Livsmedel Tempera-
tur °C
Vatten i vattenlådan i
ml
Tid
1)
i minuter
Ugnsnivå
Ratatouille 96 400 25 - 30 2
Brysselkål 96 550 30 - 35 2
Blomkål, hel 96 700 40 - 45 2
Surkål 96 700 50 - 60 2
Tomater, hela 96 250 15 - 20 2
Rödbeta, hel 96 550 60 - 70 2
Kålrabbi/selleri/fänkål, skur-
na
96 550 35 - 40 2
Zucchini, skuren 96 400 20 - 25 2
Morötter, skurna 96 550 30 - 35 2
Upptining av grönsaker 96 550 30 - 35 2
Grönsaker, upptining och till-
agning
96 550 30 - 35 2
Förvällning av grönsaker 96 250 12 - 15 2
Förvällning av bönor 96 250 20 - 22 2
Mörat kalvlår 1000 g 96 700 50 - 75 2
Kassler 600-1 000 g 96 700 45 - 55 2
Wienerkorv 96 250 15 - 20 2
Köttfärslimpa, uppvärmning i
1 cm skivor
96 400 20 - 25 2
Forell 170-300 g 96 400 15 - 25 2
Ägg, löskokt 96 200 8 - 12 2
Ägg, medelkokt 96 200 10 - 15 2
Ägg, hårdkokt 96 200 15-20 2
1) Tiderna är endast riktvärden.
VARMLUFT och VÅT ÅNGA i följd
Du kan tillaga kött, grönsaker och tillbehör ett i taget genom att kombinera funktionerna
VARMLUFT och VÅT ÅNGA och på samma gång med funktionen VÅT ÅNGA . Alla kompo-
nenter kan användas samtidigt.
• användning VARMLUFT-funktion för en första stekning av maten;
• sätt in förberedda grönsaker och tillbehör för tillagning, på ett värmebeständigt fat, i
ugnen med steken.
•aktivera VÅT ÅNGA -funktionen och låt allt bli färdigt.
Låt ugnen svalna till en temperatur på ca. 80 °C innan du startar VÅT ÅNGA-funktionen.
För att kyla ner produkten snabbare kan du öppna ugnsluckan till första läget i ungefär 15
minuter.
4
Användningsområden, tabeller och tips