Bauknecht 045 306 80 Användarguide

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarguide
75
INNEHÅLLSFÖRTECKNING
S
INSTALLATION
SIDAN
76
ELEKTRISK ANSLUTNING
SIDAN
78
INNAN ENHETEN ANVÄNDS
SIDAN
79
MILJÖRÅD
SIDAN
79
FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER OCH
ALLMÄNNA FÖRSLAG
SIDAN
79
ENERGIBESPARANDE RÅD
SIDAN
80
UGNENS TILLBEHÖR
SIDAN
81
HÄLLENS TILLBEHÖR
SIDAN
81
MATLAGNINGSÖVERSIKT
SIDAN
82
RENGÖRING AV UGNEN OCH DESS TILLBEHÖR
SIDAN
84
RENGÖRING OCH UNDERHÅLL
AV VANLIGA ELEKTRISKA HÄLLAR
SIDAN
85
RENGÖRING OCH UNDERHÅLL AV
GLASKERAMIKHÄLLAR
SIDAN
85
FELSÖKNING
SIDAN
85
SERVICE
SIDAN
86
FÖRKLARING OM ÖVERENSSTÄMMELSE CE
SIDAN
86
80892-se.fm5 Page 75 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
76
Teknisk information till installatören
UGN
Efter att du har tagit av emballaget från ugnen och
innan du gör anslutningarna placerar du ugnen på
underredet i styrenskum för att den inte ska bli
skadad.
Försök inte lyfta ugnen med hjälp av handtaget.
Lyft vid sidorna, såsom visas på bilden (se pilen).
Kontrollera att enheten inte skadats under
transport.
Ugnens och köksenhetens dimensioner framgår
av motstående bild.
Köksenheterna som kommer i kontakt med ugnen
måste vara värmeresistenta (80°C).
Om plastlaminat eller cement inte är tillräckligt
värmebeständiga kan resultatet bli deformationer
eller bubblor i ytmaterialet eller att detta lossnar.
För att erhålla korrekt ventilation följer du
anvisningarna om ventilationsöppningar enligt vad
som framgår av bilden (minst 500 x 80 mm). Se
också till att det blir en luftspalt på minst 5 mm
mellan ugnens översida och bänkskivans nedre
kant. Detta utrymme får inte upptas av skenor eller
andra föremål.
Gör den elektriska anslutningen mellan hällen och
ugnen (se avsnittet “Elektrisk anslutning”).
Förankra ugnen vid köksenheten med hjälp av
skruvar (
A
) enligt anvisningarna.
INSTALLATION
80892-se.fm5 Page 76 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
77
Spishäll
Spishällen ska sättas in i en bänkskiva som
ska vara mellan 20 mm och 50 mm tjock.
Det får inte finnas någonting mellan spisällen
och ugnen (skenor, konsoler el. dyl.).
Om spishällen ska installeras bredvid en hög
köksenhet, ska avståndet mellan spishällens
kant och sidan på köksenheten vara minst
100 mm.
Skär ut en öppning i bänkskivan. Öppningen ska
ha den storlek som visas i det separata
produktbladet.
Om spishällen inte redan har isoleringslist sätter
du fast den medföljande listen på flänsen runt
hällen. Rengör först kontaktytan på det sätt som
visas på bilden.
Spishäll med elektriska kokplattor
Om bänkskivan är av trä monterar du de
medföljande klamrarna.
1.
Placera ut de 4 fjäderklamrarna (
B
) och montera
dem på avsedd plats på undersidan av spishällen.
2.
Sätt in hällen i bänkskivan.
Om bänkskivan är av marmor, plast, keramik,
natursten eller dylikt
måste den förankras med
konsoler (
C
), kod 4819 310 18528 (kan beställas
från Service).
1.
Placera konsolerna över hålen och sätt fast dem
med de medföljande skruvarna.
2.
Sätt in hällen i bänkskivan.
Glaskeramikhäll
OBS!
Ta bort skyddsfolien innan hällen installeras.
Om bänkskivan är av trä
använder du de
medföljande fjäderklamrarna och skruvarna.
1.
Placera ut de 4 fjäderklamrarna (
D
) på det sätt
som visas och vid specificerat läge.
2.
Sätt fast klamrarna med hjälp av skruvarna (
E
).
