KitchenAid KOMP 6610/IX Program Chart

Typ
Program Chart
KOMP 6610
Produktdata
Beskrivning av apparaten 4
Tillbehör 5
Kontrollpanel 5
Tabell för ugnsfunktioner 6
Tabell för tillagning med grill/turbo grill 7
Tabell för tillagning med över-/undervärme och varmluft 8
Beskrivning av kontrollpanelen 10
Första användningen 10
Inställning 11
Språk 11
Demonstrationsläget 12
Säkerhetsanordningar 12
Timer 13
Specialfunktioner 14
Pro funktioner 15
Användning av stektermometer 16
Tabell för pro funktioner och speciella tillagningsfunktioner 17
Pyrolytisk rengöring (självrengöring) 18
1. Kontrollpanel.
2. Kylfläkt
1)
(syns ej).
Fläkten kan fortsätta att köra även efter att apparaten
har stängts av. Detta är helt normalt och gör att ugnen
kyls ned.
3. Grillskydd
2)
.
4. Luckspärr
3)
.
5. Katalysator.
6. Grillskydd.
7. Grillelement.
8. Ugnslampa
4)
.
9. Ringvärmeelement (syns ej).
10. Hål för roterande grillspett.
11. Ugnsfläkt.
12. Nedre värmeelement (syns ej).
13. Kall ugnslucka.
1)
Fläktens aktivering är sammankopplad med temperaturen
som uppnås i ugnen. Fläkten kan fortsätta att köra några
minuter även efter att ugnen har stängts av. I samband
med den pyrolytiska rengöringen kör fläkten på högre
hastighet än vid tillagningen.
2)
Förhindrar direktkontakt med grillen. Undvik att vidröra
skyddet när ugnen är på.
3)
Under den pyrolytiska rengöringen aktiveras en luckspärr
och symbolen tänds på displayen. Under tillagningen
ökar luckans temperatur till ca. 40 °C. Håll därför barn
på behörigt avstånd från ugnen.
4)
När ugnen är avstängd och luckan öppnas tänds
ugnslampan automatiskt.
Beskrivning av apparaten
4
Droppbricka
Bakplåt Ugnsgaller
Stektermometer
Roterande grillspett
Torkplåt (tillval)
Tillbehör
5
1. Start/Stopp-vred/Multifunktionsvred.
2. Knapp för att radera eller gå tillbaka till föregående inställningsnivå.
3. Knapp för bekräftelse.
4. Inställningsvred för att ändra förinställningar (temperatur/tillagningstid/nivåer) och för att växla mellan
funktioner.
Vrid multifunktionsvredet till 0 när tillagningen är klar.
Kontrollpanel
Tabell för ugnsfunktioner
6
Funktion Förinställd
temperatur
Temperaturintervall
Beskrivning
Snabbvärmning
200°C 50°C - 250°C
Snabb förvärming av ugnen.
När den inställda temperaturen uppnås hörs en
ljudsignal varpå apparaten automatiskt växlar över
till över-/undervärme.
Över-/
undervärme
200°C 50°C - 250°C
Tillagning av kött, fisk och fågel på mittersta
ugnsfalsen.
Förvärm ugnen till önskad temperatur. Sätt in
maten i ugnen när en ljudsignal indikerar att ugnen
har uppnått den inställda temperaturen.
Grill/Turbo grill
3 1-5
Grillning av kotletter med ben, kebab och
korvar, gratinering av grönsaker och för att ge
bröd en gyllenbrun yta. GRILLFUNKTIONEN kan
ställas in på fem olika effektnivåer (1 - 5). Förvärm
ugnen i 3 - 5 minuter. Luckan skall vara stängd
under tillagningen. Häll lite vatten på en
droppbricka placerad på första ugnsfalsen vid
tillagning av kött för att motverka fettstänk och
matos. Vänd maten under tillagningen.
Grillning av större köttbitar (som t.ex.
rostbiff och stekar). Funktionen TURBO GRILL
kan ställas in på fem olika effektnivåer (1 - 5).
Förvärm ugnen i 3 - 5 minuter. Luckan skall vara
stängd under tillagningen. Häll lite vatten på en
droppbricka placerad på första ugnsfalsen vid
tillagning av kött för att motverka fettstänk och
matos. Vänd köttet under tillagningen.
