan det eventuellt
bildas en lättantändlig alkohol-luftblandning. Öppna i så fall luckan försik-
tigt. Se till att inte ha glöd, gnistor eller öppen eld i närheten.
Så undviker du skador på ugnen
Lägg aldrig aluminiumfolie runt ugnens innerväggar och ställ aldrig in nå-
gon bakplåt, gryta eller något annat föremål på ugnens botten, då ugnens
emalj annars kan skadas av den stillastående värmen.
Fruksaft som droppar från bakformar ger fläckar som inte går att ta bort.
Använd långpannan för mycket fuktiga, mjuka kakor.
Belasta inte en öppen ugnslucka.
Häll aldrig vatten direkt in i en het ugn. Det kan bli skador i emaljen.
Glaset kan spricka vid våld, speciellt mot dess kanter.
Förvara inte några brännbara föremål i ugnen. De kan antändas när ugnen
slås på.
Förvara inte några fuktiga livsmedel i ugnen. Emaljen kan då skadas.
6
2 Avfallshantering
Avfallshantering av förpackningsmaterial
Alla använda material kan återanvändas utan undantag.
Plasterna har följande märkning:
>PE< för polyetylen, till exempel den yttre förpackningen och påsarna i
ugnsutrymmet.
>PS< för skummad polystyren, till exempel de dämpande delarna, natur-
ligtvis freonfria.
Avfallshantering när den slitits ut
1 Varning: Gör den oanvändbar, så att den blir helt ofarlig, innan du lämnar
den till återvinning.
Skilj inbyggnadsugnen från elförsörjningen och ta bort elkabeln från
den.
Alla uttjänade apparater måste tas om hand på ett miljöriktigt sätt.
Skrota inte inbyggnadsugnen tillsammans med hushållssoporna.
Du får upplysningar om hämtningstider och avställningsplatser hos kom-
munen.
7
Beskrivning av inbyggnadsugnen
Bild på hela ugnen
Ventilerad
glaslucka
Kontrollpanel
Luck-
handtag
8
Panel
Ugnsutrustning
Termostatlampa
Ugnsfunktioner
Temperaturval
Övervärmen och grillelement
Ugnsbelysning
Undervärme
Fals
9
Tillbehör till ugnen
Ugnsgaller
För kärl, kakformar, stekar och grillbitar
Bakplåt
För mjuka kakor, småkakor, bröd och
bullar.
Långpanna
Vid stekning, grillning, bakning och
gräddning av t ex ugnspannkaka.
Innan spisen används första gången
Första rengöringen
Innan ugnen tas i bruk första gången bör den rengöras.
1 Varning: Använd inga skarpa, slipande rengöringsmedel. Kokhällens yta
kan skadas.
3 För metallfronter använder du normala i handeln tillgängliga rengöringsme-
del.
1.Vrid
Omkopplaren Ugnsfunktioner till Ugnsbelysning L
2.Ta ut alla tillbehör och rengör dem i varmt vatten med diskmedel.
3.Tvätta även ur ugnen med varmt vatten med diskmedel och torka.
4.Torka av ugnens framsida med fuktig trasa.
10
Ugnens betjäning
Att sätta på och stänga av ugnen
1.Vrid vredet “Ugnsfunktioner” till önskad funktion.
2.Vrid vredet “Temperaturval” till önskad temperatur.
Den röda termostatlampan lyser, så länge som ugnen värmer.
3.Vrid vreden “Ugnsfunktioner” och “Temperaturval” till sina respektive noll-
lägen för att stänga av ugnen.
3 Kylfläkt
När ugnen sätts på startar fläkten automatiskt för att kyla ugnens ytor. Fläk-
ten fortsätter att gå för att kyla av ugnen, efter att ugnen stängts av. Kylfläk-
ten stängs sedan av automatiskt.
Termostatlampa
Ugnsfunktioner
Temperaturval
11
Ugnsfunktioner
Följande funktioner finns att välja:
L Ugnsbelysning
Med den här funktionen kan du belysa ugnsutrymmet, till exempel vid ren-
göring.
Då är inget element i drift.
¡ Över-/undervärme
För att grädda och steka på en nivå.
Över- och underelementena är inkopplade.