3.
Sätt in hällen i bänkskivan.
Om bänkskivan är av marmor, plast, keramik,
natursten eller dylikt
måste den förankras med
hjälp av konsoler (
F
), kod 4819 404 78697 (kan
beställas från Service).
1.
Sätt in hällen i bänkskivan.
2.
Placera ut de 4 fjäderklamrarna (
F
) på det sätt som
visas på bilden. Ta hänsyn till bänkskivans
tjocklek.
3.
Skruva i de 4 skruvarna (
G
) i hålen (
H
).
INSTALLATION
80892-se.fm5 Page 77 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
78
Anslutning mellan häll och ugn
Försäkra dig om att spänningen som framgår av
typplåten är densamma som nätspänningen i ditt
hem.
Typplåten är placerad på framkanten av
ugnsutrymmet (syns när ugnsluckan är öppen).
Använd en nätsladd typ H05RR-F
(minimilängd 800 mm):
Anslut de 3-poliga och 4-poliga kontaktdonen till
respektive kontaktdon på ugnen.
Det 3-poliga kontaktdonet (
H
) sitter på baksidan av
kontrollpanelen, på höger sida. Det 4-poliga
kontakdonet (
J
) sitter på ovansidan av ugnen i
vänster hörn (se bilden).
Anslut den gulgrönrandiga jordledaren ( ) (
K
)
från spishällen till skruven som sitter i närheten av
den trepoliga kontakten.
VARNING: GÖR INTE ANSLUTNINGEN TILL
ELNÄTET INNAN DU ÄR KLAR MED
ANSLUTNINGEN AV UGNEN OCH HÄLLEN.
Sätt in ugnen i köksenheten.
Försäkra dig om att nätsladden inte har fastnat.
ELEKTRISK ANSLUTNING
Ledare X nummer Anslutning
1N+
~
H05 RR-F 3X4 mm²
2N+
~
H05 RR-F 4X2,5 mm²
3+
~
H05 RR-F 4X2,5 mm²
3N+
~
H05 RR-F 5X1,5 mm²
Försäkra dig om att enheterna installeras
och ansluts till elnätet av en behörig
fackman i överensstämmelse med
tillverkarens anvisningar och med
gällande föreskrifter.
Installatören ansvarar för att enhetens
elektriska anslutning är korrekt utförd
under iakttagande av gällande
säkerhetsföreskrifter.
Enheten ska anslutas till elnätet med hjälp
av en “allroundfrånskiljare” med ett
minsta avstånd mellan kontakterna på
3 mm.
Enligt lag är det obligatoriskt att jorda
enheten.
Använd inte adaptrar eller förlängnings-
sladdar.
När enheterna har installerats ska det inte
vara möjligt att komma åt de elektriska
komponenterna.
80892-se.fm5 Page 78 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
79
För att få mesta möjliga utbyte av din nya
enhet ska du läsa anvisningarna noggrant
och förvara dem på lättillgänglig plats för
framtida behov.
Avlägsna skydden i papp och den skyddande
plastfolien.
Ta ut tillbehören från ugnen, värm upp den till
200°C och låt den stå på i cirka en timme för
att lukten av skyddsfettet och
isoleringsmaterialen ska försvinna.
Låt fönstret stå öppet under tiden.
OBS! Kylfläkten fungerar kontinuerligt och
med olika hastighet beroende på
komponenternas temperatur när enheterna är
i funktion.
Högsta hastighet: komponenternas
temperatur är hög.
Pulserande, medelhög hastighet:
komponenternas temperatur är låg.
Den pulserande hastigheten måste anses vara
ett normalt tillstånd hos enheten vid medelhög
hastighet. Det är möjligt att fläkten fortsätter
att arbeta så länge som krävs för att kyla
komponenterna och närstående köksenheter
efter att apparaten har stängts av.
1. Emballage
Emballagematerialet kan återvinnas till
100%, vilket framgår av
återvinningssymbolen ( ) .
2. Enheter
Enheterna är tillverkade av material som kan
återvinnas. Om du bestämmer dig för att
skrota dina enheter ska du följa gällande
föreskrifter för sophantering. Skär av
elsladdarna så att enheterna inte kan
anslutas till elnätet.
.
