Aeg-Electrolux B4001-4-M (NORDIC) R Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual

Denna manual är också lämplig för

COMPETENCE B4001-4
Elektrisk inbyggnadsugnen
Bruksanvisning
2
Bästa kund,
läs igenom bruksanvisningen noga och spara den för senare behov.
Lämna över bruksanvisningen till en eventuell ny ägare av produkten.
Följande symboler användes i texten:
1 Säkerhetsanvisningar
Varning! Anvisningar för Din personliga säkerhet.
Observera! Anvisningar för att undvika skador på produkten.
3 Anvisningar och praktiska tips
2 Miljöinformation
3
Innehåll
Bruksanvisning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Säkerhetsanvisningar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5
Avfallshantering. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6
Beskrivning av produkten. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Bild på hela ugnen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Panel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 7
Ugnsutrustning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Tillbehör till ugnen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 8
Innan produkten används första gången . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Första rengöringen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Ugnens betjäning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Att sätta på och stänga av ugnen . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 10
Ugnsfunktioner . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Placering av galler, plåt och långpanna . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 13
Insättning/borttagning av fettfilter. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 14
Mekaniskt lucklås. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
Användningsområden, tabeller och tips . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Bakning. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 16
Baktabell . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
Tabell för ugnsrätterr. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21
Tabell djupfrysta färdigrätter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21
Stekning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
Stektabell . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Tabell Matlagningstermometer. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25
Grillning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Grilltabell . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27
Upptining . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Upptiningstabell. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Torkning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29
Konservering. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
4
Rengöring och skötsel. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Ugnens utsida. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Ugnsutrymme. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Tillbehör . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Fettfilter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Ugnsstegar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32
Ugnsbelysning . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Ugnens tak . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34
Ugnslucka . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
Ugnsluckans glas . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 37
Vad gör man när … . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 40
Service och reservdelar . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 43
5
Bruksanvisning
1 Säkerhetsanvisningar
5
Denna produkt är godkännd enligt följande EU-direktiv:
73/23/EWG från 19.02.1973 lågspännings-direktiv
89/336/EWG från 03.05.1989 EMV-direktiv inklusive ändrings-direk-
tiv 92/31/EWG
93/68/EWG från 22.07.1993 CE-märknings-direktiv
El-säkerhet
Ugnen får endast anslutas av en behörig elektriker.
Vid störningar eller skador på ugnen: Tag ur säkringen och slå från
ugnen.
Reparationer av ugnen får endast utföras av en fackman. Vid fel-
aktiga reparationer finns stor risk för skador. Vid behov av reparation,
vänd Dig till Electrolux Service eller Din fackhandlare.
Säkerhet för barn
Lämna aldrig småbarn utan tillsyn medan ugnen är på.
Säkerhet under användningen
Den här ugnen får användas endast i hushållet till normal kokning,
stekning och gräddning av maträtter.
Var försiktig när du ansluter elektriska apparater till vägguttag i när-
heten av ugnen. Se till att anslutningsledningarna inte kommer i
kontakt med eller kläms fast under den heta ugnsluckan.
Varning: Risk för brännskador! Ugnsutrymmet blir hett när ugnen
är på.
Om du använder alkoholhaltiga ingredienser i ugnen, så kan det
eventuellt bildas en lättantändlig alkohol-luftblandning. Öppna i så
fall luckan försiktigt. Se till att inte ha glöd, gnistor eller öppen eld i
närheten.
3 Anvisning angående akrylamid
Enligt de senaste vetenskapliga rönen kan en kraftig stekning av livs-
medel, speciellt med produkter som innehåller stärkelse, innebära en
hälsorisk genom att akrylamid bildas. Därför rekommenderar vi att till-
laga vid lägsta möjliga temperatur och att inte steka maträtter för hårt.
6
Så undviker Du skador på ugnen
Lägg inte ut aluminiumfolie i ugnen och ställ ingen bakplåt, kastrull
etc på ugnsbotten, då ugnens emalj skadas av den hetta som uppstår.
