Barbecook Smoker XL Bruksanvisning

Typ
Bruksanvisning
[EN] Go to barbecook.com, register your Barbecook and your Barbecook experience
will be further improved!
[NL] Ga naar barbecook.com, registreer uw Barbecook om uw Barbecook-ervaring
nog meer te verbeteren!
[FR] Rendez-vous sur barbecook.com et enregistrez votre appareil Barbecook pour
nous aider à améliorer votre expérience Barbecook.
[DE] Registrieren Sie Ihren Barbecook auf barbecook.com, damit Sie ein noch
umfangreicheres Barbecook-Erlebnis genießen können!
[ES] Visite barbecook.com, registre su Barbecook y su experiencia con el producto
será aún mejor.
[IT] Visita il sito barbecook.com , registra il tuo Barbecook e sarai ancora più vicino al
mondo Barbecook!
[PT] Aceda a barbecook.com, registe o seu Barbecook e a sua experiência com a
Barbecook será continuamente melhorada!
[SE] Gå till barbecook.com, registrera din Barbecook och din upplevelse med
Barbecook kommer att bli ännu bättre!”
[DK] Gå til barbecook.com, tilmeld din Barbecook for en endnu bedre Barbecook-
oplevelse!
[FI] Rekisteröi Barbecook-grillisi osoitteessa barbecook.com ja pääset nauttimaan
täydellisestä Barbecook-käyttökokemuksesta!
[NO] Gå til barbecook.com, registrer din Barbecook og din Barbecook opplevelse vil bli
enda bedre!
[HU] Látogasson el a barbecook.com oldalra, regisztrálja a Barbecook-ját, és még több
Barbecook élményben lehet része!
[RO] Accesaţi barbecook.com, înregistraţi grătarul Barbecook, iar experienţa dvs.
Barbecook va fi mult îmbunătăţită!
[CS] Navštivte stránky barbecook.com, zaregistrujte si svůj gril Barbecook a vaše
zážitky s produkty Barbecook budou ještě lepší!
[GR] Μεταβείτε στον ιστότοπο barbecook.com και δηλώστε το Barbecook που έχετε
αγοράσει, για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία Barbecook!
[SK] Prejdite na barbecook.com, zaregistrujte svoj gril Barbecook a vaše zážitky s
Barbecook budú ešte lepšie!
[ET] Minge aadressile barbecook.com, registreerige oma Barbecook ja teil avaneb
võimalus kasutada oma Barbecooki veelgi paremini!
[LT] Eikite į barbecook.com, užregistruokite savo „Barbecook“ kepsninę ir patirsite dar
geresnių įspūdžių ją naudodami!
[LV] Atveriet vietni www.barbecook.com, reģistrējiet savu Barbecook un izmantojiet
Barbecook vēl pilnvērtīgāk!
[PL] Przejdź na stronę barbecook.com, zarejestruj swój produkt Barbecook w celu
umożliwienia stałego udoskonalania produktów Barbecook!
[BG] Посетете barbecook.com, регистрирайте своя Barbecook, за да получите още
по-голямо удовлетворение от Barbecook!
[SL] Pojdite na spletno stran barbecook.com, registrirajte vašo napravo Barbecook in
vaša izkušnja Barbecook bo še boljša!
[HR] Posjetite stranicu barbecook.com, registrirajte Vaš proizvod Barbecook i još više
uživajte u korištenju proizvoda Barbecook.
MAN_SMOKERXL_BBC_160106_A.book Page 2 Wednesday, January 6, 2016 4:12 PM
www.barbecook.com 45
SV - BRUKSANVISNING
1 REGISTRERA DIN PRODUKT
Tack för att du köpt en produkt från Barbecook! Vi är övertygade
om att den kommer att bereda dig många lyckliga stunder av
grillning.
För att optimera din upplevelse, registrera din produkt på
www.barbecook.com. Det tar endast några minuter och ger
några viktiga fördelar:
Du får åtkomst till vår personanpassade tjänst för
efterförsäljning. Det gör att du, till exempel, snabbt kan hitta
reservdelar till din produkt eller dra fördel av en optimal
garantiservice.
Vi kan ge dig information om intressanta
produktuppdateringar och hänvisa dig till den
produktinformation och specifikation som är relevant för din
produkt.
2
För mer information om att registrera din produkt, se
www.barbecook.com.