Skilj enheterna från elnätet innan
underhållsarbete utförs.
Låt inte barn vistas i närheten av enheterna
när de används.
Reparationer och ändringar av enheterna får
endast göras av behörig fackman.
Försäkra dig om att elsladdar till andra
elektriska apparater som står i närheten av
spishällen och ugnen inte kommer i kontakt
med varma delar och att de inte fastnar i
ugnsluckan.
Ugn
Ställ eller sätt dig aldrig på den öppna
ugnsluckan. Häng aldrig någon vikt på
ugnsluckans handtag när luckan är öppen.
Använd grytlappar eller grytvantar för att ta ut
bakplåtarna och tillbehören när ugnen är
varm.
Täck inte över ugnens botten med
aluminiumfolie.
Placera inte brännbara material i ugnen - det
föreligger brandrisk om ugnen sätts på
oavsiktligt.
INNAN ENHETEN ANVÄNDS
MILJÖRÅD
FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER OCH ALLMÄNNA FÖRSLAG
80892-se.fm5 Page 79 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
80
Vanlig elektrisk häll / glaskeramikhäll
Sätt inte på kokplattorna / kokzonerna när
det inte står något kokkärl på dem.
Kökshällen har kokplattor / kokzoner i olika
storlek. Använd kokkärl vars botten har lika
stor eller något större diameter än
kokplattornas/kokzonernas diameter.
Använd flatbottnade kokkärl. Användning av
kokkärl med konkav eller konvex botten kan
skada hällen.
Använd inte hällen som arbets- eller
avställningsyta.
Lämna inte enheten utan uppsikt när du
steker mat - tänk på brandrisken.
Speciella rekommendationer för
glaskeramikhällar
Använd endast dubbelbottnade kokkärl i
rostfritt stål tillsammans med
snabbkokfunktionen.
Använd inte glaskeramikhällen om ytan i
glaskeramik går sönder till följd av hårda slag
eller stötar (fallande föremål, eller liknande),
utan tillkalla omedelbart Service.
Ställ inte mat som är förpackad i
aluminiumfolie, plastbehållare eller tyg på de
varma kokzonerna.
Dra inte kokkärl över glaskeramikytan - risk
att det blir repor.
Om din spishäll är utrustad med
halogenlampor avråder vi dig från att fixera
blicken på dem när spishällen är i funktion.
Undvik att spilla socker och liknande ämnen
på hällen. Om så krävs rengör du hällen
noggrant. Följ rengörings- och
underhållsanvisningarna i denna handbok.
Använd kastruller och stekpannor vars
botten har en diameter som är lika stor som
kokzonen, eller något större.
Använd endast flatbottnade kastruller och
stekpannor.
Ha lock på kokkärlet under tillagningen, om så
är möjligt.
Använd så lite vatten som möjligt när du
kokar grönsaker och potatis osv för att
minska koktiden.
En tryckkokare gör att du kan spara ännu
mer elektricitet och tid.
FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER OCH ALLMÄNNA FÖRSLAG
ENERGIBESPARANDE RÅD
2.
1(-
80892-se.fm5 Page 80 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
81
Vilka tillbehör som medföljer vid leverans beror på
modell (se det separata produktbladet).
Droppbricka
Droppbrickan är avsedd att samla upp fettstänk och
matpartiklar och ska för detta ändamål placeras under
gallret.
Den kan också användas som långpanna för att laga
till kött, kyckling och fisk, med eller utan grönsaker.
När den används som droppbricka under gallret kan
du hälla i lite vatten för att undvika fettstänk och matos.
Bakplåt
För kak-, maräng-, och pizzabak.
Galler
Gallret kan användas för att grilla mat eller som stöd
för bakplåtar, kakformar och matlagningskärl.
Det finns två olika lägen ( eller ) och det kan
placeras på vilken som helst av ugnsfalsarna.
Katalytisk panel (beroende på modell)
De katalytiska panelerna har en porös beklädnad som
absorberar fettstänk. Vi rekommenderar att du kör ett
automatisk rengöringsprogram när du har lagat
speciellt fet mat.
1. För att rengöra ugnen värmer du den till 200°C när
den är tom och låter den stå på i cirka en timme.
2. Efter rengöringsprogrammet, när ugnen svalnat,
använder du en fuktig trasa för att ta bort matrester
om så krävs.