Varmluft
160°C 50°C - 250°C
Tillagning utan förvärmning på en eller flera
ugnsfalsar av mat som kräver samma
tillagningstemperatur (t.ex. fisk, grönsaker och
bakverk).
Specialfunktioner
Se programtabellen (nedan).
Inställning
Se programtabellen (nedan).
Pyrolys
Se programtabellen (nedan).
Pro bageri
Se programtabellen (nedan).
Pro konditori
Se programtabellen (nedan).
Pro stekning
Se programtabellen (nedan).
LIVSMEDEL Funktion Förvärmning Falsnivå Effektnivå Tillagningstid
(5 minuter) (från botten) (Max.) (minuter)
Biffar X 3 - 4 5 30 - 40
Kotletter X 3 - 4 5 30 - 40
Korvar X 3 - 4 5 30 - 40
Kotletter med ben X 3 - 4 5 35 - 45
Fiskbitar X 3 - 4 5 30 - 40
Kycklinglår X 3 - 4 5 40 - 50
Kebab X 3 - 4 5 35 - 45
Revbensspjäll X 3 - 4 5 35 - 45
Halv kyckling X 3 5 45 - 55
LIVSMEDEL Funktion Förvärmning Falsnivå Effektnivå Tillagningstid
(5 minuter) (från botten) (Max.) (minuter)
Halv kyckling X 3 - 4 5 45 - 55
Hel kyckling X 3 - 4 5 60 - 70
Ox- och fläskstek X 3 - 4 5 60 - 70
Anka X 3 - 4 5 70 - 80
Lammstek X 3 - 4 5 70 - 80
Rostbiff X 3 - 4 5 50 - 60
Stekt potatis X 3 - 4 5 50 - 60
Hel fisk t.ex.
gädda och lax X 3 - 4 5 50 - 60
Tabell för tillagning med grill/turbo grill
7
Livsmedel Funktion Förvärmning Falsnivå Nivå för extra Temperatur Tillagningstid
(från gyllenbrun yta (°C) (minuter)
botten)
X 2 2 200 95 - 110
- 2 2 200 100 - 110
X 2 2 200 95 - 110
- 2 3 200 100 - 110
X 2 3 200 80 - 90
- 2 3 200 80 - 90
X 1 3 200 160 - 180
- 1 3 200 160 - 180
X 2 3 210 100 - 130
- 2 3 200 100 - 130
X 2 1 200 45 - 55
- 2 1 200 45 - 55
X 2 2 190 40 - 50
- 2 2 190 40 - 50
X 2 - 220 50 - 60
- 2 - 200 50 - 60
X 2 3 220 50 - 60
- 2 3 200 50 - 60
X 2 - 180 40 - 50
X 1 - 170 40 - 50
Tabell för tillagning med över-/undervärme och varmluft
8
Lamm, killing och
får
Stekar (kalv-,
fläsk- och oxkött)
(1 kg)
Kyckling, kanin
och anka
Kalkon (4 - 6 kg)
+ nivå 3 för extra
gyllenbrun yta
Gås (2 kg)
HEL FISK
(1 - 2 kg) t.ex.
gädda, abborre, ton-
fisk, lax och torsk
FISKBITAR (1 kg)
t.ex. svärdfisk och
tonfisk
GRÖNSAKER
Fyllda paprikor
och tomater
Stekt potatis
DESSERTER OCH
BAKVERK Bakverk
med bakpulver
9
Livsmedel Funktion Förvärmning Falsnivå Nivå för extra Temperatur Tillagningstid
(från gyllenbrun yta (°C) (minuter)
botten)
X 2 - 180 80 - 90
- 2 - 170 70 - 80
X 2 - 190 40 - 50
- 2 - 180 40 - 50
X 2 - 200 50 - 55
- 1 - 3 - 200 50 - 55
X 2 - 180 20 - 30
- 1 - 3 - 170 20 - 30
X 2 - 180 35 - 45
- 1 - 3 - 180 35 - 45
X 2 - 200 40 - 50
- 2 - 190 40 - 50
X 2 1 200 45 - 60
- 2 1 200 45 - 60
X 2 - 190 50 - 60
- 2 - 190 40 - 50
- 2 - 90 120 - 150
- 1 - 3 - 90 120 - 150
X 2 - 220 35 - 45
- 1 - 3 - 200 35 - 45
X 2 - 190 40 - 50
- 2 - 180 45 - 55
Tabell för tillagning med över-/undervärme och varmluft
Fyllda bakverk
(ost)
Kakor
Äppelstrudel
Småkakor
Petit-choux
Aptitretare
Lasagne
Fyllda fruktkakor
t.ex. med ananas,
persika
Maränger
Volauventer
Suffléer
Multifunktionsvredet används för att välja olika
ugnsfunktioner.