Fruktsaft, som droppar från en plåt, efterlämnar fläckar, som inte går
att ta bort. Använd en långpanna för mycket fuktiga kakor.
Belasta inte den öppna ugnsluckan.
Häll aldrig vatten direkt i den heta ugnen. Det kan uppstå skador och
missfärgningar på emaljen.
Vid påverkan av våld, framför allt på luckans kanter, kan glaset gå
sönder.
Förvara inga brännbara föremål i ugnen. De kan ta eld då ugnen slås
på.
Förvara inga fuktiga livsmedel i ugnen. Emaljen kan skadas.
3 Anvisning för emaljbeläggning
Efter en tids användning av ugnen kan färgförändringar uppstå i emal-
jen, dessa påverkar dock inte ugnens normala användning.
De utgör heller inget fel som täcks av garantibestämmelserna.
Avfallshantering
2
Förpackningsmaterial
Förpackningsmaterialet är miljövänligt och kan återanvändas. Plastde-
larna är märkta, till exempel >PE<, >PS<, etc. Lämna förpackningsma-
terialet vid de kommunala återvinningsstationerna i därför avsedda
behållare.
2 Avfallshantering när produkten är utsliten
Symbolen
W på produkten eller emballaget anger att produkten inte
får hanteras som hushållsavfall. Den skall i stället lämnas in på uppsam-
lingsplats för återvinning av el- och elektronikkomponenter. Genom att
säkerställa att produkten hanteras på rätt sätt bidrar du till att förebyg-
ga eventuellt negativa miljö- och hälsoeffekter som kan uppstå om
produkten kasseras som vanligt avfall. För ytterligare upplysningar om
återvinning bör du kontakta lokala myndigheter eller sophämtnings-
tjänst eller affären där du köpte varan.
1 Varning: Gör den utslitna ugnen obrukbar, så att den blir helt ofarlig,
innan den lämnas till återvinning.
Skilj ugnen från elförsörjningen och ta bort elkabeln från den.
7
Beskrivning av produkten
Bild på hela ugnen
Panel
Glaslucka
Manöverpanel
Luckhand-
tag
Kontrollampa
Ugnsfunktioner Temperaturinställning
Indikering för Lågtemperatur-
tillagning
Kontrollampa för temperatur
8
Ugnsutrustning
Tillbehör till ugnen
Galler
För tillagningskärl, kakformar, ste-
kar och grillning.
Bakplåt
För mjuka kakor, småkakor, bröd och
bullar.
Långpanna
För bakning och stekning eller som
uppsamlingsfat för fett.
Övervärme och grillelement
Ugnsbelysning
Fettfilter
Bakväggens värmeele-
ment
Undervärme
Nivåer
Ugnsstegar, uttagbara
9
Innan produkten används första gången
Första rengöringen
Rengör ugnen noga innan du använder den första gången.
1 Observera: Använd inga starka eller slipande rengöringsmedel! Ytan
skulle kunna skadas.
3 Använd helt vanliga rengöringsmedel till metallfronten.
1.Ställ ugnsfunktionsvredet på Belysning .
2.Ta ut allt tillbehör och ugnsstegarna och rengör dem i varmt vatten
med handdiskmedel i.
3.Tvätta också ur och torka av ugnen med varmt vatten med diskmedel i.
4.Tvätta av fronten med en fuktig trasa.
10
Ugnens betjäning
3
Ugnen har “pop-out” vred för ugnsfunktioner och temperaturval.
Tryck på lämpligt vred för nyttjande. Vredet stannar då i utdraget läge.
Att sätta på och stänga av ugnen
1.Ställ vredet för ugnsfunktioner på den önskade funktionen.
2.Ställ temperaturvredet på den önskade temperaturen.
Kontrollampan lyser när ugnen användes.
Kontrollampan för temperatur lyser så länge ugnen värms upp.
3.Ställ vreden för ugnsfunktion och temperaturinställning i läge FRÅN
för att stänga av ugnen.
