Tefal CY4000US Användarmanual

Kategori
Tryckkokare
Typ
Användarmanual

Denna manual är också lämplig för

50
Säkerhetsrekommendationer
Miljö
• Innan man kasserar och slänger en apparat som inte längre behövs måste man i enlighet med
aktuella föreskrifter göra den obrukbar (genom att dra ur kontakten och klippa av strömsladden).
Garanti
• Denna produkt är endast utformad för privat bruk. Vid kommersiell användning, olämplig
användning eller om instruktionerna inte följs frånsäger sig tillverkaren allt ansvar och garantin
förfaller.
Produkten är inte avsedd att användas på följande ställen och garantin gäller ej för:
- personalkök i affärer, på kontor och andra arbetsplatser;
- användning av gäster på hotell, motell och i andra miljöer av bostadstyp;
- miljöer av bed and breakfast-typ.
• Garantin gäller inte för normalt slitage på tillagningskärlet.
• Läs instruktionerna noggrant innan du använder tryckkokaren för första gången. All användning
som inte följer dessa instruktioner friar Tefal från allt ansvar.
Ta dig tid att läsa igenom alla instruktioner.
Denna produkt överensstämmer med tillämpliga standarder och föreskrifter (lågspänningsdirektiv,
elektromagnetisk kompatibilitet, förordning om material och produkter avsedda att komma i kontakt
med livsmedel, miljö …).
• Denna produkt är inte avsedd att användas av personer (inklusive barn) med nedsatt fysisk,
sensorisk eller mental förmåga, eller med bristande erfarenhet och kunskap, såvida de inte hålls
under uppsikt eller har fått instruktioner avseende användning av produkten av en person som
ansvarar för deras säkerhet.
• Barn ska hållas under uppsikt så att de inte leker med produkten.
• Placera inte tryckkokaren (Multicook) i en varm ugn eller på en varm spis.
• När tryckkokaren (Multicook) är under tryck ska du vara mycket försiktig när du flyttar den. Rör inte
vid de varma ytorna. Använd handtagen och använd grytvantar vid behov. Bär aldrig tryckkokaren
(Multicook) i handtaget på locket.
• Använd inte tryckkokaren (Multicook) till något annat än det den är avsedd att användas till.
• Tryckkokaren (Multicook) tillagar under tryck. Brännskador kan uppstå om den kokar över vid felaktig
användning.
Se till att tryckkokaren (Multicook) är ordentligt stängd innan du tter den under tryck
(se bruksanvisningen).
• Öppna aldrig tryckkokaren (Multicook) med våld. Se till att trycket insidan återgått till normal
nivå. Se bruksanvisningen.
• Använd aldrig tryckkokaren (Multicook) utan vätska, förutom vid förvärmning genom Browning
(bryna) eller Sauté (sautera) då detta kan orsaka allvarlig skada.
• Fyll inte tryckkokaren (Multicook) till mer än 50 %. Fyll inte tryckkokaren (Multicook) till mer än
hälften när du tillagar mat som expanderar avsevärt under tillagning, t.ex. ris eller torkade livsmedel.
• Vid tillagning av kött som har ett yttre skinn (t.ex. oxtunga), och som kan svälla på grund av trycket,
ska du inte sticka hål på skinnet efter tillagning om det verkar svullet eftersom du kan bränna dig.
Stick hål på skinnet före tillagningen.
• När du tillagar mat med tjock konsistens (kikärtor, rabarber, kompotter osv.) ska tryckkokaren
(Multicook) skakas lätt innan du öppnar den för att se till att det inte sprutar ut mat.
• Kontrollera alltid att ventilerna är rena före användning (se Rengöring och Underhåll).
• Använd inte tryckkokaren (Multicook) för att fritera med olja under tryck.
• Rör inte vid säkerhetssystemen förutom vid rengöring och underhåll i enlighet med instruktionerna.
• Använd endast Tefal-reservdelar som passar din modell. I synnerhet endast Tefal tillagningskärl, lock
och packning.
SPARA DESSA INSTRUKTIONER.
MULTICOOK_NC00013813_Mise en page 1 16/03/10 18:09 Page50
51
EN
DE
FR
NL
IT
DA
SV
NO
FI
Tänk på miljön!
i
Din apparat innehåller värdefulla material som kan återvinnas och återanvändas.