0
Barbecook respekterar din integritet. Dina data kommer
inte att säljas eller distribueras till eller delas med tredje
parter.
2 OM DENNA BRUKSANVISNING
Denna bruksanvisning består av två delar:
Den första delen är den del som du läser nu. Den innehåller
instruktioner för montering, användning och underhåll av din
produkt.
Den andra delen börjar på sidan 131. Där finns alla typer av
bilder (sprängskisser, monteringsritningar...) för produkter
som beskrivs i den här bruksanvisningen.
3VIKTIGA
SÄKERHETSINSTRUKTIONER
3.1 Läs och följ instruktionerna
Läs instruktionerna innan du använder produkten. Följ alltid
instruktionerna noggrant. Att montera eller använda produkten
på annat sätt kan orsaka bränder eller materiell skada.
1
Skador som orsakas av att instruktionerna inte följts
(oriktig montering, felaktig användning, otillräckligt
underhåll...) omfattas inte av garantin.
3.2 Använd sunt förnuft
Använd sunt förnuft vid arbete med produkten:
Lämna inte produkten utan uppsikt när den används.
Varning! Produkten kan bli mycket varm. Flytta den inte
under användning.
Använd lämpligt skydd vid hantering av varma delar.
Håll antändliga material, antändliga vätskor och lösliga
föremål borta från produkten när den används.
Varning! Håll barn och husdjur borta från en produkt som
används.
Ha en hink med vatten eller sand till hands vid användning
av produkten, särskilt på väldigt varma dagar i torra
områden.
Varning! Använd inte grillen inomhus.
3.3 Välja en lämplig plats
Använd produkten endast utomhus. Användning av den
inomhus, även i ett garage eller skjul kan orsaka
koloxidförgiftning.
När en plats utomhus väljs, gör alltid följande:
Tillse att produkten inte befinner sig under en överhängande
konstruktion (veranda, skydd...) eller under bladverk.
Ställ produkten på en fast och stabil yta. Ställ den aldrig på
ett fordon i rörelse (en båt, ett släp...).
4 ÅTERKOMMANDE BEGREPP
Denna del innehåller definitioner av några begrepp som är
mindre bekanta. Dessa begrepp används i flertalet beskrivningar
i bruksanvisningen.
4.1 Rökning
Att röka mat är att utsätta den för rök från glödande ved eller
träkol. Kött och fisk röks oftast men det går även att röka
skaldjur, grönsaker och till och med ost.
Det finns två typer av rökning varmrökning och kallrökning:
Varmrökning är att röka och tillaga maten samtidigt. Maten
utsätts inte direkt för värme och tillagas långsamt vid relativt
låg temperatur (50-80 °C).
Kallrökning är att röka mat vid mycket låga temperaturer
(max. 25 °C), så maten tillagas inte i denna process.
Kallrökning används för att smaksätta och bevara maten.
0
Eftersom Barbecook Smoker XLär utvecklad för
varmrökning innehåller denna manual instruktioner
endast för varmrökning. Om du vill använda den för
kallrökning behöver du Barbecook kallrökare
(223.9840.160). Med detta tillbehör kan du kallröka alla
typer av mat i Smoker XL.
4.2 Emalj
En del av produkten är täckt av ett lager med smält glas som
kallas emalj. Denna emalj skyddar den underliggande metallen
från korrosion. Emalj är ett högkvalitativt material: Det är
motståndskraftigt mot rost, bleknar inte av påverkan från höga
temperaturer och är väldigt enkelt att underhålla.
1
Eftersom emaljen är mindre flexibel än metallen den
täcker, kan bitar av emalj lossna när du inte hanterar
produkten korrekt. För att undvika problem, var försiktig
vid montering av emaljerade delar och underhåll alltid
emaljen enligt hur det beskrivs längre fram i denna
bruksanvisning.
5 MONTERA PRODUKTEN
5.1 Säkerhetsinstruktioner
Modifiera inte produkten vid montering. Det är mycket farligt
och inte tillåtet att ändra produktens delar.
Följ alltid monteringsanvisningarna noggrant.
Användaren är ansvarig för korrekt montering av produkten.
Skador orsakade av oriktig montering omfattas inte av
garantin.
