Innehåll
3
1. Varningar för säkerhet och användning _______________________ 5
2. Allmän information _______________________________________ 6
2.1 Teknisk service ___________________________________________________________ 6
3. Beskrivning av produkten __________________________________ 7
3.1 Panelen _________________________________________________________________ 7
4. Användning av kokplattan_________________________________ 13
4.1 Att tända brännarna _______________________________________________________ 13
4.2 Avstängning av brännarna __________________________________________________ 13
5. Användning av stekhällen _________________________________ 14
5.1 Innan man sätter på stekhällen ______________________________________________ 14
5.2 Igångsättning ____________________________________________________________ 14
5.3 Tabell för energireglering ___________________________________________________ 14
5.4 Avstängning _____________________________________________________________ 14
6. Användning av keramikhällen ______________________________ 15
6.1 Allmänna varningar _______________________________________________________ 15
6.2 Igångsättning ____________________________________________________________ 15
6.3 Avstängning _____________________________________________________________ 15
7. Användning av den elektriska ugnen ________________________ 16
7.1 Allmänna varningar _______________________________________________________ 16
7.2 Innan ugnen används första gången __________________________________________ 16
7.3 Traditionell matlagning _____________________________________________________ 16
7.4 Tillagning med varmluft ____________________________________________________ 16
7.5 Matlagning med gratineringsläget ____________________________________________ 17
7.6 Matlagning med grillen_____________________________________________________ 17
7.7 Upptining _______________________________________________________________ 17
7.8 Avstängning av ugnen _____________________________________________________ 17
7.9 Förvaringslåda ___________________________________________________________ 17
8. Användning av den lilla ugnen _____________________________ 18
8.1 Innan ugnen används första gången __________________________________________ 18
8.2 Matlagning med grillen (lilla ugnen) ___________________________________________ 18
8.3 Matlagning med grillspett (lilla ugnen) _________________________________________ 18
8.4 Stänga av lilla ugnen ______________________________________________________ 18
9. Matlagningsförslag ______________________________________ 19
9.1 Förslag för att använda brännarna ordentligt____________________________________ 19
9.2 Förslag till att använda stekhällen korrekt ______________________________________ 19
9.3 Förslag till att använda keramikhällen korrekt ___________________________________ 19
9.4 Förslag till att använda ugnen korrekt _________________________________________ 19
10. Rengöring och underhåll _________________________________ 22
10.1 Rengöring av rostfria stålytor ________________________________________________ 22
10.2 Rengöring av emaljytor ____________________________________________________ 22
10.3 Rengöring av vred och kontrollpanel __________________________________________ 22
10.4 Rengöring av galler och brännare ____________________________________________ 22
10.5 Rengöring av tändelektrod och temperatursäkring _______________________________ 23
10.6 Rengöring av stekhällen ___________________________________________________ 23
10.7 Rengöring av keramikhällen ________________________________________________ 23
10.8 Rengöring av ugnen_______________________________________________________ 23
10.9 Byte av ugnslampa _______________________________________________________ 24