Använd inte rengöringsmedel - risk för skador på
den katalytiska emaljbeklädnaden.
Ugnsdelare (beroende på modell)
Använd ugnsdelaren enligt beskrivningen i relevant
avsnitt i det separata produktbladet.
.
Hällskyd AMH 122
Detta tillbehör (hällskyddet) kan beställas från
Service, beställningsnummer 4819 310 18436 eller
från din återförsäljare, referensnummer 017124.
UGNENS TILLBEHÖR
HÄLLENS TILLBEHÖR
80892-se.fm5 Page 81 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
82
.
MATLAGNINGSÖVERSIKT
Livsmedel
Statisk funktion Fläkt
Statisk funktion
+
Fläkt
Temp.
°C
Fals,
nedifrån
räknat
Koktid
(Minuter)
Temp.
°C
Fals,
nedifrån
räknat
Koktid
(Minuter)
Temp.
°C
Fals,
nedifrån
räknat
Koktid
(Minuter)
Kött
Lamm (1,5 Kg) 220 2 80-90 200 2 75-85 180 2 70-80
Killing (1,5 Kg) 220 2 80-90 200 2 75-85 180 2 70-80
rkött (1,5 Kg) 220 2 80-90 200 2 75-85 180 2 70-80
Kalvtt (1,5 Kg) 220 2 80-90 200 2 75-85 175 2 70-80
Oxtt (1 kg) 220 2 70-80 200 2 65-75 175 2 60-70
Svintt (1 kg) 220 2 70-80 200 2 65-75 175 2 60-70
Kanin (1,5kg) 220 2 80-90 200 3 75-85 180 2 70-80
Kyckling (1 Kg) 220 2 65-75 200 2 60-70 200 2 55-65
Kalkon (3 Kg) 220 2 140-160 200 2 130-150 180 2 120-140
s (2 Kg) 220 2 100-120 200 2 90-100 200 2 85-95
Anka (1,5 Kg) 220 2 80-90 200 2 75-85 200 2 70-80
Fisk (~ 1 kg)
dda 200 2 45-55 180 2 40-50 170 2 40-50
Abborre 200 2 45-55 180 2 40-50 170 2 40-50
Lax 200 2 45-55 180 2 40-50 170 2 40-50
Tonfisk 200 2 45-55 180 2 40-50 170 2 40-50
Forell 200 2 45-55 180 3 40-50 170 2 40-50
Ugnstekt fisk (kg. 1)
Svärdfisk 200 2 45-55 180 3 35-45 170 2 30-40
Tonfisk 200 2 40-50 180 3 35-45 170 2 30-40
Lax 200 2 40-50 180 3 35-45 170 2 30-40
Torsk 200 2 40-50 180 3 35-45 170 2 30-40
Fi 200 2 40-50 180 3 30-35 170 2 30-40
Grönsaker
Fyllda paprikor 200 2 40-50 180 2 40-50 170 2 45-55
Fyllda tomater 200 2 60-70 180 3 55-65 180 2 50-60
Bakad potatis 200 2 60-70 200 3 55-65 190 2 55-65
Gratäng 200 2 70-80 200 3 65-75 190 2 60-70
Efterrätter, osv.
rtor och kakor 160 2 35-45 150 3 30-40 150 2 40-50
Tårtor med fyllning
(frukt - ost)
180 2 40-50 160 3 45-55 160 2 45-55
Fruktkakor 180 2 40-50 160 3 45-55 170 2 40-50
Äppelstrudel 200 2 45-55 190 3 45-50 180 2 45-55
Småkakor 180 2 30-40 150 1-3 25-35 140 2-4 20-30
rdeg till bakelser 180 2 30-35 170 2-3 30-40 170 2-4 30-35
Pajer 180 2 50-60 160 3 45-55 170 2 50-60
Bröd 250 2 50-60 220 2 50-60 220 2 50-60
Pizza 250 2 20-30 250 1-3 30-40 250 2 20-30
Lasagne 220 2 35-45 200 3 35-45 190 2 35-45
Vol-au-vents 225 2 15-20 200 1-3 15-20 190 2-4 15-20
Suffer 200 2 40-50 180 2 45-55 180 2 40-50
OBS! Angivna koktider och temperaturer är att uppfatta som riktlinjer. Ugnsfunktionerna är
beroende av modellen. Vi hänvisar till det separata produktbladet.