MAN_SMOKERXL_BBC_160106_A.book Page 45 Wednesday, January 6, 2016 4:12 PM
46 www.barbecook.com
5.2 Att montera produkten
Du behöver en kryssmejsel
1 Lägg produkten på en plan och ren yta.
2 Montera produkten såsom visas på monteringsritningarna.
3
Du finner monteringsritningarna i den andra delen av
denna bruksanvisning, efter sprängskissen över din
produkt.
6 RÖKNING AV MAT
Du behöver ved eller träkol, tändblock (i överensstämmelse med
EN 1860-3), en lång tändsticka och lite vätska (vatten, spad,
vin...).
6.1 Vilket trä eller träkol ska jag
använda?
För att tända kan du använda trä eller träkol.
2
Stäng påsen med kol ordentligt innan förvaring. Förvara
alltid på en torr plats, förvara inte i källare.
6.2 Steg 1: Tända produkten
Innan du kan röka någon mat måste du tända en eld i botten. Gör
så här:
1 Lyft av locket, de övre ringarna, grillgaller och droppkärl.
2 Placera kolgallret i kolkärlet.
3 Öppna hålen för luftintag i askbehållaren. Askbehållaren
sitter under kolkärlet.
4 Placera några tändblock på kolgallret. Använd bara
tändblock som uppfyller standarden EN 1860-3.
5 Täck tändblocken med träkol eller ved. Tips:
Placera träkol eller ved i en pyramidform.
Använd inte för mycket träkol eller ved för att tända
elden.
Se till att du fortfarande kommer åt tändblocken.
6 Tag en lång tändsticka och tänd tändblocken.
1
När produkten används för första gången, låt det brinna
under 30 minuter. Det tar bort allt kvarvarande
tillverkningsfett från produkten.
1
Placera inte grillen på produkten ännu. En tom grill kan
deformeras om den utsätts för värmen för länge.
1
Varning! Använd inte sprit eller bensin för att tända eller
återtända produkten.
7 Vänta till dess träkolen eller veden är täckta med ett tunt
lager av vit aska. Vanligtvis tar detta ungefär 25 minuter.
8 Sprid ut träkolen eller veden jämnt över kolgallret och stäng
luckan i bottenringen av kärlet.
2
Om du använder träkol kan du också tända den med
Barbecook kolstartaren (223.3002.170). När träkolet är
klart för användning kan du hälla ut det ur kolstartaren på
kolgallret.
6.3 Steg 2: Starta upp röken
När träkolen eller veden är täckta med ett tunt lager av vit aska
kan du börja röka. Gör så här:
1 Placera droppkärlet i bottenringen på de tre stöden.
2 Häll lite vätska (vatten, spad, vin...) i droppkärlet. Du kan
även tillsätta örter till vätska för extra smak.
3 Börja med att placera grillgallret på droppkärlet och lägg
sedan maten på grillgallret.
2
Placera bara ett lager mat på grillgallret och lämna
tillräckligt med utrymme mellan matens delar. Det gör att
rök och värme kan cirkulera jämnt över maten.
4 Placera den övre ringen på den undre ringen och stäng
luckorna på båda ringar.
5 Placera det andra grillgallret på den övre ringens stöd. Se till
att tillagningsgrillen vilar ordentligt på stöden.
6 Placera maten på grillen och stäng locket.
0
Detta tillvägagångssätt beskriver hur man röker mat med
två grillar. Det går naturligtvis att utelämna en av grillarna,
byt ut en grill mot en rökkorg eller häng maten från
rökkrokarna i locket.
6.4 Steg 3: Hålla en stabil temperatur
När rökningen har kommit igång måste du ha en stabil
temperatur på omkring 70 °C. Tack vare termometern på locket
kan du hålla koll på temperaturen.
6.4.1 FÖR HÖG TEMPERATUR
1 Sätt på locket. Stäng hålen för luftintag i locket och i
askbehållaren.
2 Om temperaturen förblir för hög kan du lägga lite fuktigt trä i
elden. Detta ger även extra smak på maten.
6.4.2 FÖR LÅG TEMPERATUR
1 Släpp in lite luft genom att öppna luftintaget i locket och i
askbehållaren.