Lämna den därför på en återvinningsstation.
1a tryckregleringsventil
1b flottörventil
1c tryckstång (säkerhetsöppningssystem)
1d lockets handtag
1e lock
1f skyddshölje för tryckregleringsventil
2a packning (ref. XA500037)
2b packningslock
3a 6 l tillagningskärl
3b integrerade korghållare
4 övre ringen
5 bärhandtag
6 hölje i rostfritt stål
7
uppvärmningsplatta med temperatursensor
8 underdel
9 löstagbar strömsladd
Kontrollpanel
10 digital timer: räknar ned återstående
tillagningstid
11 lampar High pressure (högt tryck)
12 lampar Low pressure (lågt tryck)
13 lampar Browning (bryna)
14 lampar Sauté (sautera)
15 lampar Simmer (sjuda)
16 lampar Keep warm (varmhållning)
17 knappen Menu (meny): tryck på denna
för att välja en tillagningsmeny
18 tidsinställning:
steg om 1 minut upp till 40 min
steg om 5 minuter från 40 till 99 min
19 Start/Cancel (start/stopp)
Tillbehör
20 kondensuppsamlare
21 ångkorg
Beskrivning
Före första användningen
Ta bort förpackningen
Ta ut tryckkokaren ur förpackningen och kom ihåg att läsa
bruksanvisningen innan du använder tryckkokaren för första gången
- fig. 1.
• Placera tryckkokaren en plan yta. Ta bort allt förpackningsmaterial
inuti tryckkokaren: plastpåsar, tillbehör (ångkorg & kondensuppsamlare)
samt sladden med kontakter - fig. 1.
• Ta bort klistermärket tryckkokaren innan du använder den för första
gången.
• Locket och skyddshöljet för tryckregleringsventilen kan inte diskas i
maskin.
• Sätt tryckregleringsventilen (1a) på plats.
Ta bort locket
• För att ta bort locket tar du tag i handtaget, vrider det medurs och lyfter
locket - fig. 2 + 3.
Rengöring
• Skölj av tillagningskärlet, locket, kondensuppsamlaren, ångkorgen,
packningen och packningslocket.
Använda tryckkokaren för första gången
• Rulla ut strömsladden, anslut den till tryckkokaren (1), kontrollera att den
är helt intryckt och anslut sedan till vägguttaget (2) - fig. 5.
MULTICOOK_NC00013813_Mise en page 1 16/03/10 16:48 Page51
52
Ta bort locket
• För att ta bort locket tar du tag i handtaget, vrider det medurs och lyfter
locket - fig. 2 + 3.
Sätta kondensuppsamlaren på plats
• Sätt kondensuppsamlaren (20) baksidan av tryckkokaren i enlighet
med - fig. 17.
Ta ur tillagningskärlet och tillsätta ingredienserna
• Ta ur tillagningskärlet - fig. 6.
• Tillsätt mat eller vätska i tillagningskärlet enligt receptet.
För tryckkokning: Observera att mängden mat eller vätska aldrig får
överstiga markeringen för maxnivå i tillagningskärlet. Vissa livsmedel
expanderar under tillagning. Se till att du inte överstiger 50% av
tillagningskärlets kapacitet vid tillagning av sådana livsmedel (torkade
livsmedel, ris osv.). Vid tryckkokning ska tillagningskärlet alltid fyllas till
minst 20%.
För ångkokning: Fyll tillagningskärlet med vatten upp till minst 20%
(ca 1,2 liter). Det kan behövas mindre vatten beroende recept och
tillagningstid, men annd alltid minst 500 ml vatten. Placera
ångkorgen så att den vilar på den integrerade korghållaren eller placera
den helt enkelt på botten av tillagningskärlet - fig. 20.
• Du kan tillaga mat i tillagningskärlet och ångkoka samtidigt.
• När du ångkokar ska du se till att maten i ångkorgen inte rör vid locket.
• Använd redskap av plast eller trä för att skydda släpp-lättbeläggningen i
tillagningskärlet.
Placera tillagningskärlet i tryckkokaren
• Torka rent botten på tillagningskärlet och ta bort matrester från
uppvärmningsplattan - fig 7.
Placera sedan tillagingskärlet i tryckkokaren - fig 8.