80892-se.fm5 Page 82 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
83
OBS! Angivna koktider och temperaturer är att uppfatta som riktlinjer. Ugnsfunktionerna är
beroende av modellen. Vi hänvisar till det separata produktbladet.
När du har avslutat matlagningen väntar du
tills ugnen svalnat och rengör den sedan för
att hindra att rester bränner fast.
Om matresterna har bränts fast använder du
en speciellt ugnsrengöringsmedel och följer
tillverkarens anvisningar som finns på
förpackningen.
Rengör ugnens utsida med en svamp och
varmt vatten.
Använd inte slipmedel eller stålull.
Använd ett flytande rengöringsmedel för att
rengöra glaset i ugnsluckan.
Diska tillbehören i diskmaskinen eller i
diskhon och använd ugnsrengöringsmedel.
När ugnen har stått på länge och när du
samtidigt använder flera av falsarna för
matlagningen kan det bildas kondens på
insidan av luckans tätningslist.
När ugnen har svalnat torkar du upp
kondensen med en trasa eller svamp.
MATLAGNINGSÖVERSIKT
Livsmedel
Grill Grill + Fläkt
Temp. °C
Fals,
nedifrån
räknat
Koktid
(Minuter)
Temp. °C
Fals,
nedifrån
räknat
Koktid
(Minuter)
Biffstek 250 4 20-30 225 3 30-40
Kotletter 250 4 15-20 225 3 20-40
Korvar 250 4 20-30 225 3 30-40
Fläskkotlett 250 4 20-30 225 3 30-40
Fisk 225 4 15-25 220 3 20-30
Kycklingklubba 225 4 15-25 200 3 25-35
Kebab 225 4 20-30 200 3 35-45
Revbensspjäll 225 4 30-40 200 3 40-50
Kycklinghalvor 225 3 35-45 200 3 40-50
Hel kyckling - - - 200 3 60-70
Stek (svin, ox, kalv) (~ 1kg) - - - 175 2 90-100
Anka - - - 180 2 90-120
Lammlägg - - - 200 2 80-90
Rostbiff - - - 200 2 50-60
RENGÖRING AV UGNEN OCH DESS TILLBEHÖR
80892-se.fm5 Page 83 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
84
Att ta av ugnsluckan (för rengöring)
1. Öppna ugnsluckan.
2. Skjut gångjärnens hakar (A) framåt.
3. Lyft gångjärnens hakar så att de bringas i angrepp
och ta sedan av luckan.
4. Se till att gångjärnens hakar inte lossnar medan du
rengör ugnen.
5. Sätt tillbaka ugnsluckan. Följ anvisningarna ovan i
omvänd ordning.
Att fälla ner grillelementet för att rengöra ugnens
tak (beroende på modell)
Rengör inte ugnen förrän den har svalnat.
1. För att kunna rengöra ugnen drar du ut
grillelementet och sänker det så långt det går.
2. Rengör ugnstaket och sätt tillbaka grillelementet i
dess vanliga läge.
Att byta ugnslampa
1. Skilj ugnen från elnätet.
2. Skruva ur lampskyddet.
3. Byt lampa (se OBS!).
4. Sätt tillbaka lampskyddet.
5. Anslut ugnen till elnätet igen.
Att byta lampan på sidan (beroende på modell)
1. Skilj ugnen från elnätet.
2. Ta bort gallret på vänster sida.
3. Använd en skruvmejsel för att bända upp
lampskyddet.
4. Byt lampa (se OBS!).
5. Sätt tillbaka lampskyddet och tryck det mot
ugnsväggen så att det klickar på plats.
6. Sätt tillbaka sidogallret.
7. Anslut ugnen till elnätet igen.
OBS! Används endast 25 W 230 V lampor,
typ E-14.
.
RENGÖRING AV UGNEN OCH DESS TILLBEHÖR
80892-se.fm5 Page 84 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
85
Innan du rengör spishällen ska du skilja den från
elnätet och vänta tills spishällen har svalnat.
Rengöring och underhåll av vanlig spishäll
Använd en trasa och varmt vatten med
rengöringsmedel.