Vart och ett av multifunktionsvredets lägen
motsvarar en funktion.
Vrid multifunktionsvredet F fyra hack moturs.
Texten INSTÄLLNING visas.
Knappen << används för att radera inställningen
och gå tillbaka till föregående inställningsnivå.
När den önskade inställningen lyser på displayen
kan du bekräfta inställningen genom att trycka på
knappen OK varpå du direkt kommer vidare till
nästa inställningsnivå.
Inställningsvredet -/+ kan användas för flera
funktioner:
navigering mellan menyer och undermenyer
ökning/minskning av indikerade nivåer
navigering mellan tillagningsfunktioner
ökning/minskning av tillagningstid och -
temperatur.
Beskrivning av kontrollpanelen
10
Inställning av klocka
Klockan visas på displayen.
Ställ in önskad tid med inställningsvredet -/+ och
bekräfta med knappen OK.
Första användningen
Vrid multifunktionsvredet fem hack moturs.
I följande ordning går det att ställa in:
SPRÅK (välj bland följande språk: ENGELSKA (fabriksinställning), TYSKA, FRANSKA, ITALIENSKA,
SPANSKA, HOLLÄNDSKA, SVENSKA, NORSKA, DANSKA och FINSKA).
•KLOCKA
SUMMER
•KONTRAST
LJUSSTYRKA
Ljusstyrka och kontrast
Återställ fabriksinställningarna för ljusstyrka och kontrast på följande sätt:
Vrid multifunktionsvredet F till 0.
Vrid multifunktionsvredet F till Inställning.
Tryck på knappen OK i 5 sekunder. Fabriksinställningarna återställs.
Inställning
Välj språk på följande sätt:
1. Vrid multifunktionsvredet till INSTÄLLNING, vrid till Språk och bekräfta med knappen OK.
2. Välj önskat språk med inställningsvredet -/+ och bekräfta med knappen OK.
Språk
11
Om texten KitchenAid visas på displayen är ugnen i demonstrationsläget vilket innebär att ugnens
värmeelement inte värms upp.
1. Dra ur stickkontakten ur eluttaget och sätt i den igen inom 60 sekunder.
2. Vrid multifunktionsvredet till läget Snabbvärmning .
3. Tryck på knappen << för att radera.
4. Vrid multifunktionsvredet till läget 0.
5. Tryck på knappen OK.
Gör på motsvarande sätt för att gå till demonstrationsläget.
Demonstrationsläget
Kontrollpanelens knapplås
Aktivera eller deaktivera knapplåset på följande sätt:
Tryck på knapparna << och OK samtidigt i minst 5 sekunder.
När knapplåset är aktiverat går det inte att använda multifunktionsvredet eller knapparna och symbolen
visas på displayen.
Anmärkning: Funktionen kan aktiveras under tillagningen.
Automatisk avstängningsfunktion
Ugnen stängs av säkerhetsskäl av automatiskt när den har varit på oavbrutet i 4 1/2 timmar (förutom vid
specialfunktionerna).
Luckspärr vid pyrolytisk rengöring
Av säkerhetsskäl låses luckan automatiskt av en mekanisk anordning när den pyrolytiska rengöringen
startar. Luckan förblir låst så länge displayen visar texten LUCKA LÅST. Av säkerhetsskäl går det inte att
köra den pyrolytiska rengöringen om luckspärren inte fungerar. Symbolen visas på displayen.
Kontakta Service om detta inträffar innan du kör den pyrolytiska rengöringen igen. Ugnen kan emellertid
användas utan problem.
