6 | SÅ HÄR ANVÄNDER DU SIFONKAFFEBRYGGAREN
SÅ HÄR ANVÄNDER DU SIFONKAFFEBRYGGAREN
SÅ HÄR SKILJER SIG SIFONBRYGGNING FRÅN VANLIG BRYGGNING
Sifonbryggning, som även kallas ”vakuum-
bryggning”, utnyttjar ångtryck till att
pressa hett vatten från kannan till den
övrebryggkammaren� Färskbryggt
kaffe rinner därefter ned i kannan när
bryggningen är klar�
Under sifonbryggning väts kaffepulvret
jämnt och fullständigt med hett vatten,
vilket framkallar de starka och tydliga
smakerna från ditt favoritkaffe� Kaffets
arom hålls kvar inne i kaffebryggaren
istället för att släppas ut, vilket ger ett kaffe
med en ren och frisk smak, vilket vanliga
droppkaffebryggare inte åstadkommer�
Traditionell sifonkaffebryggning
Sifonkaffebryggning är ett hantverk
som kräver fullständig koncentration�
Traditionellt är det en komplex och
svår procedur som kräver ständig
uppmärksamhet, noggrann precision
och ständiga temperaturjusteringar�
Traditionell sifonbryggning kräver ofta en
brännare eller öppen låga� Eftersom detta
är både krångligt och obekvämt brukar
kaffefantasterna oftast nöja sig med en
vanlig kaffebryggare med dropp�
Sifonkaffebryggaren från KitchenAid
Sifonkaffebryggaren från KitchenAid
kombinerar den utsökta smaken från
sifonkaffebryggning med en enkel
hantering utan öppen låga� Med en enkel
knapptryckning brygger sifonkaffebryggaren
automatiskt välsmakande kaffe utan att
du behöver justera eller mäta upp något�
Fyllhelt enkelt kannan med önskad mängd
vatten, tillsätt ditt favoritkaffepulver
ibryggenheten och låt sifonkaffebryggaren
göra jobbet! Bryggtekniken är spännande
att se� Du och dina gäster kommer att
uppskatta bryggprocessen lika mycket
somdet välsmakande kaffet