AEG BS9314401M Snabbstartsguide

Typ
Snabbstartsguide
PROKOMBIUGN
SNABB-
GUIDE
KORT INFORMATION
SV
Låt oss hjälpa dig att
komma igång. Titta på
nästa sida i receptet
för att upptäcka
produktens olika
funktioner.
Touchkontroll
Display
På/Av
Vred och OK-knapp
Hem-knapp
Tid och andra funktioner
Menyn Tillagningsfunktioner
eller Tillagningshjälp
Temperaturval
Signalur
Favorit Program
1
2
3
4
5
6
7
8
9
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hel fläskfilé med rosmarin
Ingredienser (4-6 portioner)
800 g hel fläskfilé
4 kvistar rosmarin
2 små vitlöksklyftor
500 g färskpotatis
60 g smör
2 lökar
Salt och peppar
700 ml 30 - 40 min 170ºC 1 Intervallånga Svårighet: Medel
Metod
1. Skölj potatisen väl och skär
dem på mitten. Hacka löken.
2. Krydda fläskfilén med salt
och peppar och bryn den i
lite olja på hög värme.
3. Smöra en ugnsfast form och
lägg i fläskfilén, potatis, lök,
rosmarin och vitlök. Lägg
några klickar smör ovanpå.
4. Stek i förvärmd ugn vid
170 ºC (kvarts ånga och
värmefunktion) i 30-40 minuter.
Rosmarin och vitlök
passar perfekt med
fläskfilé i den här
praktiska rätten i en
gryta.
Intervallånga
170°C
0:30-0:40
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 170°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/4
2/4
3/4
4/4
Mer information om
hur du lagar mat med
din ångugn finns på
www.aeg.com
Intervallånga plus
ECO stekning
Koktid
Koktid
KNAPPLÅS
SET + GO
SPARA
Sluttid
Sluttid
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck en gång
Intervallånga
Gris/Kalv
Grisstek
Stek av gris
Fläsklägg
Fläskbog
Kalvstek
Kalvlägg
Ossobuco
Fylld kalvstek
Köttfärslimpa
Nöt/Vilt/Lamm
Rostbiff
Rostbiff
Bräserat kött
Marinerad stek
Stek av vilt
Viltstek
Harsadel
Kanin i senapssås
Vildsvin
Lammstek
Lammstek, rosa
Lammstek med ben
Fågel
Hel kyckling
Kalkon, hel
Hel anka
Hel gås
Benfri kyckling
Kycklinglår
Coq au Vin
Stekt anka med apelsin
Fylld kyckling
Fyllt kycklingbröst
Fisk
Hel fisk
Ugnsbakad fiskfilé
Torsk
Fisk på saltbädd
Fylld bläckfisk
Lax på grönsaksbädd
Janssons Frestelse
Pocherade fisk (forell)
Mjuk kaka
Citrontårta
Sockerkaka
Lätt tårtbotten
Cheesecake
Fruktkaka
Strösselkaka
Flätad vetelängd
Fylld vetefläta
Tysk ringkaka
Savarinkaka
Brownies
Muffins
Krämig äppelpaj
Morotskaka
Mandelkaka
Frukttarte
Efterrätter
Knäckflan
Kokospudding
Cappuccionokaka
Körsbärspaj
Plommonknyten
Pizza/Paj/Bröd
Pizza
Örtfylld pirog
Quiche Lorraine
Getostpaj
Ostpaj
Fetaostfylld pirog
Franskbröd
Lantbröd
Pirog
Ugnsrätter/Gratänger
Lasagne
Cannelloni
Potatisgratäng
Moussaka
Pastagratäng
Gratinerade endiver
Biffgryta
Vitkålsgratäng
Smårätter
Grönsaker, medelhavsstil
Grönsaker, traditionella
Skalade tomater
Ugnsbakad potatis
Kokad potatis
Salta kringlor
Ris
Ugnsomelett
Kombi Ånga
Ångmeny 1
Ångmeny 2
Ångmeny 3
Halvfabrikat
Fryst pizza
Fryst panpizza
Kyld pizza
Fryst portionspizza
Pommes Frites
Croquetter
Riven potatisgräng
Bröd/Bullar
Frysta bröd/bullar
Fryst Apfel Strudel
Fryst fiskgratäng
Kycklingvingar
Fryst lasagne/cannelloni
892964815-A-472013
Tillagningshjälp
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

AEG BS9314401M Snabbstartsguide

Typ
Snabbstartsguide