O Övervärme
För att gratinera bakverk och för puddingar.
Överelementet är inkopplat.
U Undervärme
För att eftergrädda kakor som behöver kraftigare underfärg.
Underelementet är inkopplat.
¸ Minigrill
För att grilla tunna livsmedel som placeras i mitten av grillen, såsom ste-
kar, schnitzlar, fiskar och för att rosta bröd.
Grillelementet är inkopplat.
º Maxgrill
För att grilla tunna livsmedel i större mängder, såsom stekar, schnitzlar, fis-
kar och för att rosta bröd.
Överelementet och grillelementet är inkopplade.
Användning av universalplåt
3 Tippskydd
Plåtarna är försedda med en liten utbukt-
ning på höger och vänster sida.
Denna utbuktning tjänar som tippskydd
och ska alltid placeras mot ugnens inre
del.
Användning av plåt respektive universalplåt:
Tippskyddet ska placeras mot ugnens inre del.
12
Användningsområden, tabeller och tips
Gräddning
Använd ugnsfunktionen Över-/undervärme ¡ för att grädda.
Bakformar
Formar av mörk metall och belagda formar passar för Över-/undervärme ¡.
Nivåer
Det går bara att grädda på en nivå vid Över-/undervärme ¡.
1 bakplåt:
nivå 3
1 bakform:
nivå 1
13
Allmänna anvisningar
Notera att nivåerna räknas nerifrån och uppåt.
Sätt i bakplåten med den nedåtlutande kanten framåt!
Placera alltid mjuka kakor i formar mitt på gallret.
Du kan grädda två formar samtidigt med Över-/undervärme ¡. Placera i
så fall formarna bredvid varandra på gallret. Gräddningstiden blir då bara
obetydligt längre.
3 Plåtarna kan slå sig under gräddningen, om du lagt djupfrysta varor på dem.
Det beror på den stora temperaturskillnaden mellan de djupfrysta varorna
och den varma ugnen. Plåtarna återfår sin form igen efter att de kallnat.
Anvisningar angående gräddningstabellerna
I tabellerna hittar du uppgifter om nödvändiga temperaturer, gräddningsti-
der och nivåer till ett urval rätter.
Temperaturerna och gräddningstiderna är riktvärden, eftersom de är bero-
ende av degens sammansättning och mängd samt bakformen.
Vi rekommenderar, att du ställer in den lägre temperaturen den första
gången, och först vid behov väljer en högre temperatur, till exempel om du
önskar en starkare bryning eller om gräddningen tar för lång tid.
Om du inte hittar några konkreta uppgifter om ett eget recept, så gå efter
ett liknande bakverk.
2 Du kan vid längre gräddningstider stänga av ugnen cirka 10 minuter innan
tiden gått ut, detta för att utnyttja eftervärmen.
Tabellerna gäller för insättning i en kall ugn, om inget annat anges.
14
Gräddningstabell
Över-/undervärme ¡
Typ av bakverk
Temperatur
i °C
Fals
Gräddningstid
i minuter
(riktvärden)
Sockerkaksdeg
Rodon- eller chokladkaka 160-180 1 50-70
Frankfurtskrans (halvhög
form)
150-170 1 45-60
Korint-/sandkaka (i avlång
form)
150-170* 1 70-85
Sockerkaksbotten 150-190* 2 15-25
Äppeltårta, mycket fin 150-190* 1 45-60
Mördeg
Kvarktårta (750 g kvark) 170-190 1
65-90+10 minu-
ter
eftervärme
Frukttårta med deglock 170-190 2 50-60
Kvarkkaka på plåt 160-180* 2 50-70
Smördeg
Fransk äppeltårta 190-200* 1 40-50
Biskvideg
Biskvitårta (DIN) 160-180* 3 25-40
Sockerkaksbotten 170-190* 3 20-25
Biskvirulle 180-200* 3 10-20
Jäsdeg
Rodon- eller chokladkaka 160-180 1 45-55
Vetefläta/-krans 170-190 3 15-40
Sockerkaka, toscakaka 180-200* 3 20-35
Strösselkaka 160-180* 3 20-40
Fruktkaka med strössel på
plåt (DIN)
170-190 3 25-50
15
* Förväm ugnen
Vetekvarkkaka 170-190 3 45-50
Julstollen (500 g mjöl) 160-180* 3 40-70
Pizza (färsk) 250-275* 1 10-25
Småkakor
Maränger 100-200 3 100-200
Mandelkakor 120-140* 3 20-30
Strasskakor (DIN) 160-180* 3 15-30
Nötkakor 170-180 3 25-30
Småkakor av smördeg 180-210* 3 20-30
Små vetekakor 170-190* 3 20-40
Över-/undervärme ¡
Typ av bakverk
Temperatur
i °C
Fals
Gräddningstid
i minuter
(riktvärden)
16
Stekning
Använd ugnsfunktionen Över-/undervärme ¡ för att steka.