Bekräftelse vid ändring av inställningar
När multifunktionsvredet vrids tillbaka till ursprungsläget visar displayen på nytt de valda inställningarna för
tillagning. Ugnen fortsätter tillagningen enligt de gjorda inställningarna om du inte bekräftar att du vill ändra
inställningarna. Om multifunktionsvredet vrids av misstag får du automatiskt en begäran från ugnen att
bekräfta ändringen. Detta förhindrar att det sker oavsiktliga funktionsbyten under en pågående tillagning.
Standby
Du kan stänga av displayen för att spara energi (display i läge OFF) genom att trycka på knappen << med
multifunktionsvredet i läget 0. För att visa displayen igen trycker du på knappen << igen med
multifunktionsvredet i läget 0.
Säkerhetsanordningar
12
13
Timern kan endast användas när ugnen är avstängd. Max. inställningsbar tid med timern är 3 timmar och
59 minuter.
Ställ in timern på följande sätt:
1. Se till att multifunktionsvredet är i läget 0.
2. När du vrider inställningsvredet -/+ blinkar texten TIMER på displayen.
3. Vrid inställningsvredet -/+ för att ställa in önskad tid.
4. Tryck på knappen OK för att bekräfta inställningen och starta timern.
Timern börjar nedräkningen. När tiden har gått ut hörs en ljudsignal och texten SLUT visas på displayen.
Tryck på knappen OK för att bekräfta. Timerfunktionen stängs av och klockslaget visas på displayen.
Du kan stänga av timern när som helst genom att trycka på knappen << två gånger.
Val av tillagningstid/senarelagd start (förutom vid pro funktionerna)
Tillagningstiden bestämmer hur länge ugnen skall vara på. Max. tillagningstid som kan ställas in är 3 timmar
och 59 minuter.
Så snart tillagningen har startat kan du ställa in tillagningstiden genom att trycka på knappen OK.
Symbolen blinkar på displayen.
1.
Vrid inställningsvredet -/+ för att ställa in önskad tillagningstid. Bekräfta genom att trycka på knappen OK.
2. I detta läge kan du ställa in sluttiden för tillagningen så att maten är klar vid ett önskat klockslag.
3. Tryck på knappen OK och symbolen blinkar på displayen.
4. Vrid inställningsvredet -/+ för att ställa in önskad sluttid för tillagningen.
Timer
VARMHÅLLNING
Håller temperaturen konstant på 60 °C i ugnen för att värma upp maten innan den skall förtäras. Det är
bäst att använda den första nivån. Det går att ställa in både sluttid och varaktighet för funktionen.
•DEFROST
Upptining av mat i rumstemperatur. Låt maten vara kvar i förpackningen för att förhindra att den blir
torr.
JÄSNING
Håller temperaturen konstant i ugnen: för jäsning av bröd- och pizzadeg.
TORKAD FRUKT
Används för att torka allehanda frukter. Använd torkplåten, om den medföljer bland tillbehören, eller
ett stålnät med små hål, placerad över det medföljande ugnsgallret. Detta för att luften skall kunna flöda
fritt och för att förhindra att små bitar faller igenom när de gradvis krymper under torkningen.
TORK. GRÖNSAKER
Används för att torka allehanda grönsaker t.ex. för konservering. Använd torkplåten, om den medföljer
bland tillbehören, eller ett stålnät med små hål, placerad över det medföljande ugnsgallret. Detta för att
luften skall kunna flöda fritt och för att förhindra att små bitar faller igenom när de gradvis krymper
under torkningen.
•TORKAD SVAMP
Används för att torka och konservera svamp. Använd torkplåten, om den medföljer bland tillbehören,
eller ett stålnät med små hål, placerad över det medföljande ugnsgallret. Detta för att luften skall kunna
flöda fritt och för att förhindra att små bitar faller igenom när de gradvis krymper under torkningen.
•YOGHURT
Används för att göra hemmagjord yoghurt (se Matrecept). Det är bäst att använda en keramikskål med
lock av keramik eller härdat glas. Använd inte plastskålar.
KÖTT/LÅG TEMP
Försiktig tillagning av kött för bästa resultat.
FISK/LÅG TEMP
Försiktig tillagning av fisk för bästa resultat.
PAJFUNKTION
Denna funktion är avsedd för tillagning av mat- eller efterrättspajer och tårtor med flytande fyllning
(quiche lorraine, ostkaka o.s.v.).