Termostatlampa
Ugnsfunktioner
Temperaturinställning
Kontrollampa
Indikering för Lågtemperaturtillagning
11
3 Kylfläkt
Fläkten slås automatiskt på för att hålla ugnens väggar kalla. Efter att
ugnen har stängts av fortsätter fläkten att gå för att kyla av ugnen,
fläkten stängs därefter av automatiskt.
Lågtemperaturtillagning
2 Med denna funktion kan energi sparas genom att eftervärmen utnytt-
jas.
När ugnen har slagits från lyser indikeringen
Lågtemperaturtillagning . Så länge indikeringen lyser är ugnens
temperatur tillräcklig hög för att slutföra tillagningen.
Därefter slocknar indikeringen.
3 Som tumregel gäller: Vid längre tillagningstider kan ugnen stängas av
ca 10 minuter före tillagningstidens slut.
Funktionen Lågtemperaturtillagning kan användas med ugnsfunk-
tionerna Enkel varmluft , Över-/undervärme , Varmluft och
Gratinering .
Det är meningsfullt att använda funktionen
Lågtemperaturtillagning , när ugnen har varit igång i minst
30 minuter med minst 160°C.
12
Ugnsfunktioner
Följande funktioner finns att välja:
Ugnsfunktion Användning Grillelement/fläkt
Ugnsbelysning Med denna funktion kan Du lysa
upp ugnsutrymmet, till exempel
vid rengöring.
---
Enkel varmluft För bakning på upp till två nivå-
er.
Ställ in ugnstemperaturen 20-40
°C lägre än vid över-/undervärme.
Övervärme, under-
värme, fläkt
Varmluft För bakningupp till tre nivåer
samtidigt.
Ställ in ugnstemperaturen
20-40 °C lägre än med
Över-/Undervärme.
Bakväggens värme-
element, fläkt
Över-/
undervärme
För bakning och stekningen
nivå.
Över-/undervärme
Undervärme För efterbakning av kakor med
knapriga bottnar.
Undervärme
Upptining För upptining av till exempel tår-
tor, smör, bröd, frukt eller andra
frusna livsmedel.
Fläkt
Mingrill För grillning av platta livsmedel
som ggs i mitten på gallret och
för rostning av bröd.
Grill
Maxgrill För grillning av platta livsmedel i
större mängd och för rostning av
bröd.
Grill och övervärme
Gratinering För stekning av större köttstycken
eller fågel på en nivå.
Funktionen lämpar sig också för
att gratinera och ugnsbaka
Grill, övervärme,
fläkt
13
Placering av galler, plåt och långpanna
3 Utdragssäkring och tippsäkerhet
För att säkra ugnstillbehören vid utdragning har alla ugnstillbehör en
utbuktning på höger och vänster kant nertill.
Placera alltid ugnstillbehören så att denna utbuktning ligger baktill i
ugnsutrymmet. Denna utbuktning är även viktig för ugnstillbehörens
tippsäkerhet.
Placering av plåt eller långpanna:
Skjut in plåt eller långpanna mellan
stegparet på önskad nivå.
Placering av galler:
Sätt in gallret så att tassarna pekar
neråt.
Skjut in gallret mellan stegparet på
önskad nivå.
3 Den förhöjda ramen runt gallret
förhindrar att kärl glider av.
Placering av galler och långpanna
tillsammans:
Lägg gallret på långpannan.
Skjut in långpannan mellan stegpa-
ret på önskad nivå.
14
Insättning/borttagning av fettfilter
Sätt bara in fettfiltret vid stek-
ning, för att skydda bakväggens
värmeelement mot fettstänk.
Insättning av fettfilter
Ta tag i fettfiltrets handtag och
sätt in de båda hållarna uppåt
och neråt i öppningen på ug-
nens baksida (fläktöppningen).
Borttagning av fettfilter
Ta tag i handtaget på fettfiltret
och haka av det upptill.
15
Mekaniskt lucklås
Lucklåset är inaktiverat vid leveransen.
Aktivering av lucklåset
Dra spärren framåt, tills att den ha-
kar i.
Öppning av ugnsluckan:
1.Tryck till luckan.
2.Tryck på spärren och håll den in-
tryckt.
3.Öppna luckan.