Stekgryta
Alla värmebeständiga kärl går att använda till stekning.
Se till att kärl med plasthandtag är värmebeständiga.
Använd både ugnsgaller och långpanna vid stekning.
Sätt alltid in långpannan på första falsen räknat nerifrån.
Stora stekar kan du steka direkt på fettpannan eller på gallret
med fettpannan under (till exempel kalkon, gås, 3-4 kycklingar eller 3-4
lägg).
Vi rekommenderar att steka alla magra typer av kött i stekgryta med
locket på (till exempel kalv-, sur- och oxstek samt djupfryst kött). Köttet
blir då saftigare.
Alla typer av kött, som ska få en stekyta, kan du steka i stekgryta utan
lock (till exempel köttfärslimpa, fläsk-, lamm- och fårstek, anka, 1-2 lägg,
1-2 kycklingar, småfågel, rostbiff, filé och vilt).
3 Tips: Ugnen håller sig renare om du steker i en gryta!
Nivåer
Utläs nivåerna i nedanstående tabell.
Observera att falsarna räknas nerifrån och upp.
3 Anvisningar angående stektabellen
I tabellen hittar du uppgifter om lämplig ugnsfunktion, temperaturinställning,
stektid och nivå för olika typer av kött. Uppgifterna är riktvärden.
Vi rekommenderar att köttet och fisken som du steker i ugnen väger
minst 1 kg.
För att förhindra att köttsaften som tränger ut bränns fast rekommenderar
vi att du tillsätter lite vätska i stekgrytan.
Vänd steken vid behov (efter 1/2-2/3 av stektiden).
3 Häll över stekfond över stora stekar och fåglar flera gånger under stektiden.
På så vis får du ett bättre resultat.
2 Stäng av ugnen cirka 10 minuter innan stektiden gått ut, detta för att utnyttja
eftervärmen.
17
Stektabell
Typ av kött
Mängd
Vikt
Nivå
nerifrån
Tempera-
tur
ºC
Tid
standard:
min
Nötkött
Grytstek 1-1,5 kg 2 200-250 2:00-2:30
Rostbiff eller filé 2
per cm höjd
- röd i mitten
per cm höjd
2 230-250* 0:06-0:08
- rosa i mitten
per cm höjd
2 230-250* 0:08-0:10
- genomstekt
per cm höjd
2 210-230* 0:10-0:12
Fläskkött
Bog, nacke,
skinkbit
1-1,5 kg 2 210-220 1:30-2:00
Kotlett, kassler 1-1,5 kg 2 180-190 1:00-1:30
Köttfärslimpa 0,75-1 kg 2 170-180 0:45-1:00
Fläsklägg
(förkokt)
0,75-1 kg 2 210-220 1:30-2:00
Kalvkött
Kalvstek 1 kg 2 210-220 1:30-2:00
Kalvlägg 1,5-2 kg 2 210-225 2:00-2:30
Lamm
Lammbog, lammstek 1-1,5 kg 2 210-220 1:15-2:00
Lammrygg 1-1,5 kg 2 210-220 1:00-1:30
Vilt
Harrygg,
harlår
upp till 1 kg 3 220-250* 0:25-0:40
Rådjurs-/hjortsadel 1,5-2 kg 2 210-220 1:00-1:30
Rådjurs-/hjortbog 1,5-2 kg 2 200-210 1:15-1:50
18
* Förväm ugnen
Fågel
Bitar av fågel
4-6 stycken
vardera
200-250g
3 220-250 0:35-0:50
Kycklinghalvor
2-4 stycken
vardera
400-500 g
3 220-250 0:35-0:50
Kyckling,
poulard
1-1,5 kg 2 220-250 0:45-1:15
Anka 1,5-2 kg 2 210-220 1:00-1:30
Gås 3,5-5 kg 2 200-210 2:30-3:00
Kalkon
2,5-3,5 kg
4-6 kg
2
200-210
180-200
1:30-2:00
2:30-4:00
Fisk (ångkoka)
Foreller 200-250g 3 200-210* 0:15-0:20
Hela fiskar 1-1,5 kg 2/3 210-220 0:45-1:15
Typ av kött
Mängd
Vikt
Nivå
nerifrån
Tempera-
tur
ºC
Tid
standard:
min
19
Grillning
För att grilla använder du funktionerna minigrill eller maxigrill med tempera-
turinställning.