2 Om temperaturen inte stiger kan man lägga på lite träkol eller
ved. Gör så här:
a Sätt på dig handskar. Behåll dem på under hela
förfarandet.
b Lyft försiktigt upp locket och öppna luckan i den undre
ringen.
c Placera lite träkol eller ved i kolkärlet. Använd långa
tänger och undvik att röra omkring i askan eller skapa
några gnistor.
d Stäng luckan i den undre ringen.
e Vänta tills träkolet eller veden tagit sig och sätt sedan på
locket.
Material Vad kan användas
Trä
Du kan använda alla träslag utom furuträ (tall).
Använd grenar och kvistar för att tända. Du kan
lägga till större stycken senare.
Träkol
Tänd alltid din produkt med vanligt kol, aldrig med
briketter. När produkten är tänd kan du tillsätta
briketter.
Använd bra kvalitetskol till att tända produkten,
helst ska de vara i överensstämmelse med
EN 1860-2. Bra kvalitetskol består av stora,
glänsande stycken och avger inte mycket damm.
Använd små bitar av kol för att tända produkten.
Du kan lägga till större stycken senare.
MAN_SMOKERXL_BBC_160106_A.book Page 46 Wednesday, January 6, 2016 4:12 PM
www.barbecook.com 47
7 ANVÄNDBARA TIPS OCH
ANVÄNDNINGSSÄTT
7.1 Tillsätta smak med träflis
Du kan tillsätta extra smak till maten genom att använda träflis.
Du kan använda träflis på två sätt:
Dränk in fliset i vatten under 10 minuter, hälla av vattnet och
sprid ut träfliset över träkolet eller veden.
Häll träfliset i en folieform, perforera den med en gaffel och
ställ sedan formen på träkolet eller veden.
Oavsett vilken metod som du använder bör du aldrig tillsätta
träfliset innan träkolen eller veden är täckta med ett tunt lager av
vit aska.
Barbecook ger tre typer av smaksatt träflis:
7.2 Hålla maten fuktig
För att hålla maten fuktig kan du hälla lite vätska (vatten, spad,
vin...) i droppkärlet när du startar rökningen. Kontrollera kärlet då
och då under rökningen och fyll på vid behov. Gör så här:
1 Öppna luckan i den undre ringen.
2 Häll försiktigt vätska i droppkärlet via en tratt eller slev.
3 Stäng luckan i den undre ringen.
7.3 Lyfta locket
När rökningen har kommit igång bör du undvika att lyfta på
locket. Om du lyfter på locket strömmar mycket värme och rök
ut och detta gör att rökningstiden förlängs.
Om du ändå måste lyfta på locket bör du lyfta det åt sidan i stället
för rakt upp. Om du lyfter det rakt upp skapas en luftström som
kan suga upp aska på maten.
7.4 Använda produkten som en grill
Om du inte skyddar maten från grillkolet eller träet med
droppkärlet kan du använda produkten som en vanlig grill. Gör
så här:
1 Tänd produkten enligt beskrivningen under “6 Rökning av
mat”.
2 Placera tillagningsgrillen på stöden i bottenringen av kärlet.
Se till att tillagningsgrillen vilar ordentligt på stöden.
3 Placera maten på grillen.
7.5 Använda produkten som en eldstad
Du behöver tidningspapper, tändblock (i överensstämmelse med
EN 1860-3), trä (grenar, kvistar, ved) och en lång tändsticka.
1 Ta kolkärlet (den undre delen) och ta bort kolgallret.
2 Skrynkla ihop lite papper och placera det i kolkärlet.
3 Placera några tändblock mellan pappret. Använd bara
tändblock som uppfyller standarden EN 1860-3.
4 Placera lite flisor och lite ved ovanpå pappret. Tips:
Se till att du fortfarande kommer åt tändblocken.
Lägg inte på för mycket ved i eldstaden ännu. Du kan
lägga på mer ved när elden har tagit sig.
5 Tag en lång tändsticka och tänd tändblocken. De kommer
snart att tända pappret, grenarna, kvistarna och veden.
8 UNDERHÅLLA PRODUKTEN
8.1 Avlägsna askan
Vi rekommenderar att du avlägsnar askan efter varje användning.