Med denna funktion ställer ugnen automatiskt in tillagningsfunktion och lämplig temperatur. Du behöver
endast ställa in tillagningstiden som kan variera mellan 40 - 50 minuter beroende på mängden använda
ingredienser.
Ugnen behöver inte värmas upp. Sätt in maten i den kalla ugnen.
Pajer kan tillagas samtidigt på två ugnsfalsar. Vid tillagning på en ugnsfals: Placera bakformen på gallret på
den 2:a ugnsfalsen. Vid tillagning på två ugnsfalsar: Placera bakformarna på gallren på den 1:a och den
4:e ugnsfalsen.
Anmärkning! Det är viktigt att tillagningen inte avbryts om den mat som skall tillagas måste
ställas in i kall ugn eller på mycket låg temperatur. Ett eventuellt avbrott medför att
programmet automatiskt startar om från början. Ugnen kommer då att vänta tills
ugnstemperaturen når rumstemperaturen innan den startar om tillagningsprogrammet. Om
tillagningen avbryts och du inte kan vänta tills ugnen har kylts ned måste du se till att den
fortsätter genom att istället aktivera över-/undervärme och välja en lämplig temperatur (se
tillagningstabell på sid. 8).
Specialfunktioner
14
Vrid multifunktionsvredet till en av pro funktionerna för att välja en av de förinställda funktionerna för
professionell tillagning. Välj ett av de 15 lagrade matrecepten med hjälp av inställningsvredet -/+. Tryck på
knappen OK för att välja funktionen och starta tillagningen.
Se Matrecept för information om hur dessa funktioner används.
De tillgängliga funktionerna visas nedan. Tillagningstid och -temperatur för varje funktion anges i följande
tabeller.
För matrecepten för funktionen Pro stekning kan du använda stektermometern (se resp. avsnitt) eller ställa
in önskad tillagningstid.
Pro bageri
Vanligt bröd
Vörtbröd
Pan pizza
Tunn pizza
Focaccia
Grissini
Pro konditori
Petit-choux
Croissant
Sockerkaka
Plommonkaka
Småkakor
Pro stekning
Anmärkning! Med Pro stekning kan du använda stektermometern (se resp. avsnitt).
Kalv-/fläskstek
Rostbiff (röd)
Rostbiff (mellanstekt)
Stekt kyckling
Stekt kalkon
Egna inställningar
Användning av egna inställningar:
Välj tillagningstemperatur.
Vänta tills ugnen har värmts upp.
När ugnen har uppnått den inställda temperaturen kommer ugnen att fråga om du vill använda
stektermometern.
1. Om du vill använda stektermometern, se Användning av stektermometer på sid. 16. Sätt in maten i
ugnen med stektermometern instucken i köttet. Anslut stektermometern till ugnens högra vägg.
ANVÄND GRYTVANTAR FÖR ATT UNDVIKA BRÄNNSKADOR. På displayen visas bokstaven P och
texten TERMOMETER ANSLUTEN följt av -/+ INST. KÖTT TEMP. Ställ in önskad temperatur och
tryck på knappen OK (det går att ställa in en temperatur på 45 - 90 °C). Tillagningen startar och
avslutas när stektermometern visar den inställda temperaturen. När tillagningen är klar kommer
ugnen att fråga om du vill förlänga tillagningstiden. I så fall ställer du in denna tid med
inställningsvredet -/+.
2. Om du inte vill använda stektermometern trycker du bara på knappen OK för att starta tillagningen.
Texten TERMOMETER EJ ANSLUTEN visas på displayen och tillagningen startas. Det går följaktligen
att ändra tillagningstiden eller sluttiden för tillagningen (se Val av tillagningstid på sid. 13).
Pro funktioner
15
För funktionerna i Pro stekning kan stektermometern användas på
följande sätt:
Ställ in önskad funktion genom att vrida inställningsvredet -/+.
Vänta tills ugnen har värmts upp.
När ugnen har uppnått den inställda temperaturen kommer ugnen
att fråga om du vill använda stektermometern. Sätt i så fall in
maten i ugnen med stektermometern instucken i köttet (se till att
den hamnar i den köttigaste delen av köttet - se bild). Anslut
stektermometern till ugnens högra vägg. ANVÄND GRYTVANTAR
FÖR ATT UNDVIKA BRÄNNSKADOR (se bild).
