Husqvarna QCE7319X Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual
QCE7319
Bruksanvisning Elektrisk
inbyggnadsugn
Tack för att du valt en kvalitetsprodukt från Electrolux.
För att säkerställa bästa prestanda hos produkten ber vi dig att noga läsa igenom
denna bruksanvisning. Du kan då navigera genom alla procedurer på ett effektivt
sätt. Spara bruksanvisningen på en säker plats så att du har den till hands om du
behöver studera något avsnitt igen. Se också till att bruksanvisningen medföljer
produkten om den lämnas över till en ny ägare.
Vi önskar dig lycka till och mycket nöje med din nya hushållsapparat.
Innehåll
Bruksanvisning 2
Säkerhetsanvisningar 2
Elektrisk säkerhet 2
Säkerhet under användning 3
Så här undviker du skador på ugnen 3
Beskrivning av ugnen 4
Översikt 4
Kontrollpanel 4
Ugnsutrustning 5
Före den första användningen 7
Inställning och ändring av klockan 7
Första rengöring 7
Handhavande av ugnen 8
Slå på/av ugnen 8
Ugnsfunktioner 8
Placering av galler, plåt och långpanna
9
Insättning/borttagning av fettfilter 10
Ytterligare funktioner 10
Signalur 10
MATLAGN. TERMOMETER 11
Super-Clean tillbehör 12
Mekaniskt lucklås 13
Användningsområden, tabeller och tips 16
Upptining 25
Torkning 26
Konservering 27
Rengöring och underhåll 27
Ugnens utsida 28
Ugnsutrymmet 28
Tillbehör 28
Fettfilter 28
Super-Clean tillbehör 28
Bakplåtsskenor 29
Ugnsbelysning 30
Ugnslucka 31
Ugnsluckans glas 33
Vad gör man när... 37
Avfallshantering 37
Kundtjänst 38
Garanti/Kundtjänst 38
Europa-Garanti 39
www.electrolux.com 39
Med reservation för ändringar
Bruksanvisning
Säkerhetsanvisningar
Elektrisk säkerhet
Ugnen får endast anslutas av en behörig fackman .
Vid funktionsstörningar eller skador på ugnen: Tag ur säkringen eller slå av ugnen.
2
Innehåll
Reparationer Reparationer av ugnen får endast utföras av en behörig fackman .
Vid felaktiga reparationer finns stor risk för personskador. Vid behov av reparation, vänd
dig till Electrolux Service eller till din återförsäljare.
Barnsäkerhet
Lämna inte barn utan tillsyn i närheten av ugnen när den används.
Säkerhet under användning
Denna ugn får bara användas i ett hushåll för kokning och stekning av maträtter samt
bakning.
Var försiktig vid anslutning av elektriska apparater till vägguttag i närheten av ugnen.
Anslutningsledningar får inte klämmas fast i den heta ugnsluckan.
Varning: Risk för brännskador! När ugnen används blir innerutrymmet hett.
Om du använder alkoholhaltiga ingredienser i ugnen kan eventuellt en lättantändlig
alkohol-luftblandning bildas. Öppna i detta fall ugnsluckan försiktigt. Ha därvid inte glöd,
gnistor eller eld i närheten.
Personer (även barn), som på grund av bristande psykisk, sensorisk eller mental förmåga,
eller om de saknar erfarenhet och kunskap för att säkert kunna använda ugnen, bör inte
använda den utan uppsikt eller anvisning av en ansvarig person.
Anvisning för akrylamid
Enligt de senaste vetenskapliga rönen kan en kraftig stekning av livsmedel, speciellt med
produkter som innehåller stärkelse, innebära en hälsorisk genom att akrylamid bildas. Därför
rekommenderar vi att tillaga med lägsta möjliga temperatur och att inte steka maträtter
för hårt.
Så här undviker du skador på ugnen
Lägg inte aluminiumfolie eller ställ ingen bakplåt, kastrull etc. på ugnsbotten, eftersom
hettan som uppstår kan skada ugnsemaljen.
Fruktsaft som droppar från en bakplåt lämnar fläckar som inte går att ta bort. Använd
en långpanna för mycket fuktiga kakor.
Belasta inte ugnsluckan när den är öppen.
