Weber 7576 Användarmanual

Typ
Användarmanual
www.weber.Com
®
5
m FARA: Använd inte tändvätska eller annan brännbar vätska i röklådan för att
tända träflisen. Detta kan leda till allvarlig personskada.
m Varning: Använd aldrig trä som är behandlat eller har utsatts för kemikalier.
Undvik att använda mjukt, kådigt träslag som tall, cederträ och asp.
RENGÖRA RÖKLÅDAN
Före varje användningstillfälle ska askan tömmas ut från röklådan för att möjliggöra ett ordentligt luftflöde.
ANVÄNDA RÖKLÅDAN
Placera de blöta träbitarna i röklådan. Placera röklådan på grillgallret mitt ovanför en brännare. Stäng grillens lock.
Förvärm grillen under 20-30 minuter på HIGH tills dess att det kommer rök. (Förvärmningstiderna varierar beroende
på grill, se grillens handbok för förvärmningsinstruktioner.) Lägg på maten, stäng grillens lock och tillaga maten efter
önskemål.
m GEVAAR: Gebruik geen ontvlambare vloeistof of brandstof in de smoker om
de houtsnippers aan te steken. Dit kan ernstig lichamelijk letsel veroorzaken.
m Waarschuwing: Gebruik nooit hout dat is behandeld of is blootgesteld aan
chemicaliën.
Gebruik nooit zachte, harshoudende houtsoorten, zoals dennenhout, cederhout en espehout.
DE SMOKER SCHOONMAKEN
Verwijder voor elk gebruik het as uit de smoker voor een goede luchtstroom.
GEBRUIK VAN DE ROOKBAK
Leg de vochtige houtsnippers in de rookbak. Zet de rookbak midden op het grillrooster boven een brander. Sluit
het deksel van de barbecue. Verwarm de barbecue 20 à 30 minuten voor op stand HOOG tot u rook ziet. (De
voorverwarmtijd is afhankelijk van de barbecue; lees de voorverwarm-instructies in de gebruikershandleiding van de
gasbarbecue.) Voeg het voedsel toe, sluit het deksel en laat volgens wens garen.
m FARE: Anvend aldrig nogen form for brandfarlig væske eller antændelige
produkter i smokeren til at tænde træflisene. Det medfører alvorlige
personskader.
m Advarsel: Anvend aldrig træ, der har været behandlet med eller udsat for
kemikalier.
Ungdå altid bløde, harpiksholdige træsorter som pinje- ceder- og aspetræ.
SÅDAN RENGØRES SMOKEREN
Tøm asken ud af smokeren hver gang før brug, så der er ordentlig lufttilførsel.
SÅDAN BRUGES SMOKEREN
Læg den gennemblødte træflis i smokerkassen. Placér smokeren på grilristen over en brænder. Luk grilllåget.
Forvarm grillen i 20-30 minutter på HIGH (høj), indtil der begynder at komme røg. (Forvarmningstider afhænger af
grillen. Se brugsvejledningen til din grill angående forvarmningsinstruktioner.) Læg maden på, luk låget, og grill indtil
det er tilstrækkeligt mørt.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12

Weber 7576 Användarmanual

Typ
Användarmanual