• Använd inte tryckkokaren utan tillagningskärlet.
Stänga och låsa locket
• Kontrollera att packningen sitter som den ska på packningslocket. Rotera
packningen lite åt båda håll för att kontrollera.
• Placera locket på tryckkokaren så som det visas i - fig. 9 (med handtaget
placerat vid ”tio i fyra”) och vrid det moturs tills det har låsts helt - fig. 10.
Sätta i tryckregleringsventilen
• Sätt i tryckregleringsventilen och kontrollera att den sitter i linje med
pricken på flottörventilen och pricken på ventilöppningen . Observera
att ventilen inte klickar på plats och att den kommer att sitta något löst.
Kontrollera att flottören är nere innan du börjar tryckkoka (detta innebär
att locket är ordentligt stängt) - fig. 11.
Bruk sanvisning
MULTICOOK_NC00013813_Mise en page 1 16/03/10 18:10 Page52
53
EN
DE
FR
NL
IT
DA
SV
NO
FI
Sätta i strömsladden
• Anslut först strömsladden till tryckkokaren och sedan till vägguttaget
- fig. 5. LED-displayen visar . Se till att strömsladden sitter
ordentligt i både tryckkokaren och vägguttaget.
• Se till att tryckkokaren står en plan, stabil, torr och värmetålig
arbetsyta.
Tryckkokarens (Multicook) funktioner
Se tabellen nedan.
Tillagning med timer
• Timern kan endast användas vid High & Low Pressure (högt & lågt tryck).
- Tiden ökar med steg om 1 minut upp till 40 minuter.
- Tiden ökar med steg om 5 minuter från 40 och upp till 99 minuter.
Instruktioner för tillagning
TILLAGNINGS-
FUNKTIONER
EGENSKAPER RECEPTFÖRSLAG KOMMENTARER
Low pressure
(lågt tryck)
Ca 3 kg tryck
Tillagning med lågt tryck bevarar
fler vitaminer under tillagningen
jämfört med tillagning med högt
tryck. Detta är perfekt när man
tillagar fisk eller grönsaker i vatten
eller i ångkokningskorgen. Denna
funktion kan användas för
tillagning av kött och fisk, men
tillagningstiden blir något längre.
Vinkokta musslor,
läcker tomatsoppa,
kryddig kyckling,
perfekt ångkokt ris…
Tillaga alltid med locket
stängt.
High pressure
(högt tryck)
Ca 5 kg tryck
Med denna funktion kan du tillaga
kött, fågel och frysta grönsaker
snabbare. Högt tryck kan även
användas för snabb tillagning av
kompakta grönsaker som potatis
och rödbeta.
En enkel korvgryta,
grytstek, lammtagine
med konserverade
citroner, mandlar och
aprikoser…
Tillaga alltid med locket
stängt.
Browning
(bryna)
Använd denna funktion för att
bryna livsmedel innan tillagningen
eller när du steker i en liten mängd
fett.
En enkel korvgryta,
grytstek, kryddig
kyckling…
Tillaga alltid med locket
öppet. Bryn mat före
tryckkokning. Förinställd
temperatur för denna
funktion är 180°C.
Sauté (sautera)
Använd denna funktion för att
mjuka upp mat före tillagningen.
Lämplig med en liten mängd fett
eller vätska.
Vinkokta musslor,
läcker tomatsoppa,
lammtagine med
konserverade citroner,
mandlar och
aprikoser…
Tillaga alltid med locket
öppet. Mjuka upp mat
re tryckkokning.
rinställd temperaturr
denna funktion är 14C.
Simmer (sjuda)
Med denna funktion kan du tillaga
mat vid låg temperatur. Den används
främstr man tillsätter ingredienser
i slutet av tillagningen eller för att
slutföra tillagningen.
Läcker tomatsoppa,
grytstek, kryddig
kyckling…
Tillaga alltid med locket
öppet.
Keep Warm
(varmhållning)
Slås automatiskt efter
tillagningen. Håller maten varm i
upp till 12 timmar.r tillagningen
är klarr du ett pip och
kontrollampan för Keep Warm
(varmhållning) tänds.
Alla recept.
Det är inte lämpligt att
använda funktionen Keep
Warm (varmhållning) i
mer än 1 timme, särskilt
vid känsliga livsmedel och
ris eftersom konsistensen
kan förändras.