1 OBS: Ugnsluckan skall alltid vara stängd under grillning.
3 Förvärm alltid ugnen tom med grillfunktionen inställd i 5 minuter!
Grillutrustning
Vid grillning skall gallret användas tillsammans med långpannan.
Falsplacering
Vid grillning av tunna matvaror skall normalt fals 4 räknat nerifrån använ-
das.
Anvisningar om grilltabellen
Grilltiderna är riktvärden och beror på kvalitet och typ av kött, fisk, etc.
Grillning är särskilt lämplig för tunna kött- och fiskbitar.
Vänd maten efter ca halva grilltiden.
Grilltabell
Det som ska
grillas
Funk-
tion
Tempera-
tur
i °C
Lång-
panna
Gal-
ler
Grilltid i
minuter
Fals Sida 1 Sida 2
4-8 fläskkotletter Maxigrill 275 1 4 15 10
2-4 fläskkotletter Minigrill 275 1 4 12 12
Skivor av fläsk-
karré
Maxigrill 275 1 4 12 12
Entrecóte, blodig Minigrill 275 1 4 5-7 4-6
Entrecóte, 4 st,
medium
Maxigrill 275 1 4 6-8 5-7
2 halva kyckling-
ar
Minigrill 250 1 4 15-20 15-20
4 halva kyckling-
ar
Maxigrill 250 1 3 15-20 15-20
1-4 kycklinglår Maxigrill 250 1 4 20 10
4-6 kycklinglår Maxigrill 250 1 4 20 15
20
Konservering
Använd ugnsfunktionen Undervärme U vid konservering.
Utrustning
Använd bara vanliga konserveringsglas som har samma storlek.
3 Glas med skruvlock eller bajonettförslutning och metallburkar är inte
lämpliga att använda.
Nivåer
Använd fals 1 vid konserveringen.
Anvisningar för konservering
Använd långpannan och det finns det plats för upp till sex enliters konser-
veringsglas.
Konserveringsglasen ska vara lika mycket fyllda och ha klämman fastsatt.
Ställ konserveringsglasen på långpannan, så att de inte rör vid varandra.
Häll cirka 1/2 liter vatten i pannan., så attpannan, så att det blir tillräckligt
med fuktighet i ugnen
Stäng av ugnen eller sänk temperaturen till 100 °C när vätskan börjar
bubbla i de första glasen (vid enlitersglas efter cirka 35-60 minuter) (se ta-
bellen).
Grillkorvar,
upp till 6 stycken
Minigrill 275 1 4 5-10 5
Grillkorvar,
fler än 6 stycken
Maxigrill 275 1 4 5-10 5
Hamburgare,
upp till 4 stycken
Minigrill 275 1 4 10 9
Hamburgare,
upp till 6 stycken
Maxigrill 275 1 4 10 9
Rostning av bröd Maxigrill 250 1 3 10 ---
4-8 fläskkotletter Maxigrill 275 1 4 1-2 1-2
Det som ska
grillas
Funk-
tion
Tempera-
tur
i °C
Lång-
panna
Gal-
ler
Grilltid i
minuter
Fals Sida 1 Sida 2
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32

Electrolux EOB2600XNORDICBM Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual
Denna manual är också lämplig för