På displayen visas bokstaven P och texten TERMOMETER
ANSLUTEN. Tillagningen startar och avslutas när
stektermometern visar den inställda temperaturen (olika för varje
funktion). När tillagningen är klar kommer ugnen att fråga om du
vill förlänga tillagningstiden. I så fall ställer du in denna tid med
inställningsvredet -/+.
Om du inte vill använda stektermometern trycker du bara på
knappen OK för att starta tillagningen. Texten TERMOMETER EJ
ANSLUTEN visas och ugnen ber dig ställa in tillagningstiden med
inställningsvredet -/+. Ställ in önskad tillagningstid (se
tillagningstabellerna för Pro funktionerna på sid. 17) och tryck på
knappen OK. Tillagningen startas enligt de förinställda
tillagningsparametrarna som anges i tillagningstabellerna för pro
funktionerna på sid. 17.
Användning av stektermometer
16
Pro funktion Förvärmning Falsnivå Temperatur Tillagningstid
PRO BAGERI (från botten) (°C) (minuter)
Vanligt bröd Automatisk Nivå 2 190 40-50
rtbröd Automatisk Nivå 2 195 40-50
Pan pizza Automatisk Nivå 2 195 30-40
Tunn pizza Automatisk Nivå 2 230 12-20
Focaccia Automatisk Nivå 2 205 35-40
Grissini Automatisk Nivå 2 180 20-30
Pro funktion Förvärmning Falsnivå Temperatur Tillagningstid
PRO BAGERI (från botten) (°C) (minuter)
Choux Pastry Automatisk Nivå 2 170 30-40
Croissant Automatisk Nivå 2 160 20-30
Sponge cake Automatisk Nivå 2 170 30-40
Plum cake Automatisk Nivå 2 160 75-85
Short pastry Automatisk Nivå 2 170 25-35
Pro funktion Förvärmning Falsnivå Temperatur Tillagningstid Stektermometer
PRO STEKNING (från botten) (°C) (minuter) (°C)
Kalv-/fskstek Automatisk Nivå 2 205 60 - 90 68
Rostbiff (röd) Automatisk Galler nivå 2 + 215 35 - 45 48
bakplåt nivå 1
Rostbiff (mellanstekt) Automatisk Galler nivå 2 + 215 50 - 60 54
bakplåt nivå 1
Stekt kyckling Automatisk Nivå 2 205 55 - 65 83
Stekt kalkon Automatisk Nivå 2 185 140- 180 80
Specialfunktioner Förvärmning Falsnivå Temperatur Tillagningstid
(från botten) (°C) (timmar)
sning Nej Nivå 2 40 1- 2
g temp. Nej Nivå 2 85 - 95 3 - 5
Yoghurt Nej Nivå 2 65 - 47 6 - 8
Torkad frukt Nej Alla nier 80 8
Tork. gnsaker Nej Alla nier 60 7
Torkad svamp Nej Alla nivåer 50 7
Tabell för pro funktioner och speciella tillagningsfunktioner
17
Pyrolytisk rengöring
VIKTIGT! TA UT SAMTLIGA TILLBEHÖR OCH UTDRAGBARA UGNSFALSAR UR UGNEN innan den
pyrolytiska rengöringen görs. Detta förhindrar att dessa delar förstörs. Ta även bort de emaljerade
täckpanelerna eftersom deras handtag kan bli missfärgade.
Vrid multifunktionsvredet till Pyrolys och välj en av följande självrengöringsfunktioner med
inställningsvredet -/+:
Pyrolys : Inställd för att köra i 3 timmar och kan regleras till min. 2 timmar.
Pyrolys Express : Inställd för att köra i 1 1/2 timme.
Tack vare möjligheten att ställa in senarelagd start kan du välja sluttid för den pyrolytiska rengöringen.
Ugnen startar den pyrolytiska rengöringen utifrån den inställda sluttiden för denna.
Pyrolytisk rengöring (självrengöring)
18
5019 710 01071
Printed in Italy
n
03/08
S
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20

KitchenAid KOMP 6610/IX Program Chart

Typ
Program Chart