MULTICOOK_NC00013813_Mise en page 1 16/03/10 16:48 Page53
54
• Tryck på knappen för att välja en funktion när tryckkokaren är i
stand by-läge - fig. 12.
• Tryck för att välja efter vilken tid - fig. 13 tillagningen ska
upphöra.
• Tryck knappen r att starta tillagningen
- fig. 14.
Menylampan slutar blinka. Pricken i nedre högra hörnet LED-
displayen slutar blinka när tt temperatur uppnåtts och
nedräkningen startar.
• LED-displayen visar nedräkningen av återstående tid. betyder att
tillagningen är klar om 10 min.
Tillagning utan timer
• Lämna alltid locket öppet när du använder funktionerna Browning
(bryna), Simmer (sjuda) eller Sauté (sautera).
• När tryckkokaren är i stand by-läge visar LED-displayen . Tryck
knappen för att välja önskad funktion för att bryna
kött och sautera grönsaker före tryckkokningen eller sjuda mat efter
tryckkokningen. Menylampan blinkar.
Tryck på för att förvärma tillagningskärlet, antingen med eller utan
fett/olja
- fig. 14. Menylampan slutar blinka. Vänta tills pricken i nedre
högra hörnet på LED-displayen slutar blinka när rätt temperatur
uppnåtts och tillsätt ingredienserna.
När du använder Multicook för första gången kan det uppstå en
svag lukt. Detta är normalt.
Knappen Cancel (stopp)
• Du kan när som helst återställa en funktion eller stoppa tidsinställningen
genom att trycka knappen under tillagning eller övrig drift
- fig. 14.
Tryckkokning
• När trycket byggts upp i tryckkokaren stiger flottörventilen. Det dubbla
säkerhetslåset i locket aktiveras och locket kan inte öppnas under
tillagningen. Försök aldrig öppna locket under tryckkokningen.
Ångkokning är endast möjlig vid tillagning High/Low Pressure
(högt/lågt tryck).
• När du använder tryckkokaren de allra första gångerna kan det läcka lite
ånga från trycknivåindikatorn och packningen. Detta är normalt och
händer endast när trycket byggs upp.
• Under tillagning är det normalt att en liten mängd ånga tränger ut ur
tryckregleringsventilen (1a) eftersom det är en säkerhetsventil.
Keep Warm (varmhållning)
• När tillagningscykeln är klar växlar tryckkokaren automatiskt till Keep
Warm (varmhållning).
• Maxtid för varmhållning är 12 timmar.
• Vid varmhållning , kan kondens bildas i den övre ringen. Detta är
normalt.
• Efter 12 timmar går tryckkokaren över till stand by-läge och LED-
displayen visa
.
• För att undvika bakterieutveckling ska varmhållningsfunktionen inte
användas till mat som inte kan förvaras vid rumstemperatur, t.ex. kött,
fisk, mjölkprodukter och ägg…
MULTICOOK_NC00013813_Mise en page 1 16/03/10 16:48 Page54
55
EN
DE
FR
NL
IT
DA
SV
NO
FI
Släppa på trycket och ta av locket
• Du kan släppa på trycket på två sätt:
1. Släppa på trycket automatiskt: När tryckkokaren är i läget Keep Warm
(varmhållning) kommer trycket långsamt att sjunka (tar mellan 12 och
30 min). Kom ihåg att tillagningen fortsätter under denna tid. Du kan
när som helst växla till att släppa på trycket snabbt.
2. Släppa trycket snabbt: Placera tryckventilen i position för att
släppa på trycket
- fig. 15. Ånga kommer omedelbart att släppas ut.
• Varm ånga stiger uppåt. När du släpper trycket ska du hålla händer
och ansikte borta från den varma ångan från tryckregleringsventilen.
• Eftersom tryckregleringsventilen kan vara varm rekommenderar vi att du
använder köksredskap som t.ex. en tång eller en träsked eller att du
använder grytvantar som skydd när du vrider på ventilen.
• Dra ur strömsladden
- fig. 16.
• För att ta bort locket tar du tag i handtaget, vrider det medurs och lyfter
locket
- fig. 2 + 3.