Stängning av ugnsluckan
Stäng luckan utan att trycka in spärren.
Avaktivering av lucklåset
Tryck in spärren ända in till panelen.
3 Det mekaniska lucklåset fungerar även när ugnen stängts av.
16
Användningsområden, tabeller och tips
Bakning
Ugnsfunktion: Enkel varmluft , Varmluft eller Över-/
undervärme
Bakformar
För Över-/undervärme lämpar sig formar av mörk metall och be-
lagda formar.
Med Enkel varmluft eller Varmluft är även ljusa metallformar
lämpliga.
Nivåer
Bakning med Över-/undervärme och Enkel varmluft är möjligt
på en nivå.
Med Varmluft kan bakas på upp till 3 plåtar småkakor:
1 plåt:
Till exempel på nivå 3
1 bakform:
Till exempel på nivå 1
2 plåtar:
Till exempel på nivå 1 och 3
3 plåtar:
På nivå 1, 3 och 5
17
Allmänna anvisningar
Sätt in plåten med den nedåtlutande kanten framåt!
Du kan med Över-/undervärme eller Enkel varmluft samtidigt
baka två formar bredvid varandra på gallret. Gräddningstiden blir
bara obetydligt längre.
3 Plåtarna kan slå sig under gräddningen, om du lagt djupfrysta varor på
dem. Det beror på den stora temperaturskillnaden mellan de djupfrysta
varorna och den varma ugnen. Plåtarna återfår sin form igen efter att
de kallnat.
Anvisningar för baktabellerna
I tabellerna hittar du lämpliga temperaturer, gräddningstider och nivå-
er för ett urval av rätter.
Temperaturerna och gräddningstiderna är riktvärden, eftersom de är
beroende av degens sammansättning och mängd samt bakformen.
Vi rekommenderar, att Du ställer in den lägre temperaturen första
gången och först vid behov väljer en högre temperatur, till exempel
om Du önskar en starkare färgsättning eller om gräddningen tar för
lång tid.
Hittar du inte konkreta uppgifter för ett eget recept, använd då upp-
gifter för ett liknande bakverk.
Gräddningstiden kan förlängas med cirka 10-15 minuter om Du gräd-
dar mjuka kakor på plåtar eller i formar på flera nivåer.
Grädda fuktiga bakverk (till exempel pizza, fruktkaka etc) på en nivå.
Höjdskillnader på det som skall gräddas kan leda till ojämn färgsätt-
ning i början av gräddningen. Ändra i så fall inte temperaturinställ-
ningen. Färgskillnaderna jämnar ut sig under gräddningens gång.
2 För att utnyttja eftervärmen kan Du, vid längre gräddningstider, stänga
av ugnen cirka 10 minuter innan baktiden gått ut.
Om inget annat anges, gäller tabellerna för insättning i kall ugn.
18
Baktabell
Typ av
bakverk
Ugnsfunktion Nivå
Tempera-
tur °C
Tid
tim min
Bakverk i formar
Mjuk kaka, tung Enkel varmluft 1 150-160 0:50-1:10
Sandkaka/fruktkaka Enkel varmluft 1 140-160 1:10-1:30
Mjuk kaka, lätt Enkel varmluft 1 160-170 0:25-0:45
Tårtbotten av mördeg Enkel varmluft 3 170-180
1)
0:10-0:25
Tårtbotten av sockerkaka Enkel varmluft 3 150-170 0:20-0:25
Formbröd Över-/undervärme 1 170-190 0:40-1:00
Smulpaj (2formar Ø20cm,
diagonalt insatta)
Över-/undervärme 1 190-210 0:20-0:30
Äppelpaj (2formar
Ø20cm, diagonalt insatta)
Enkel varmluft 1 170-190 0:35-0:50
Paj med mycket fyllning