Använd inte slipmedel, slipande
rengöringsmedel, rengöringsmedel
innehållande klor eller stålull.
Lämna inte sura ämnen på hällen (vinäger,
salt, citronsaft osv).
Spishäll i rostfritt stål
Använd ett rengöringsmedel som är lämpat
för rostfritt stål.
OBS! Efter lång användning av kökshällen kan
ytorna i rostfritt stål runt kokplattorna bli något
missfärgade. Detta förorsakas av kokplattornas
höga temperatur.
Rengöring av plattorna
Rengör plattorna medan de är varma
(inte heta!). Använd en trasa som fuktats i en
lösning av vatten och salt. Torka torrt och avsluta
rengöringen med en trasa som fuktats i
matlagningsolja.
Rengör hällen efter varje användning. Vänta tills
den svalnat. Detta hindrar att smutsen gror in
och gör rengöringen lättare.
Använd en ren trasa, absorberande
disktrasor och diskmedel eller ett speciellt
rengöringsmedel för kökshällar.
Avlägsna inbränd smuts med den
medföljande skrapan och specifika
rengöringsmedel.
Matrester ska torkas upp innan de bränner
fast på glaskeramikytan.
Använd inte slipande ämnen, blekmedel,
ugnsrengöringsmedel eller stålull.
Kökshällen ska regelbundet behandlas med
en lämplig typ av skyddsvax avsett för
glaskeramikhällar.
Ugnen fungerar inte.
Stäng av och slå sedan på ugnen igen för att
se om problemet kvarstår.
Kontrollera att strömmen kommer fram.
Står ugnens funktionsväljare i läge “0” ?
Kontrollera att du ställt in rätt temperatur och
valt rätt funktion.
Om meddelandet “AV” visas på den
elektroniska programmerarens display,
trycker du in en av tangenterna för att
återställa ugnen och ställer sedan klockan.
Försäkra dig om att motsvarande
programmerare (beroende på modell)
står på .
Kökshällen fungerar inte.
Försäkra dig om att strömmen kommer fram
till kökshällen.
Står kontrollvredet på “0”?
Ställ huvudströmbrytaren ovanför enheten
på “AV”, låt den stå så i ett par minuter och
ställ sedan om den till “PÅ” igen. Kontrollera
om problemet fortfarande kvarstår.
RENGÖRING OCH UNDERHÅLL AV
VANLIGA ELEKTRISKA HÄLLAR
RENGÖRING OCH UNDERHÅLL AV
GLASKERAMIKHÄLLAR
FELSÖKNING
80892-se.fm5 Page 85 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
86
Innan du kontaktar Service:
1. Försök lösa problemet på egen hand (se
“Felsökning”).
2. Stäng av enheten och sätt på den igen för att se
om problemet kvarstår.
Om felet inte har åtgärdats efter att du gjort
ovanstående kontroller, kontaktar du närmaste
Serviceverkstad.
Uppge:
Vilken typ av fel det rör sig om (kort beskrivning).
Exakt typ och modell.
Servicenumret (numret finns efter ordet Service på
typskylten) finns på undersidan av hällen eller på
produktbladet, samt på höger kant på
ugnsutrymmet (syns när ugnsluckan är öppen).
Servicenumret anges även i garantihäftet.
Fullständig adress och telefonnummer.
Dessa enheter är avsedda att komma i kontakt
med livsmedel och är tillverkade i
överensstämmelse med direktiv 89/109/EEC.
Dessa enheter är endast avsedda att användas för
matlagning. All annan typ av användning av
enheterna (till exempel för rumsuppvärmning) är
olämplig och kan vara farlig.
Dessa enheter designas, tillverkas och saluförs i
överensstämmelse med:
- säkerhetskraven i lågspänningsdirektiv
72/23/EEC,
- skyddskraven i EMC-direktiv 89/336/EEC,
- kraven i direktiv 93/68/EEC.
Denna enhet uppfyller kraven för
brandskyddskategori klass “Y”.
SERVICE
FÖRKLARING OM ÖVERENSSTÄMMELSE CE
80892-se.fm5 Page 86 Wednesday, December 15, 1999 12:58 PM
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12

Bauknecht 045 306 80 Användarguide

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarguide