AMW 569
SE
SNABBGUIDE
REKOMMENDERADE VIKTER OCH MÄNGDER FÖR ASSISTERAT LÄGE
MATKATEGORI MATKLASS REKOMMEND
ERAD MÄNGD
TILLBEHÖR SOM SKALL ANVÄNDAS
KÖTT
R
EVBENSSPJÄLL 700 G - 1,2 KG CRISPPANNA
ENTRECOTE 2 - 6 ST HÖGT GALLER
LAMMKOTLETTER 2 - 8 ST HÖGT GALLER
BRATWURST 200 G - 800 G CRISPPANNA
(SE TILL ATT CRISPPANNAN ÄR TOM UNDER FÖRVÄRMNINGEN)
VARMKORV, KOKT 4 - 8 ST ENDAST ÅNGKOKARENS UNDERDEL. TÄCK MATEN MED
VATTEN.
F
RYSTA HAMBURGARE 100 G - 500 G CRISPPANNA
(SE TILL ATT CRISPPANNAN ÄR TOM UNDER FÖRVÄRMNINGEN)
B
ACON 50 G - 150 G CRISPPANNA
(SE TILL ATT CRISPPANNAN ÄR TOM UNDER FÖRVÄRMNINGEN)
KÖTTFÄRSLIMPA 4 - 8 PORTIONER MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
KYCKLING
K
YCKLINGFILÉER, ÅNG-
KOKTA
300 G - 800 G ÅNGKOKARE
KYCKLINGFILÉER, STEKTA 300 G - 1 KG CRISPPANNA
(SE TILL ATT CRISPPANNAN ÄR TOM UNDER FÖRVÄRMNINGEN)
K
YCKLINGDELAR, STEKTA 400 G - 1,2 KG CRISPPANNA
FISK
HEL FISK, UGNSSTEKT 600 G - 1,2 KG MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
HEL FISK, KOKT 600 G - 1,2 KG MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
FILÉER, ÅNGKOKTA 300 G - 800 G ÅNGKOKARE
KOTLETTER, STEKTA 300 G - 800 G CRISPPANNA
(SE TILL ATT CRISPPANNAN ÄR TOM UNDER FÖRVÄRMNINGEN)
K
OTLETTER, ÅNGKOKTA 300 G - 800 G ÅNGKOKARE
FRYST GRATÄNG 600 G - 1,2 KG MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
PANERADE FILÉER, FRYSTA 200 G - 600 G CRISPPANNA
(SE TILL ATT CRISPPANNAN ÄR TOM UNDER FÖRVÄRMNINGEN)
MATKATEGORI MATKLASS REKOMMEND
ERAD MÄNGD
TILLBEHÖR SOM SKALL ANVÄNDAS
P
OTATIS, KOKT 300 G - 1 KG ÅNGKOKARE (UNDERDEL OCH LOCK)
P
OTATIS, BAKAD 200 G - 1 KG MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
POTATIS GRATÄNG 4 - 10 PORTIONER MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
POMMES FRITES,
FRYST
300 G - 600 G CRISPPANNA
POTATISKLYFTOR 300 G - 800 G CRISPPANNA
FRYSTA 300 G - 800 G ÅNGKOKARE
MORÖTTER 200 G - 500 G ÅNGKOKARE
GRÖNA BÖNOR 200 G - 500 G ÅNGKOKARE (UNDERDEL OCH LOCK)
B
ROCCOLI 200 G - 500 G ÅNGKOKARE
BLOMKÅL 200 G - 500 G ÅNGKOKARE
FRYST GRATÄNG 400 G - 800 G MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
GRÖNSAKER PAPRIKA, ÅNGKOKT 200 G - 500 G ÅNGKOKARE
PAPRIKA, STEKT 200 G - 500 G CRISPPANNA
(SE TILL ATT CRISPPANNAN ÄR TOM UNDER FÖRVÄRMNINGEN)
A
UBERGINE 300 G - 800 G CRISPPANNA
(SE TILL ATT CRISPPANNAN ÄR TOM UNDER FÖRVÄRMNINGEN)
S
QUASH, ÅNGKOKT 200 G - 500 G ÅNGKOKARE
MAJSKOLVAR 300 G - 1,0 KG ÅNGKOKARE
TOMATER 300 G - 800 G MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
RIS 100 ML - 400 ML ÅNGKOKARE (UNDERDEL OCH LOCK)
RIS R
ISGRYNSGRÖT 2 - 4 PORTIONER ÅNGKOKARE (UNDERDEL OCH LOCK)
H
AVREGRYNSGRÖT 1 - 2 PORTIONER EN PORSLINSTALLRIK
PASTA 1 - 4 PORTIONER ÅNGKOKARE (UNDERDEL OCH LOCK)
PASTA L
ASAGNE 4 - 10 PORTIONER MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL
FRYST LASAGNE 500 G - 1,2 KG MIKROVÅGS- OCH UGNSSÄKERT KÄRL