Råd och tips när du använder termometern
Termometern är en temperatursond som är trådlöst
ansluten till en antenn placerad under hällens yta i området
mellan de två bakre kokzonerna.
Antennen på termometern är placerad på insidan av
handtaget. Se till att den inte täcks med metallobjekt (dvs
låt inte matlagningstermometern falla ner i en kastrull när
du lagar mat).
För att få bästa anslutningen mellan termometern och
hällen, placera en kastrull på vänstra kokzonerna och sätt i
termometern i kastrullen i klockposition tre.
Ställ kokkärlet i mitten av vald kokzon. Se till att
bottendiametern inte överstiger markeringen på kokzonen.
Stora kastruller som används på vänster bakre kokzon kan
blockera signalen medan du använder termometern på
vänster främre kokzon. För att säkerställa att anslutningen
är etablerad och upprätthållen, använd kokzonerna
till höger för matlagning utan Termometer medan den
används.
Signalindikatorer:
- stark/medel/svag signal
- ingen signal
För att förbättra signalen, ytta termometern i antennens
riktning eller yttan krukan.
För alla funktioner, t.ex.
tillagningshjälp och sous
vide, kan du använda
termometern endast på
hällens vänstra sida.
Med termometer-funktionen
kan du använda termometern
även på hällens högra sida.
Placera termometern nära
hällens mitt vid klockposition
9-11.
Placera termometern på kastrullens kant med hjälp av
kroken, nära området med antennen, i klockposition 1-3
(för hällens vänstra sida) eller klockposition 9-11 (för
hällens högra sida).