30 31
SE SE
RECEPT
INGREDIENSER PROCEDUR
TILLAG-
NINGS-
TID
MWF 426 MWF 427
14
Gräddig
grönsaks-
soppa
(2 portio-
ner)
14
Gräddig
grönsaks-
soppa
(2
portioner)
200 g potatis sku-
ren i tärningar
100 g broccoli
1 mogen tomat,
tärnad
200 ml vatten
Salt, peppar och
riven parmesanost
• Lägg alla ingredienser på ett fat som läm-
par sig för mikrovågor och blanda väl, fö-
rutom osten.
• Täck fatet och lämna lite utrymme för att
släppa ut ångan.
• Tryck på knappen Auto Cook (Automa-
tisk tillagning) en gång för att välja öns-
kat recept och tryck sedan på knappen
Jet Start (Snabbstart).
• I slutet av tillagningen, blanda alla ingre-
dienser i en mixer och servera medan den
fortfarande är varm med parmesanost på
toppen.
15min
15
Vege-
tables
(Grönsa-
ker)
(2 portio-
ner)
15
Vege-
tables
(Grönsa-
ker)
(2 portio-
ner)
350g av dina favo-
ritgrönsaker, skur-
na i små tärningar
100 ml vatten vid
rumstemperatur
1 msk olivolja
1 tsk salt
• Lägg alla ingredienser på ett fat som läm-
par sig för mikrovågor och blanda väl.
• Tryck på knappen Auto Cook (Automa-
tisk tillagning) en gång för att välja öns-
kat recept och tryck sedan på knappen
Jet Start (Snabbstart).
• I slutet av tillagningscykeln, ta bort fatet
med hjälp av grytvantar och var försiktig
med ångan.
• Ta bort vitlök före servering (om så öns-
kas).
9 min
Bakad po-
tatis
(4 portio-
ner)
16
Bakad po-
tatis
(4 portio-
ner)
1 kg medelstora
potatisar
4 msk smör
100 g valfri riven
ost
Salt, peppar och
ost att strö över
• Tvätta och torka potatisen och stick dem
med en gaffel.
• Placera potatisarna på ett fat som lämpar
sig för mikrovågor.
• Tryck på knappen Auto Cook (Automa-
tisk tillagning) en gång för att välja öns-
kat recept och tryck sedan på knappen
Jet Start (Snabbstart).
• När du uppmanas av displayen, rotera
potatisarna - var försiktig eftersom pota-
tisarna kommer att vara heta.
• I slutet av tillagningen, låt potatisen sval-
na och skär dem sedan i halvor och ta
bort potatisen från skalet - lägg skalet åt
sidan för senare användning.
• Knåda potatisen så att den bildar en puré
och blanda med de återstående ingre-
dienserna.
• Fyll potatisskalen med blandningen, strö
över med ost och placera i mikrovågsug-
nen i 5 minut så att den smälter.
12 min
17
Ris
(2 portio-
ner)
/
1 kopp parboiled
vitt ris (180g)
• Kombinera alla ingredienser på ett fat
med höga kanter (ca. 10cm) som lämpar
sig för mikrovågor.
• Placera fatet utan lock i mikrovågsugnen.
• Tryck på knappen Auto Cook (Automa-
tisk tillagning) en gång för att välja öns-
kat recept och tryck sedan på knappen
Jet Start (Snabbstart).
• I slutet av tillagningscykeln, ta ut den ur
mikrovågsugnen med grytvantar.
• Om det nns vatten kvar i skålen, blan-
da kraftigt och lämna täckt i 2 minuter före
servering.
18 min
RECEPT
INGREDIENSER PROCEDUR
TILLAG-
NINGS-
TID
MWF 426 MWF 427
18
Popcorn
(2 portio-
ner)
17
Popcorn
(2
portioner)
Denna funktion
är lämplig för til-
lagning av en
100g popcorn-
påse.
• Placera paketet med popcorn i mitten
av utrymmet.
• Tryck på knappen Auto Cook (Auto-
matisk tillagning) en gång för att väl-
ja önskat recept och tryck sedan på
knappen Jet Start (Snabbstart).
3 min
19
Bruschet-
ta
(2 portio-
ner)
18
Bruschet-
ta
(2 portio-
ner)
2 skivor italienskt
bröd ca 1,5 cm
tjocka
30 ml extra virgin
olivolja
10 körsbärsto-
mater, skalade
och tärnade
3 msk hackad
färsk basilika
Salt, peppar och
vitlök
Tärnad mozza-
rella
• Placera brödskivorna på gallret
• Tryck på knappen Auto Cook (Auto-
matisk tillagning) en gång för att väl-
ja önskat recept och tryck sedan på
knappen Jet Start (Snabbstart).
• När du uppmanas av displayen, ta
bort gallret och rotera försiktigt brödet
-placera sedan tillbaka i mikrovågs-
ugnen och tryck på knappen Jet Start
(Snabbstart).
• Vänd maten när ugnen uppmanar dig
att göra det.
• Krydda samtidigt tomaterna med salt,
svartpeppar och olivolja.
• I slutet av tillagningscykeln, ta bort
brödet från mikrovågsugnen, gnug-
ga vitlöksklyftor på brödet, placera to-
mater och basilika ovanpå och servera
genast med tärnad mozzarella.
8 min
20
Croque
Monsieur
(fransk
varm
smörgås)
19
Croque
Monsieur
(fransk
varm
smörgås)
80-160g/80g
• Bred på smör på smörgåsarna.
• Fyll med skinka och ost i de dubbla
smörgåsarna och placera dem på grill-
gallret och starta.
• Vänd maten när ugnen uppmanar dig
att göra det. Tillsätt ost ovanpå när ug-
nen uppmanar igen. Bryn smörgåsar-
na slutligen.
12 min
21
Korvar
20
Korvar
100-400 g/100 g
• Skär i korvarnas skinn med en kniv,
placera dem i mitten av grillgallret,
vänd korvarna efter att mikrovågsug-
nen indikerar detta.
8 min -
13 min
22
Rostat
bröd
21
Rostat
bröd
40-80 g/40 g
• Placera i mitten av grillgallret, vänd
bröden när mikrovågsugnen så upp-
manar.
20 min -
24 min
23
Entercote
22
Entercote
100-400 g
• Krydda entrecoten, vänd när mikro-
vågsugnen så uppmanar.
6 min -
12 min