Råd och tips när du använder termometern
Termometern är en temperatursond som är trådlöst
ansluten till en antenn placerad under hällens yta i
området mellan de två bakre kokzonerna.
Antennen på termometern är placerad på insidan av
handtaget. Se till att den inte täcks med metallobjekt
(dvs låt inte matlagningstermometern falla ner i en
kastrull när du lagar mat).
För att få bästa anslutningen mellan termometern och
hällen, placera en kastrull på vänstra kokzonerna och
sätt i termometern i kastrullen i klockposition tre.
Ställ kokkärlet i mitten av vald kokzon. Se till att
bottendiametern inte överstiger markeringen på
kokzonen.
Stora kastruller som används på vänster bakre kokzon
kan blockera signalen medan du använder termometern
på vänster främre kokzon. För att säkerställa att
anslutningen är etablerad och upprätthållen, använd
kokzonerna till höger för matlagning utan Termometer
medan den används.
Signalindikatorer::
- stark/medel/svag signal
- ingen signal
För att förbättra signalen, ytta termometern i
antennens riktning eller yttan krukan.
För alla funktioner, t.ex.
tillagningshjälp och sous
vide, kan du använda
termometern endast på
hällens vänstra sida.
Med termometer-funktionen
kan du använda termometern
även på hällens högra sida.
Placera termometern nära
hällens mitt vid klockposition
9-11.
Placera termometern på kastrullens kant med hjälp av
kroken, nära området med antennen, i klockposition 1-3
(för hällens vänstra sida) eller klockposition 9-11 (för
hällens högra sida).