Bauknecht BSZH 5000/01 IN Program Chart

Typ
Program Chart
5019 410 54901/A
BSZH 5000
PRODUKTBLAD
SE
Längst ner-Högst upp...
Falsarnas lägen
1.Kontrollpanel
2.Fläkt* (dold)
3.Övre värmeelement
4.Ugnslampa
5.Fläkt
6.Nedre värmeelement (dolt)
7.Ugnsluckans gångjärn
8.Sval ugnslucka
*OBS.:
Kylfläkten träder endast i funktion när ugnen har
uppnått en viss temperatur.
När ugnen stängs av kan fläkten fortsätta fungera ett litet tag
för att garantera tillräcklig kylning
TILLBEHÖR
Galler Dropplåt
Bakplåt
OM DU VILL HA EN BESKRIVNING AV HUR UGNEN SKA ANVÄNDAS, LÄS PROGRAMMERARENS
PRODUKTBLAD.
ÖVERSIKT ÖVER UGNENS FUNKTIONER
Funktions-
symbol
Funktion
Inställd
temperatur/ugnsfals
Beskrivning av funktionerna
(se detaljerad beskrivning i
användarmanualen)
0 UGNEN AV - -
UGNSLAMPA - För att sätta på ugnslampan.
MLTF
(Varmhållning)
35C
För att hålla en konstant temperatur,
antingen 35 °C eller 60 °C.
STATISK 200C
När den ena falsen används för
matlagningen. Förvärmning.
BAKVERK
(Statisk + Fläkt)
175C
När båda falsarna används för matlagningen
vid samma temperatur.
GRILL 3
För att grilla mindre köttbitar och för att
rosta bröd, o.s.v...
TURBOGRILL
(Grill + Fläkt)
3 För att grilla större köttbitar.
PROGRAM P1 För att baka pizza, bröd, focaccia.
SNABBVÄRMNING 200C För att värma upp ugnen snabbt.
ATT SÄTTA PÅ UGNEN
När ugnen ansluts till elnätet första gången och när den ansluts efter ett strömavbrott så visar teckenfönstret .
Att starta ugnen:
vrid
vred 1
till
0
.
Tryck
på knapp 2
. Displayen visar --:--.
1. Kontrollvred: För att välja ugnsfunktioner.
2. Knapp för att välja och bekräfta olika funktioner (tryck endast en gång).
3. Vred för inställning av: Aktuell tid, koktid, tid när matlagningen ska avslutas, temperatur och effektnivå
(Funktion
P
).
2
13
Längst ner
Högst upp
ANMÄRKNING: Vid matlagning där fläktfunktionen eller den
statiska funktionen krävs rekommenderar vi att även
gratineringsfunktionen används (ugnsfals 1 till 3).
(*): Symbolen betyder Förvärmning och ÄR INTE EN
FUNKTION. Den här symbolen syns BARA på ugnsluckans
inre glas.
LIVSMEDEL Funktion
Förvärmning
(*)
Ugnsfals
(från
botten)
Tempe-
ratur
(°C)
Koktid
(minuter)
KÖTT
Lamm,
Killing,
Fårkött
10 minuter 2 200 60 - 80
10 minuter 2 190 60 - 80
Stek (Kalv,
Svin, Ox)
(1 kg)
10 minuter 2 200 70 - 90
- 2 190 60 - 80
Kyckling,
Hare,
Anka
10 minuter 2 200 70 - 80
- 2 190 70 - 80
Kalkon
(6 kg) +
ugnsfals 3
gratinering
10 minuter 1 200 160 - 180
10 minuter 1 190 150 - 180
Gås (2 kg)
10 minuter 2 200 120 - 130
10 minuter 2 190 110 - 120
FISK (HEL)
(1-2 kg)
Braxen,
Abborre,
Tonfisk, Lax,
Forell
10 minuter 2 200 60 - 70
- 2 - 3 190 60 - 70
FISK
(KOTLETTER)
(1 kg)
Svärdfisk,
Tonfisk, Lax,
Torsk
10 minuter 2 200 45 - 55
10 minuter 2 190 45 - 55
LIVSMEDEL Funktion
Förvärmning
(*)
Ugnsfals
(från
botten)
Tempe-
ratur
(°C)
Koktid
(minuter)
GRÖNSAKER
Fyllda paprikor
10 minuter 2 190 35 - 45
- 2 190 50 - 60
Fyllda tomater
10 minuter 2 200 50 - 55
- 2 190 35 - 45
Bakad potatis
10 minuter 2 200 40 - 50
- 2 190 45 - 50
Råa,
gratinerade
grönsaker (till
exempel
Fänkål, Kål,
Sparris, Selleri)
10 minuter 2 200 35 - 45
- 2 190 40 - 50
LIVSMEDEL Funktion
Förvärmning
(*)
Ugnsfals
(från
botten)
Tempe-
ratur
(°C)
Koktid
(minuter)
EFTERRÄTTERB
AKELSER,
O.S.V.
Sockerkakor
10 minuter 2 160 30 - 40
- 3 160 30 - 40
Fyllda pajer
(ostfyllda)
- 2 180 90 - 95
- 2 170 90 - 95
Fruktkakor
10 minuter 2 180 25 - 35
- 2 180 30 - 40
Äppelstrudel
10 minuter 2 200 40 - 45
- 2 180 45 - 50
Småkakor
10 minuter 2 180 20 - 30
- 2 - 4 180 25 - 35
Gräddbakelser
10 minuter 2 - 4 190 25 - 35
10 minuter 2 - 4 190 30 - 40
Kött- eller
grönsakspajer
10 minuter 2 200 50 - 55
10 minuter 2 200 40 - 50
Lasagne 10 minuter 2 200 45 - 55
Fyllda fruktpajer
till exempel.
Ananas, Persika
10 minuter 2 200 35 - 45
- 2 180 40 - 50
Maränger
10 minuter 2 90 120 - 150
- 2 - 4 100 120 - 150
Vol-au-vents
10 minuter 2 200 15 - 25
10 minuter 2 - 4 200 20 - 30
Suffléer
10 minuter 2 190 30 - 40
10 minuter 2 190 40 - 50
KOKTABELL FÖR GRILLFUNKTIONEN
LIVSMEDEL Funktion
Förvärmning
(*)
Ugnsfals
(från
botten)
Gratinering
ugnsfals
Koktid
(minuter)
Oxstek 5 minuter 4 5 35 - 45
Kotletter 5 minuter 4 5 30 - 40
Korvar 5 minuter 4 5 30 - 40
Fläskkotlett 5 minuter 4 5 25 - 35
Fisk 5 minuter 4 5 30 - 40
Kycklinglår 5 minuter 4 5 35 - 40
Kebab 5 minuter 4 5 30 - 35
Revbensspjäll 5 minuter 4 5 20 - 35
Kycklinghalvor 5 minuter 3 5 45 - 50
Kycklinghalvor - 3 5 45 - 55
Hel kyckling - 3 5 60 - 70
Stek
(svin, ox)
- 3 5 75 - 90
Anka - 2 5 80 - 90
Lammlägg - 3 5 90 - 120
Rostbiff - 3 5 90 - 120
Bakad potatis - 3 5 40 - 50
Svärdfiskkotlett
er
- 3 5 35 - 45
MATLAGNINGSÖVERSIKT
  • Page 1 1
  • Page 2 2

Bauknecht BSZH 5000/01 IN Program Chart

Typ
Program Chart