Häll aldrig vatten direkt i ugnen när den är het. Emaljen kan skadas och missfärgas.
Ovarsam hantering, särskilt runt frontpanelens kanter, kan leda till att glaset går sönder.
Förvara inga brännbara föremål i ugnen. De kan antändas när ugnen sätts på.
Förvara inga fuktiga livsmedel i ugnen. Emaljen kan skadas.
Förvara inte maträtter utan övertäckning i ugnen när kylfläkten har stängts av. Fukt kan
kondensera i ugnsutrymmet eller på luckglasen och även tränga in i köksskåp.
Anvisningar för emaljbeläggning
Färgförändringar på emaljbeläggningen, som följd av användningen, påverkar inte lämp-
ligheten att använda ugnen på vanligt sätt. De utgör därför heller inget fel som täcks av
garantin.
Säkerhetsanvisningar
3
Beskrivning av ugnen
Översikt
1 Kontrollpanel
2 Luckhandtag
3 Glaslucka
Kontrollpanel
1 Kontrollampa
2 Display
3 Kontrollampa för temperatur
3
2
1
56 4
1 32
4
Beskrivning av ugnen
4 Temperaturval
5 Klockfunktionsknappar
6 Ugnsfunktioner
Ugnsutrustning
Alla innerväggar i ugnen är belagda med en speciell emalj (Katalysbeläggning).
1 Övervärme och grillelement
2 Ugnsbelysning
3 Stektermometerkontakt
4 Fettfilter
5 Ugnsbelysning
6 Bakväggens värmeelement, Fläkt
7 Undervärme
8 Ugnsstegar, löstagbara
9 Ugnsnivåer
Luckans insida
På ugnsluckans insida finns numrering för nivå-
erna i ugnen.
Dessutom finns det en kortinformation om ugns-
funktioner, rekommenderade nivåer och tempe-
raturer för de vanligaste maträtterna.
Tillbehör till ugnen
Galler
För kokkärl, kakformar, stekar och mat som ska
grillas.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Beskrivning av ugnen
5
Galler Super-Clean
För kokkärl, kakformar, stekar och mat som ska
grillas.
Super-Clean bakplåt
För kakor och bakverk.
Långpanna Super-Clean
För bakning och stekning eller som droppfat för
fett.
Patisseriplåt
För småfranska, kringlor och småkakor.
Stektermometer
För att se exakt hur genomstekta köttstycken är
under tillagningen.
6
Beskrivning av ugnen
Före den första användningen
Inställning och ändring av klockan
Efter anslutning till elnätet eller efter ett strö-
mavbrott blinkar kontrollampan för klockan
automatiskt.
1. För att ändra en redan inställd tid, tryck sam-
tidigt på knapparna + och - tills funktions-
lampan för klocka
blinkar.
2.
Ställ in aktuell tid med knappen + eller - .
Tryck alltid i mitten på knapparna !
Efter ca. 5 sekunder slutar blinkningarna och
klockan visar den inställda tiden.
Ugnen är nu klar att användas.
Klockan kan bara ändras när ingen signalursfunk-
tion
är inställd.
Första rengöring
Innan ugnen används första gången bör den rengöras.
Använd inga skarpa, repande rengöringsmedel! Ytan kan skadas.
Använd vanliga rengöringsmedel till metallytorna.
1.
Ställ ugnsfunktionsvredet på Belysning
.
2. Tag ut alla tillbehörsdelar och ugnsstegar och rengör dem med varmt vatten och hand-
diskmedel.
3. Tvätta även ur ugnen med varmt vatten och handdiskmedel och och torka.
4. Torka av ugnens framsida med en fuktig trasa.
Före den första användningen
7
Handhavande av ugnen
Ugnen har sänkbara vred för ugnsfunktioner och för val av temperatur. Tryck på vredet
för användning. Vredet stannar då i utdraget läge.
Slå på/av ugnen
1. Ställ vredet för ugnsfunktioner på den önskade funktionen.
2. Ställ vredet för temperaturval på den önskade temperaturen.
Kontrollampan lyser när ugnen användes.
Kontrollampan för temperatur lyser så länge ugnen värms upp.
