38
Innehållsförteckning
Bruksanvisning ........................................................................................40
Säkerhetshänvisningar ........................................................................................................... 40
Användning ........................................................................................................................................... 40
Spishällens användning ..................................................................................................................... 40
Hällens användning ............................................................................................................................ 40
Rengöring av hällen ........................................................................................................................... 41
Undvik skador på hällen .................................................................................................................... 41
Agera miljömedvetet .......................................................................................................................... 41
Beskrivning av hällen ............................................................................................................. 42
Apparatens delar ................................................................................................................................. 42
Glaskeramikhällen ............................................................................................................................... 43
Hällens funktioner .............................................................................................................................. 45
Så här använder du hällen .................................................................................................... 47
Innan första användningen av hällen ........................................................................................... 47
Touch-panelens funktioner .............................................................................................................. 47
Inkoppling av hällen ........................................................................................................................... 47
Stänga av hällen .................................................................................................................................. 48
Frånkoppling av säkerhetsavstängningen ................................................................................... 48
Val av värmeläge ................................................................................................................................. 48
Val av varmhållning ............................................................................................................................ 49
Avstängning av kokzon ..................................................................................................................... 49
Koppla på och av den ovala dubbelzonen .................................................................................. 50
Koppla på och av trippel-kokzonen .............................................................................................. 51
Användning av STOP&GO ................................................................................................................. 52
Användning av uppkokningsautomatik ....................................................................................... 53
Använd utan uppkokningsautomatik ........................................................................................... 53
Barnsäkring ........................................................................................................................................... 54
Användning av låsningsfunktionen ............................................................................................... 55
Användning av timer ......................................................................................................................... 56
Tips för hällens användning ................................................................................................. 59
Kastruller ................................................................................................................................................ 59
Energihushållning ............................................................................................................................... 60
Kokning med eller utan uppkokningsautomatik ....................................................................... 61