(till exempel Quiche Lor-
raine)
Enkel varmluft 1 160-180 0:45-1:10
Cheese cake Över-/undervärme 1 170-190 1:00-1:30
Bakverk på bakplåtar
Vetefläta-/krans Över-/undervärme 3 170-190 0:30-0:40
Vetebullar Över-/undervärme 3 200-220
1)
0:10-0:15
Bröd (rågbröd)
-först
-sedan
Över-/undervärme 1
250
1)
160-180
0:20
0:30-1:00
Petits-choux/bakelser Över-/undervärme 3 160-170
1)
0:15-0:30
Rulltårta Över-/undervärme 3 220-240
1)
0:06-0:10
Portionsbröd, småfranska Enkel varmluft 3 170-190
1)
0:15-0:25
Muffins Över-/undervärme 3 180-200
1)
0:12-0:30
Matbröd, ljust
2)
Enkel varmluft 3 150-170
1)
0:30-0:50
Hålkakor, tekakor Över-/undervärme 3 190-220
1)
0:15-0:30
Pizza (med mycket fyll-
ning)
2
Enkel varmluft 1 180-200
1)
0:30-1:00
Pizza (tunn) Enkel varmluft 1 200-220
1)
0:10-0:25
Tunna brödkakor Enkel varmluft 1 200-220
1)
0:08-0:15
19
Bakning på flera nivåer
Småkakor
Mördegskakor Enkel varmluft 3 150-160
1)
0:06-0:20
Mördegskakor Enkel varmluft 1 / 3 150-160
1)
0:06-0:20
Flarn Över-/undervärme 3 175-200
1)
0:05-0:08
Maränger Enkel varmluft 3 80-100 2:00-2:30
Makroner Enkel varmluft 3 100-120 0:30-0:60
Pepparkakor Enkel varmluft 3 160-170
1)
0:08-0:15
Pepparkakor Enkel varmluft 1 / 3 160-170
1)
0:08-0:15
Smördegskakor Enkel varmluft 3 170-180
1)
0:15-0:30
Småkakor (20stycken/
plåt)
Över-/undervärme 3 170
1)
0:20-0:30
1) Förvärm ugnen
2) Använd dropplåt eller långpanna
Typ av bakverk
Enkel
varmluft
Varmluft
Tid
tim: min
Nivå nerifrån
Tempera-
tur ºC
2 nivåer 3 nivåer
Bakverk på bakplåtar
Matbröd, ljust 1/4 --- 160-180
1))
1) Förvärm ugnen
0:35-0:60
Vetebröd 1/3 --- 140-160 0:30-0:45
Småfranska 1/4 --- 180-190
1)
0:20-0:30
Småkakor
Mördegskakor 1/3 1/3/5 150-160 0:15-0:35
Flarn 1/3 --- 160-170 0:25-0:40
Maränger 1/3 --- 80-100 2:10-2:50
Makroner 1/3 --- 100-120 0:40-1:20
Pepparkakor 1/3 --- 160-170 0:10-0:25
Smördegskakor 1/3 --- 170-180
1)
0:30-0:50
Typ av
bakverk
Ugnsfunktion Nivå
Tempera-
tur °C
Tid
tim min
20
Tips för bakning
Bakresultat Möjlig orsak Åtgärd
Kakan har för ljus bot-
ten
Fel nivå Sätt in kakan längre ner
Kakan faller ihop (blir
degig, vattenränder)
För hög baktemperatur Sänk baktemperaturen något
För kort baktid Förläng baktiden
Baktider kan inte förkortas
med en högre baktempera-
tur
För mycket vätska i degen Använd mindre vätska
Beakta blandningstiderna,
framför allt vid användande
av köksmaskiner
Kakan är för torr För låg temperatur Höj temperaturen
För lång baktid Minska baktiden
Kakan blir ojämnt brun För hög baktemperatur och
för kort baktid
Sänk baktemperaturen och
förläng baktiden
Degen är ojämnt fördelad Fördela degen jämnt på plå-
ten
Fettfilter är isatt Tag bort fettfiltret
Kakan blir inte klar
inom den angivna
baktiden
För låg temperatur Höj baktemperaturen något
Fettfilter är isatt Tag bort fettfiltret
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44

Aeg-Electrolux B4001-4-M (NORDIC) R Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual
Denna manual är också lämplig för