3. Ställ vreden för ugnsfunktioner och temperatur i Av-läget för att stänga av ugnen.
1 Kontrollampa
2 Indikering för stektermometer
3 Temperatur-/ Tiddisplay
4 Kontrollampa för temperatur
5 Temperaturval
6
Knapp +
7
Knapp -
8 Val av ugnsfunktion
Kylfläkt
Fläkten slås automatiskt på för att hålla ugnens
väggar kalla. Efter att ugnen har stängts av fortsätter fläkten att gå för att kyla av ugnen,
fläkten stängs därefter av automatiskt.
Ugnsfunktioner
För ugnen finns följande funktioner
Ugnsfunktion Användning
Ugnsbelysning Med denna funktion kan ugnsutrymmet lysas upp
Varmluft med ring-
element
För bakningupp till tre nivåer samtidigt. Ställ in ugn-
stemperaturen 20-40°C lägre än med Över-/Undervärme.
Pizza-läge För bakning på en nivå av rätter som skall ha en brun ba-
kyta och knaprig botten . Ställ in ugnstemperaturen
20-40°C lägre än med Över-/Undervärme.
Över-/undervärme För bakning och stekningen nivå
Undervärme För efterbakning av kakor med knapriga bottnar .
Upptining För upptining av till exempel tårta, smör, bröd, frukt och
andra frysta livsmedel .
Grill För grillning av platta livsmedel som placeras i mitten på
gallret och för rostning av bröd .
Max Grill För grillning av stora mängder platta livsmedel och för
rostning av bröd .
1
678 5
4
3
2
8
Handhavande av ugnen
Ugnsfunktion Användning
Varmluftsgrill För stekning av stora köttstycken eller fågel på en nivå.
Funktionen är även lämplig för
Placering av galler, plåt och långpanna
För att säkra ugnstillbehören vid utdragning har alla ugnstillbehör en liten utbuktning på
höger och vänster kant nertill.
Placera alltid ugnstillbehören så att denna utbuktning ligger baktill i ugnsutrymmet .
Denna utbuktning är även viktig för ugnstillbehörens tippsäkerhet.
Placering av plåt eller långpanna:
Sätt in plåt eller långpanna mellan stegparet på önskad nivå.
Placering av galler:
Sätt in gallret så att fötterna pekar nedåt.
Skjut in gallret mellan stegparet på önskad nivå.
Den upphöjda kanten runt gallret förhindrar att
kärl glider av.
Placering av gallret och långpanna tillsammans:
Lägg gallret på långpannan. Skjut in långpannan mellan stegparet på önskad nivå.
Handhavande av ugnen
9
Insättning/borttagning av fettfilter
Sätt bara in fettfiltret vid stekning , för att
skydda bakväggens värmeelement mot fettstänk.
Sätta i fettfilter
Ta tag i fettfiltrets handtag och för ned de två fästena i öppningen på den bakre väggen i
ugnen (fläktöppning).
Ta bort fettfiltret
Ta tag i handtaget på fettfiltret, haka av filtret och lyft ut det.
Ytterligare funktioner
Allmänna anvisningar
Efter val av en funktion blinkar displayen i ca. 5 sekunder. Under denna tid kan de önskade
tiderna ställas in med knappen + eller - .
Efter inställning av den önskade tiden blinkar displayen igen i ca. 5 sekunder. Den inställda
tiden börjar att räknas ned.
Signalen kan stängas av genom ett tryck på en valfri knapp.
De önskade ugnsfunktionerna och temperaturerna kan väljas före eller efter inställning
av klockfunktionen.
Ställ vreden för ugnsfunktioner och temperaturinställning i Av-läget igen när tillag-
ningen är avslutad.
Signalur
Denna funktion kan även användas när ugnen inte är i drift.
10
Handhavande av ugnen
Tryck på en valfri knapp.
I displayen blinkar "0.00".
Ställ inom 5 sekunder med knapparna + el-
ler - in den önskade signalurstiden (max. 2
timmar 30 minuter).
Efter 5 sekunder visas den kvarvarande ti-
den i displayen.
När tiden har gått ut visas "0.00" och i 2
minuter hörs en signal.
Tryck på en valfri knapp för att stänga av
signalen.
MATLAGN. TERMOMETER
Observera: Endast medlevererad stektermometer får användas! Använd endast original re-
servdelar vid utbyte
1. Placera stektermometerns spets så noga
som möjligt i köttets centrum.
2. Sätt i stektermometerns stickkontakt or-
dentligt i uttaget på sidan i ugnen.
1
2
Handhavande av ugnen
11
3. Ställ in önskad innertemperatur med
knappen + eller -
Displayen växlar till aktuell innertempe-
ratur.
4. Ställa in ugnsfunktion och ugnstempera-
tur
Innertemperaturen visas från 30 ºC.
När den inställda innertemperaturen har
uppnåtts hörs en signal.
5. Tryck på valfri knapp för att stänga av sig-
nalen.
6. Ställ vreden för ugnsfunktioner och tem-
peratur i Av-läget.
Stektermometern är het! När du drar ur
kontakten och spetsen finns risk att du
bränner dig!
7.
Lossa matlagningstermometerns kontakt
från uttaget och tag ut köttet ur ugnen.
Ändring av innertemperatur
Ändra eventuellt temperaturen med + eller - .
Varning: Rengör bara stektermometern med
en fuktig duk!
Super-Clean tillbehör
För att dessa ugnstillbehör skall hålla länge och alltid vara lätta att rengöra, bör följande
anvisningar beaktas:
Sätt inte in dem i ugnen utan livsmedel.
12
Handhavande av ugnen
Ställ inte Super-Clean tillbehör på varma kokzoner eftersom punktvis överhettning på-
verkar Super-clean egenskaperna.
Mekaniskt lucklås
Vid leverans är lucklåset deaktiverat.
Aktivera lucklåset
1.
Tag tag i lucklisten (B) på båda sidorna av
luckans övre kant och tryck inåt för att frigöra
klämlåset. Tag sedan bort lucklisten genom att
dra den uppåt.
2.
Aktivera spaken: Lossa spaken (1), flytta
den 4 mm åt vänster (2) och sätt tillbaka
den (3).
3.
Ta tag i lucklisten (B) på vardera sidan,
positionera den på luckans inre kant och
tryck fast listen på luckans övre kant.
B
1
2
3
B
Handhavande av ugnen
13
På den öppna sidan av lucklisten (B) sitter en
styrskena (C). Denna måste tryckas in mellan
den yttre luckpanelen och styrvinkeln (D). Tät-
ningen (E) måste snäppas in på plats.
Öppna ugnsluckan
1. Håll spaken intryckt.
2. Öppna luckan.
Stänga ugnsluckan
Stäng luckan utan att trycka in spaken.
Deaktivera lucklåset
För att deaktivera lucklåset skall spaken flyttas tillbaka åt höger. Följ beskrivningen ovan.
Avstängning av ugnen deaktiverar inte det mekaniska lucklåset.
Demontera lås för lucka
C
D
E
14
Handhavande av ugnen
1.
Tag tag i lucklisten (B) på båda sidorna av
luckans övre kant och tryck inåt för att frigöra
låsningen. Tag sedan bort lucklisten genom att
dra den uppåt.
2.
Demontera spaken: Ta bort spaken (1).
3.
Tag bort (2) täckningen (B) på lucklistens
underkant och skjut in den (3).
4.
Fatta tag på båda sidorna av lucktätning-
en (B), lägg den mot insidan av luckkanten
och sätt på lucktätningen (B) på luckans
överkant.
På den öppna sidan av lucktätningen(B) finns
en styrskena(C). Denna skall skjutas in mellan
det yttre luckglaset och styrvinkeln(D) . Lås-
ningen (E) måste snäppas in på plats.
B
1
2
3
B
C
D
E
Handhavande av ugnen
15
5. Stäng ugnsluckan.
Användningsområden, tabeller och tips
Bakning
Ugnsfunktion: Varmluft + ringelement
eller Över-/Undervärme
Bakformar
För Över-/Undervärme
är mörka metallformar och belagda formar lämpliga.
För Varmluft + ringelement
är även ljusa metallformar lämpliga.
Formar av mörk metall bör placeras på gallret.
Ljusa metallformar bör placeras på plåten.
Ugnsnivåer
Med ÖVER-UNDERVÄRME kan du baka på en nivå.
Med VARMLUFT kan du samtidigt baka på upp till tre plåtar .
1 plåt:
Till exempel på nivå 3
1 form:
Till exempel på nivå 1
16
Användningsområden, tabeller och tips
2 plåtar:
Till exempel på nivå 1 och 3
3 plåtar:
på nivå 1, 3 och 5
Allmäna anvisningar
Sätt in plåten med den nedåtlutande kanten framåt
Med ÖVER-UNDERVÄRME eller VARMLUFT kan även två formar bredvid varandra sam-
tidigt bakas på gallret. Gräddningstiden blir bara obetydligt längre.
Plåtarna kan slå sig under gräddningen om du lagt djupfrysta livsmedel på dem. Detta beror
på den stora temperaturskillnaden mellan de djupfrysta livsmedlen och den varma ugnen.
Plåtarna återfår sin form när de har kallnat.
Anvisningar för baktabellerna
I tabellerna finner du lämpliga temperaturer, gräddningstider och nivåer för ett urval av
rätter.
Temperaturerna och gräddningstiderna är endast riktvärden eftersom de beror på degens
sammansättning och mängd samt typen av bakform.
Vi rekommenderar att första gången ställa in den lägre temperaturen och först vid behov,
till exempel om en starkare färgsättning önskas eller om gräddningen tar för lång, tid
ställa in en högre temperatur.
Hittar du inte konkreta uppgifter för ett eget recept, använd då uppgifter för ett liknande
bakverk.
Gräddningstiden kan förlängas med ca. 10-15 minuter om mjuka kakor på plåtar eller i
formar gräddas på flera nivåer.
Fuktiga bakverk (till exempel Pizza, Fruktkaka etc.) gräddas på en nivå.
Användningsområden, tabeller och tips
17
Kakor och bakverk med olika höjd kan färgas olika snabbt i början av bakningen. Ändra
i så fall inte temperaturinställningen . Färgskillnaderna utjämnas under gräddningens
gång.
Din nya ugn kan ha andra bak-/stekegenskaper än din gamla. Anpassa därför invanda
inställningar (temperatur, tillagningstider) och nivåer med rekommendationerna i föl-
jande tabeller.
Om inget annat anges förutsätter tabellerna att bakningen startar i kall ugn.
Baktabeller
Bakverk i formar
Typ av bakverk Ugnsfunktion Nivå Temperatur °C Tid (t:min)
Bakverk i formar
Sockerkaka, mjuk kaka VARMLUFT 1 150 - 160 0:50 - 1:10
Sandkaka/fruktkaka VARMLUFT 1 140 - 160 1:10 - 1:30
Rulltårta VARMLUFT 1 140 0:25 - 0:40
Rulltårta ÖVER-UNDER-
VÄRME
1 160 0:25 - 0:40
Tårtbotten av mördeg
1)
VARMLUFT 3 170-180 0:10 - 0:25
Tårtbotten av socker-
kaka
VARMLUFT 3 150 - 170 0:20 - 0:25
Täckt äppelkaka ÖVER-UNDER-
VÄRME
1 170 - 190 0:50 - 1:00
Äppelpaj (2 formar Ø
20 cm, diagonalt pla-
cerade)
VARMLUFT 1 160 1:10 - 1:30
Äppelpaj (2 formar Ø
20 cm, diagonalt pla-
cerade)
ÖVER-UNDER-
VÄRME
1 180 1:10 - 1:30
Paj med mycket fyll-
ning (till exempel Qui-
che)
VARMLUFT 1 160 - 180 0:30 - 1:10
Cheese cake ÖVER-UNDER-
VÄRME
1 170 - 190 1:00 - 1:30
1) Förvärm ugnen
Bakverk på plåtar
Typ av bakverk Ugnsfunktion Nivå Temperatur °C Tid (t:min)
Vetefläta/krans ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 170 - 190 0:30 - 0:40
Tyskt julbröd
1)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 160 - 180 0:40 - 1:00
18
Användningsområden, tabeller och tips
Typ av bakverk Ugnsfunktion Nivå Temperatur °C Tid (t:min)
Bröd (rågbröd)
1)
-först
-sedan
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
1 ---
230
160 - 180
0:25
0:30 - 1:00
Petit-choux / bakel-
ser
1)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 180 - 200 0:15 - 0:30
Rulltårta
1)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 180 - 200 0:10 - 0:20
Vetelängd med strös-
sel
VARMLUFT 3 150 - 160 0:20 - 0:40
Mandelkaka / socker-
kaka
1)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 190 - 210 0:15 - 0:30
Fruktkaka (på jäst-
deg/sockerkaksdeg)
2)
VARMLUFT 3 150 0:35 - 0:50
Fruktkaka (på jäst-
deg/sockerkaksdeg)
2)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 170 0:35 - 0:50
Fruktkaka på mördeg VARMLUFT 3 160 - 170 0:40 - 1:20
Kakor på plåt med
fuktig fyllning (till
exempel Kvark, gräd-
de, pudding)
1)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 160 - 180 0:40 - 1:20
Pizza (med mycket
fyllning)
1)2)
VARMLUFT 1 180 - 200 0:30 - 1:00
Pizza (tunn)
1)
VARMLUFT 1 200 - 220 0:10 - 0:25
Brödkakor VARMLUFT 1 200 - 220 0:08 - 0:15
Paj VARMLUFT 1 180 - 200 0:35 - 0:50
Mördegskakor VARMLUFT 3 150 - 160 0:20 - 0:30
Spritsar VARMLUFT 3 180 - 200 0:10 - 0:20
Spritsar
1)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 160 - 180 0:15 - 0:20
Flarn VARMLUFT 3 150 - 160 0:20 - 0:30
Bakverk med äggvita,
maränger
VARMLUFT 3 80 - 100 2:00 - 2:30
Mandelbiskvier VARMLUFT 3 100 - 120 0:30 - 0:60
Pepparkakor VARMLUFT 3 150 - 160 0:20 - 0:40
Smördegskakor
1)
VARMLUFT 3 170 -180 0:20 - 0:30
Användningsområden, tabeller och tips
19
Typ av bakverk Ugnsfunktion Nivå Temperatur °C Tid (t:min)
Småfranska
1)
VARMLUFT 3 160 0:20 - 0:35
Småfranska
1)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 180 0:20 - 0:35
Småkakor (20 styck-
en/plåt)
1)
VARMLUFT 3 140 0:20 - 0:30
Småkakor (20 styck-
en/plåt)
1)
ÖVER-UNDERVÄR-
ME
3 170 0:06 - 0:20
1) Förvärm ugnen
2) Använd långpanna
Bakning på flera nivåer med ugnsfunktionen " VARMLUFT"
Typ av bakverk 2 nivåer 3 nivåer Temperatur °C Tid (t:min)
Petit-choux / bakel-
ser
1)
1 / 4 --- 160 - 180 0:35 - 0:60
Vetelängd med strös-
sel
1 / 3 --- 140 - 160 0:30 - 0:60
Mördegskakor 1 / 3 1 / 3 /5 150 - 160 0:15 - 0:35
Spritsar 1 / 3 1 / 3 /5 140 0:20 - 0:60
Flarn 1 / 3 --- 150 - 160 0:25 - 0:40
Bakverk med äggvita,
maränger
1 / 3 --- 80 - 100 2:10 - 2:50
Mandelbiskvier 1 / 3 --- 100 - 120 0:40 - 1:20
Pepparkakor 1 / 3 --- 160 - 170 0:30 - 0:60
Småfranska 1 /4 --- 160 0:30 - 0:45
1) Förvärm ugnen
Tips för bakning
Bakresultat jlig orsak Åtgärd
Kakan har för ljus bot-
ten
Fel nivå Sätt in kakan längre ner
Kakan faller ihop (blir
degig, vattenränder)
För hög ugnstemperatur Sänk temperaturen något
För kort gräddningstid Förläng gräddningstiden
Gräddningstiden kan inte förkortas
med en högre baktemperatur
För mycket vätska i degen Använd mindre vätska. Beakta blandnings-
tiderna, framför allt vid användning av
köksmaskiner
Kakan är för torr För låg temperatur Stäl in högre ugnstemperatur.
För lång gräddningstid Minska gräddningstiden
20
Användningsområden, tabeller och tips
1 / 1