Rengöring och underhåll
• När maten är tillagad och klar ska du dra ur strömsladden
innan du rengör tryckkokaren - fig. 16. Vi rekommenderar
att du rengör tryckkokaren efter varje användning. Var extra
noga med rengöringen av packningen.
• Rengör höljet med en fuktig trasa. Sänk inte ned tryckkokaren i vatten eller häll vatten i höljet.
• Ta bort kondensuppsamlaren och rengör den noga under vatten. Sätt tillbaka den dess
ursprungliga plats - fig. 17 + 18.
• Rengör tillagningskärlets övre kant med en fuktig trasa.
• Slj insidan på locket, inklusive packningen, tryckregleringsventilen, flottörventilens
skyddshölje, luftventilen och flottörventilen. Torka av dem noggrant innan du sätter tillbaka
dem.
• Rengör tillagningskärlet, kondensuppsamlaren och ångkorgen i diskmaskinen - fig. 4. Använd
inte stålull för att rengöra kärlet eftersom det kan skada släpp-lättbeläggningen.
• För att rengöra packningslocket tar du bort det från locket. För att göra detta tar du tag i
handtaget på locket och drar packningen uppåt. När de är rena sätter du tillbaka packningen
och packningslocket på deras ursprungliga plats - fig. 19 + 23.
MULTICOOK_NC00013813_Mise en page 1 16/03/10 16:48 Page55
56
Viktigt
• Följ instruktionerna noga. Placera inte tryckkokaren nära öppen låga eller lättantändliga
föremål. Placera alltid Multicook på en plan, stabil, torr och värmetålig yta.
• Se till att du följer rekommendationerna vad gäller mängd mat och vatten (avsnitt 3. Ta ur
tillagningskärlet och tillsätta ingredienserna).
• Skada inte packningen. Använd inte en packning av annan typ eller annat märke som inte
tillverkats av Tefal för just denna modell.
• Se alltid till att flottörventilens skyddshölje, tryckregleringsventilen och flottörventilen är rena.
• Öppna inte locket förrän flottören är nere.
• Placera inga främmande föremål ovanpå tryckregleringsventilen. Byt inte ut ventilen.
• Sätt inte en trasa mellan höljet och locket för att lämna det på glänt.
• Håll botten på tillagningskärlet och uppvärmningsplattan rena.
• Värm inte upp tillagningskärlet med hjälp av någon annan värmekälla och byt inte heller ut det
mot ett annat kärl.
• Använd en trä- eller plastsked för att förhindra skada tillagningskärlets beläggning. Skär
aldrig upp mat direkt i tillagningskärlet.
• Under tillagning och när du släpper ut ånga avger tryckkokaren värme och ånga. Håll ansiktet
och händerna borta från ångan som släpps ut. Rör inte vid locket under tillagning - fig. 24.
• Om det läcker ut mycket ånga vid lockets kant ska du omedelbart dra ur strömsladden och
skicka tryckkokaren till ett servicecenter för reparation.
• Om det pipande larmet låter i mer än 1 minut ska du inte använda tryckkokaren utan skicka
den till ett servicecenter.
• Bär inte tryckkokaren i lockets handtag. Använd de 2 handtagen på sidorna för att transportera
den.
• Du får inte plocka isär tryckkokaren eller byta ut några komponenter själv (förutom
packningen). Detta får endast göras av ett auktoriserat servicecenter.
• Hantera det släpp-ttbelagda tillagningskärlet med
försiktighet och slå inte hårt på kanten med köksredskap.
• För att rengöra flottörventilen flyttar du försiktigt flottören och sköljer bort eventuell mat
från ventilen eller packningen.
• För att rengöra tryckventilens skyddshölje drar du den inre delen utåt, rengör den och sätter
sedan tillbalka den - fig. 21 + 22.
• Ta bort tryckregleringsventilen för att rengöra den och skölj den under vatten. När den är torrtter
du tillbaka den på dess ursprungliga plats.
Kanalen i tryckregleringsventilen ska kontrolleras regelbundet för att undvika att den blir blockerad.
• Sänk inte ned tryckkokaren i vatten. Använd alltid det medföljande tillagningskärlet. Häll inte
vatten eller mat direkt i tryckkokaren.
• Om du av misstag sänker ned tryckkokaren i vatten eller spiller vatten direkt
uppvärmningselementet (när kärlet inte är plats) ska du ta den till närmaste servicecenter för
reparation.
• Rengör tryckkokaren efter varje användning.
• Förvara inte tryckkokaren med locket stängt. Låt det vara i öppet läge.
• Bär inte tryckkokaren i lockets handtag. Använd de 2 handtagen sidorna för att transportera
den.
• Byt packningen vartannat år.
MULTICOOK_NC00013813_Mise en page 1 16/03/10 18:10 Page56
57
EN
DE
FR
NL
IT
DA
SV
NO
FI
• Byt inte ut strömsladden mot en annan sladd.
• Förvara tryckkokaren utom räckhåll för barn.
• Använd inte tillagningskärlet på spisar eller i andra apparater.
• Om trycket släpper kontinuerligt (under mer än 1 minut) under tryckkokningen ska du skicka
tryckkokaren till ett servicecenter för reparation.
• Fyll inte tryckkokaren utan tillagningskärlet.
• När du hanterar locket ska du alltid hålla i dess handtag. I vissa fall kan kokande vatten bli kvar
mellan packningslocket och locket. Detta vatten kan orsaka allvarlig skållning.
Problemsökning
PROBLEM MÖJLIGA ORSAKER LÖSNING
Tryckkokaren piper och displayen
visar .
• Tryckkokaren kan inte bygga
upp tryck.
• Kontrollera att locket stängts
ordentligt och att ventilen är i
rätt position - fig. 11.
Tryckkokaren växlar automatiskt
till Keep Warm (varmhållning)
utan att gå igenom en hel
tillagningscykel.
• När det inte är tillräckligt med
vatten i tillagningskärlet växlar
tryckkokaren till Keep Warm
(varmhållning).
• Tillsätt mer vatten i
tillagningskärlet och starta om
tillagningscykeln.
Locket går inte att stänga.
• Packningen sitter inte som den
ska.
• Flottören stannar uppe.
• Sätt i packningen ordentligt.
• Om detta sker precis efter
tillagningen tar du bort
ventilen. Sedan stänger du
locket och sätter tillbaka
ventilen. Om tryckkokaren inte
använts och är kall trycker du
in tryckstången direkt med
händerna.
Kan inte öppna locket efter att
ångan släppts ut.
• Flottören är fortfarande uppe.
• Vänta 20 minuter tills ångan
släppts ut helt från
tryckkokaren och tryck ned
flottörventilen med en steknål
eller liknande.
Luft läcker ut vid lockets kant.
• Ingen packning.
• Mat sitter fast i packningen.
• Packningen måste bytas.
• Locket har inte stängts
ordentligt.
• Sätt i packningen.
• Rengör packningen.
• Byt ut packningen.
• Stäng locket igen.
Ånga läcker ut från
flottörventilen.
• Mat sitter fast i flottörventilens
packning.
• Packningen på flottören är
förstörd.
• Rengör packningen.
• Byt ut packningen.
• Byt packningen vartannat år.
• Kontrollera rengöringen av
packningen.
Flottören kommer inte upp.
• Tryckregleringsventilen sitter
inte som den ska.
• Det är inte tillräckligt med mat
och vatten i tillagningskärlet.
• Ånga läcker ut vid lockets kant
och genom
tryckregleringsventilen.
• Placera ventilen i position .
• Tillsätt mer mat och vatten i
tillagningskärlet.
• Skicka produkten till vårt
servicecenter för reparation.
Om du har problem eller frågor ber vi dig kontakta vår kundtjänst för experthjälp och råd.
MULTICOOK_NC00013813_Mise en page 1 16/03/10 16:48 Page57
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52
  • Page 53 53
  • Page 54 54
  • Page 55 55
  • Page 56 56
  • Page 57 57
  • Page 58 58
  • Page 59 59
  • Page 60 60
  • Page 61 61
  • Page 62 62
  • Page 63 63
  • Page 64 64
  • Page 65 65
  • Page 66 66
  • Page 67 67
  • Page 68 68
  • Page 69 69
  • Page 70 70
  • Page 71 71
  • Page 72 72
  • Page 73 73
  • Page 74 74
  • Page 75 75
  • Page 76 76

Tefal CY4000US Användarmanual

Kategori
Tryckkokare
Typ
Användarmanual
Denna manual är också lämplig för