SV / 3
Innehåll
1 Säkerhetsinstruktioner................. 4
1.1 Avsedd användning ...................... 4
1.2 Barn, utsatt person och
djursäkerhet..................................
5
1.3 Elsäkerhet..................................... 5
1.4 Mikrovågssäkerhet ....................... 7
1.5 Transportsäkerhet ........................ 11
1.6 Installationssäkerhet ..................... 11
1.7 Användningssäkerhet ................... 11
1.8 Temperaturvarningar .................... 12
1.9 Användning av tillbehör................. 13
1.10 Matlagningssäkerhet..................... 13
1.11 Underhåll och rengöring................ 14
2 Miljöinstruktioners ........................ 14
2.1 Avfallsdirektiv................................ 14
2.1.1 Överensstämmelse med WEEE-
direktivet och kassering av
produkten .................................
14
2.2 Information om förpackningen ...... 14
2.3 Rekommendationer för
energibesparing............................
14
3 Din produkt.................................... 16
3.1 Produkt introduktion ..................... 16
3.2 Introduktion och användning av
produkt kontrollpanelen ................
16
3.2.1 Kontrollpanel............................. 17
3.2.2 Introduktion av ugnens
kontrollpanel .............................
17
3.3 Ugnsfunktioner ............................. 18
3.4 Tillbehör till produkter ................... 19
3.5 Användning av produkttillbehör..... 20
3.6 Tekniska specifikationer................ 23
4 Första användning ........................ 24
4.1 Första timerinställning................... 24
4.2 Första rengöring ........................... 24
5 Att använda ugnen........................ 25
5.1 Allmän information om att använda
ugnen...........................................
25
5.2 Användning av ugnens
kontrollenhet.................................
25
5.3 Inställningar .................................. 27
6 Allmän information om
matlagning.....................................
29
6.1 Allmänna varningar om matlagning
i mikrovågsugnen...........................
29
6.2 Allmänna varningar om matlagning
i mikrovågsugnen...........................
34
6.2.1 Bakverk och ugnsmat ................ 34
6.2.2 Kött, fisk och fjäderfä.................. 36
6.2.3 Grill............................................. 37
6.2.4 Testa livsmedel........................... 38
6.2.5 Mikrovåg .................................... 39
7 Underhåll och rengöring................ 40
7.1 Allmän rengöringsinformation......... 40
7.2 Rengöring av tillbehör .................... 42
7.3 Rengöring av kontrollpanelen......... 42
7.4 Rengöring av ugnens insida
(kokyta)..........................................
42
7.5 Rengöring av ugnslampan ............. 42
8 Felsökning....................................... 43
SV
NO