Med askbehållaren är detta gjort på nolltid. Gör så här:
1 Låt produkten svalna av helt.
2 Lyft av locket, den övre ringen, grillgaller och droppkärl.
3 Ta bort kolgallret och borsta askan till askbehållaren.
4 Lyft av askbehållaren ur kolkärlet och häll av askan i en hink.
5 Sätt tillbaka askbehållaren i kolkärlet.
8.2 Rengöra korg, grillgaller och galler
Vi rekommenderar att rengöra rökkorgen, grillgaller och kolgaller
efter varje användning med Barbecook cleaner. Gör så här:
1 Spreja skummet på de delar som ska rengöras och låt det
verka en stund.
Skummet kommer att missfärgas allteftersom det blöter upp
smutsen och fettet.
2 Tvätta av skummet med en mjuk svamp och vatten.
3 Skölj delen noga och torka den ordentligt innan förvaring.
Det förhindrar att det bildas rost.
2
Du kan också rengöra korg, grillgaller och kolgaller med
milt rengöringsmedel eller med natriumbikarbonat.
Använd aldrig ugnsrengörare på dessa delar.
2
För att förhindra rostbildning bör grillgaller och rökkorgen
oljas in lätt med vegetabilisk olja innan de förvaras. Olja
aldrig in kolgallret.
8.3 Rengöra droppkärl och hölje
Vi rekommenderar att rengöra droppkärlet och höljet (invändigt
och utvändigt) efter varje användning:
Använd vatten med ett mjukt rengöringsmedel och en mjuk
svamp eller duk för att rengöra delarna.
Skölj delarna noga och torka dem ordentligt innan förvaring.
2
För att förhindra rostbildning bör droppkärl och höljets
utsida oljas in lätt med vegetabilisk olja innan de förvaras.
Olja aldrig in höljets insida.
8.4 Rengöra locket
Locket kan bli fett under rökningen. För att förhindra att fett
ansamlas rekommenderar vi att lockets insida rengörs efter varje
användning. Gör så här:
1 Vänta tills locket har kallnat något. Det bör fortfarande vara
varmt men du ska kunna hålla i det.
2 Torka av insidan av locket med papper eller rengör det med
vatten och ett milt rengöringsmedel.
2
Om fett har ansamlats i locket kan du borsta av det med
en mässingsborste eller hopskrynklad aluminiumfolie.
Smak Intensitet Perfekt för
Äpple Mild Viltkött, fisk, fågel
Ek Medel Fläsk, fågel
Hickory Robust Kotletter, revben, stekar
MAN_SMOKERXL_BBC_160106_A.book Page 47 Wednesday, January 6, 2016 4:12 PM
48 www.barbecook.com
8.5 Avlägsna rost från höljet
Om du märker av rost på insidan eller utsidan gör du på följande
sätt:
8.6 Förvaring av produkten
Förvara produkten på en torr plats (inomhus, under ett skydd...)
efter varje användning.
2
Tillse att produkten är helt torr innan du förvarar den. Det
förhindrar att det bildas rost.
8.7 Underhåll av emaljdelar, delar av
rostfritt stål och krom samt sprejade
delar
Produkten består av emaljdelar, delar av rostfritt stål samt krom-
och sprejade delar. De olika materialen underhålls på olika sätt:
1
Skador som orsakas av att dessa instruktionerna inte
följts betraktas som otillräckligt underhåll och omfattas
inte av garantin.
Under sprängskissen för din produkt (bruksanvisningens andra
del) hittar du en lista över alla delar som produkten är
sammansatt av. Denna lista innehåller en symbol som
specificerar materialet för varje del så att du kan använda den för
att kontrollera hur du behöver underhålla en specifik del. Listan
över delar använder följande symboler:
8.8 Beställa reservdelar
Delar som utsätts för direkt eld eller intensiv värme måste bytas
ut då och då. För att beställa en reservdel:
1 Slå upp referensnumret för den del du behöver. Du finner en
lista över alla referensnummer under sprängskisserna i den
andra delen av denna bruksanvisning och
www.barbecook.com.
2
Om du registrerat din produkt online kommer du
automatiskt att vägledas till rätt lista.
2 Beställ din reservdel hos din försäljningsbutik. Du kan
beställa delar både inom och utanför garantin.
9 GARANTI
9.1 Omfattas
Din produkt har två års garanti från och med inköpsdatum.
Garantin omfattar alla tillverkningsfel, förutsatt att:
Du använde, monterade och underhöll din produkt i enlighet
med instruktionerna i denna bruksanvisning. Skador som
orsakats av felaktig användning, oriktig montering eller
otillräckligt underhåll betraktas inte som tillverkningsfel.
