Electrolux EOB8851VAX Snabbstartsguide

Typ
Snabbstartsguide
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Touchkontroll
1. På/Av
2. Tillagningsfunktioner
eller Tillagningshjälp
3. Hem-knapp
4. Temperaturval
5. Favorit Program
6. Display
7. Uppåt-knapp
8. Nedåt-knapp
9. Tid och andra funktioner
10. Signalur
11. OK
Tillagningsfunktioner
Tillagningshjälp
Tryck en gång eller två gånger -
aktiverar en Uppvärmning-funktion
eller Tillagningshjälp-funktion. Tryck
och håll inne i 3 sekunder - sätter på
och stänger av ugnsbelysningen.
Snabbstart
Tryck och håll inne i 3 sekunder
- sätter på och stänger av
funktionen Snabbuppvärmning.
På/Av
Tryck en gång - produkten aktiveras.
Favorit Program
Tryck en gång - öppnar menyn
Mina favoritprogram. Tryck och
håll inne i 3 sekunder - sparar
den aktiva funktionen i menyn
Mina favoritprogram.
Kort information
30-230°C
0:00-23:59
16:30
00:15 140°C
16:30
00:15 140°C
0:00
16:30
1/3
0:30
17:00
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5
. . .
Tillagningsfunktioner
Varmluft
Ånga
Intervallånga plus
Varmluft
Koktid
Koktid
KNAPPLÅS
SET + GO
Heat+Hold
SPARA
Sluttid
Sluttid
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Ånga
Intervallånga plus
Tryck en gång
Tryck en gång eller två gånger
Tillagningsfunktioner
Ånga
Intervallånga plus
Intervallånga
ECO Ånga
Uppvärmning
Varmluft + ånga
ECO stekning
Lågtemperaturstekning
Undervärme
Fryst mat
Min grill
Max grill
Varmluftsgrillning
Över/Undervärme
Pizza/Paj
Varmluft
Special
Bröd
Gratinerade rätter
Jäsning av deg
Tallriksvärmare
Konservering
Torkning
Varmhållning
Upptining
1-3 kg
0:00-23:59
1/3
1/5
. . .
. . .
16:30
03:00
2.0 kg
16:30
03:00
2.0 kg
30-230°C
16:30
03:00
200°C
16:30
03:00
200°C
5/5
4/5
3/5
2/5
3:00
19:30
2:30
19:00
Tryck två gånger
Tillagningshjälp
Halvfabrikat
Tillbaka
Tillbaka Vikt automatisk
Gris/Kalv
Gris/Kalv Grisstek
KNAPPLÅS
SET + GO
Heat+Hold
SPARAKoktid
Koktid
Nöt/Vilt/Lamm Stek av gris
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktivering
Tryck OK för aktiveringSluttid
Sluttid
Halvfabrikat Köttfärslimpa
Grisstek
Vikt automatisk Manuellt
Nöt/Vilt/Lamm
Stek av gris
Manuellt Tillbaka
Tillagningshjälp
867302927-A-342014
Gris/Kalv
Grisstek
Stek av gris
Fläsklägg
Fläskbog
Kalvstek
Kalvlägg
Ossobuco
Fylld kalvstek
Köttfärslimpa
Nöt/Vilt/Lamm
Rostbiff
Rostbiff
Bräserat kött
Marinerad stek
Stek av vilt
Viltstek
Harsadel
Kanin i senapssås
Vildsvin
Lammstek
Lammstek, rosa
Lammstek med ben
Fågel
Hel kyckling
Kalkon, hel
Hel anka
Hel gås
Benfri kyckling
Kycklinglår
Coq au Vin
Stekt anka med apelsin
Fylld kyckling
Pocherat kycklingbröst
Fisk
Hel fi sk
Ugnsbakad skfi
Torsk
Fisk på saltbädd
Fylld bläckfi sk
Lax på grönsaksbädd
Janssons Frestelse
Pocherade fi sk (forell)
Mjuk kaka
Citrontårta
Sockerkaka
Lätt tårtbotten
Cheesecake
Fruktkaka
Strösselkaka
Flätad vetelängd
Fylld vetefl äta
Tysk ringkaka
Savarinkaka
Brownies
Muffi ns
Krämig äppelpaj
Morotskaka
Mandelkaka
Frukttarte
Efterrätter
Knäckfl an
Kokospudding
Cappuccionokaka
Körsbärspaj
Plommonknyten
Pizza/Paj/Bröd
Pizza
Örtfylld pirog
Quiche Lorraine
Getostpaj
Ostpaj
Fetaostfylld pirog
Franskbröd
Lantbröd
Pirog
Ugnsrätter/
Gratänger
Lasagne
Cannelloni
Potatisgratäng
Moussaka
Pastagratäng
Gratinerade endiver
Biffgryta
Vitkålsgratäng
Smårätter
Grönsaker, medelhavsstil
Grönsaker, traditionella
Skalade tomater
Ugnsbakad potatis
Kokad potatis
Salta kringlor
Ris
Ugnsomelett
Kombi Ånga
Ångmeny 1
Ångmeny 2
Ångmeny 3
Halvfabrikat
Fryst pizza
Fryst panpizza
Kyld pizza
Fryst portionspizza
Pommes Frites
Croquetter
Riven potatisgräng
Bröd/Bullar
Frysta bröd/bullar
Fryst Apfel Strudel
Fryst fi skgratäng
Kycklingvingar
Fryst lasagne/cannelloni
Oxfi
Kycklingbröst
Pocherad kalvfi
Havsruda, fi
Räkor
Piggvar med fänkål
Morötter med vanilj
Äpplen
Päron i rödvin
Engelsk crème
SousVide-tillagning
SousVide-tillagning
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4

Electrolux EOB8851VAX Snabbstartsguide

Typ
Snabbstartsguide