51
Multikokare RMC-M4502E
SWE
3.
intryckt).
4.
-
Inställning av tillagningstid
1.
2.
3.
”Hour/Min”, minutindikatorn börjar blinka. Med hjälp av knappen ”Coo-
4.
Viktigt! Vid manuel inställning, tänk på inställningsinterval och inställning-
steg (sid 54).
För din bekvämlighet, tidsinterval för manuel inställning i olika program
börjar från minimala värde. Detta tillåter förlängning av programtid, om
rätten inte hinner lagas färdigt.
Multikokaren har ett oberoende minne. Vid tillfällig bortkoppling från ström-
men, alla inställningar sparas, inklusive inställningar av uppskjuten start. .
Preset Function (funktion ”Uppskjuten start”)
använder oftast.
1.
2. PRESET1 eller PRESET2.
3.
4. -
5.
Användning av funktion ”Preset” är möjligt för alla program, förutom program
”FRY” och ”PASTA”.
Vid tidinställningar i funktion ”Preset” måste man tänka på att vid vissa
program börjar tidnedräkning bara efter uppnått förinstallerat värme.
färskvaror bland ingredienserna.
Keep warm Function (funktion Upprätthållande av värme för
färdiga rätter – autouppvärmning)
-
Reheat Function (funktion Uppvärmning)
kalla rätter.
1.
2.
3.
-
4.
Trots att multikokaren kan upprätthålla värmen i 24 timmar, är det inte att
rekomendera att låta rätten stå på värmen längre än 2–3 timmar, annars är
det risken att smaken påverkas.
Gemensam anordning för användning av autoprogram
1.
2.
3.
4.
5.
6. Du kan ändra den inställda standardtid (sid 51).
Vid behov installera tid för uppskjuten start (sid 51). Funktion ”Preset”
7.
-
8.
9.
-
För att uppnå ett bra resultat, rekomenderas att du läser igenom receptbok ”100
recept”, som vi utarbetade specielt för multikokaren REDMOND RMC-M4502E.
Om ni tycker, att ni ej upnår ett bra resultat med vanliga program, använd
programmet ”MULTI-COOK” som har utökade möjligeter för dina mest krea-
tiva matlagningsexperiment.
Program ”MULTI-COOK”
-
– 1 minut för tiden upp till 1 timmer och för tiden upp til 12 timmar inställ-
Med hjälp av programmet ”MULTI-COOK” kan man laga en mängd
olika rätter. Läs boken ”100 recept”, författad av våra proffessionela
kockar. Den har även en speciel tabel med rekommenderade tempera-
tur för tillagning av olika rätter och matvaror (sid 53).
Program ”STEAM”
-
1.
2. -
-
3.
Program ”FRY”
-
Program ”STEW”
-
-
Program ”COOK”