Du kan visa upp kvitto och det unika serienumret för din
produkt. Detta serienummer börjar med ett C, vilket åtföljs
av 15 siffror. Du finner det:
- På denna bruksanvisning.
- På produktens förpackning.
- insidan av produktens fot.
Barbecook-kvalitetsavdelning bekräftar att delarna är
defekta och befunnits vara så vid normal användning, riktig
montering och tillräckligt underhåll.
Om inte ovanstående krav motsvaras kan du inte begära någon
form av ersättning. I alla fall är garantin begränsad till att omfatta
reparation eller utbyte av defekt(a) del(ar).
9.2 Omfattas inte
Följande skador och defekter omfattas inte av garantin:
Normalt slitage (rost, förvridning, missfärgning...) av delar
som direkt utsätts för eld eller stark värme. Det är normalt att
byta ut dessa delar då och då.
Synliga ojämnheter som beror på tillverkningsprocessen.
Dessa ojämnheter är inte att betrakta som tillverkningsfel.
Alla skador orsakade av otillräckligt underhåll, felaktig
förvaring, oriktig montering eller att förmonterade delar har
modifierats.
Alla följdskador vars orsak är att produkten använts
oaktsamt eller för andra syften än de avsedda.
Rost och missfärgning orsakat av yttre påverkan,
användning av aggressiva rengöringsmedel,
klorexponering... Dessa skador är inte att betrakta som
tillverkningsfel.
Placering Hur rost avlägsnas
Utsida
Rengör och borsta rostfläckar med en grillborste.
Bättra på med värmebeständig färg vid behov.
Insida
Rengör och borsta rostfläckar med en grillborste.
Stryk på vegetabilisk olja på de påverkade
områdena. Måla aldrig på insidan.
Material Hur detta material underhålls
Emalj
Använd inte vassa föremål och slå inte mot en
hård yta.
Undvik kontakt med kalla vätskor när den
fortfarande är varm.
Du kan använda metallsvampar eller
rengöringsmedel med poler-/slipeffekt.
Rostfritt stål
och krom
Använd inte rengöringsmedel som är
aggressiva, har poler-/slipeffekt eller är
avsedda för metaller.
Använd milda rengöringsmedel och låt dem
verka på stålet.
Använd en mjuk svamp eller trasa.
Skölj noga efter rengöring och torka ordentligt
innan förvaring.
Sprejad
Använd inga vassa föremål. Använd svaga
rengöringsmedel och en mjuk svamp eller duk.
Skölj noga efter rengöring och torka ordentligt
innan förvaring.
Symbol Material
Emalj
Krom
Rostfritt stål
Sprejad
Symbol Material
MAN_SMOKERXL_BBC_160106_A.book Page 48 Wednesday, January 6, 2016 4:12 PM
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76
  • Page 77 77
  • Page 78 78
  • Page 79 79
  • Page 80 80
  • Page 81 81
  • Page 82 82
  • Page 83 83
  • Page 84 84
  • Page 85 85
  • Page 86 86
  • Page 87 87
  • Page 88 88
  • Page 89 89
  • Page 90 90
  • Page 91 91
  • Page 92 92
  • Page 93 93
  • Page 94 94
  • Page 95 95
  • Page 96 96
  • Page 97 97
  • Page 98 98
  • Page 99 99
  • Page 100 100
  • Page 101 101
  • Page 102 102
  • Page 103 103
  • Page 104 104
  • Page 105 105
  • Page 106 106
  • Page 107 107
  • Page 108 108
  • Page 109 109
  • Page 110 110
  • Page 111 111
  • Page 112 112
  • Page 113 113
  • Page 114 114
  • Page 115 115
  • Page 116 116
  • Page 117 117
  • Page 118 118
  • Page 119 119
  • Page 120 120
  • Page 121 121
  • Page 122 122
  • Page 123 123
  • Page 124 124
  • Page 125 125
  • Page 126 126
  • Page 127 127
  • Page 128 128
  • Page 129 129
  • Page 130 130
  • Page 131 131
  • Page 132 132
  • Page 133 133
  • Page 134 134
  • Page 135 135
  • Page 136 136
  • Page 137 137
  • Page 138 138

Barbecook Smoker XL Bruksanvisning

Typ
Bruksanvisning