79
Innehållsförteckning
Bruksanvisning ........................................................................................81
Säkerhetshänvisningar ........................................................................................................... 81
Användning ........................................................................................................................................... 81
Spishällens användning ..................................................................................................................... 81
Hällens användning ............................................................................................................................ 81
Rengöring av hällen ........................................................................................................................... 82
Undvik skador på hällen .................................................................................................................... 82
Agera miljömedvetet .......................................................................................................................... 82
Beskrivning av hällen ............................................................................................................. 83
Apparatens delar ................................................................................................................................. 83
Glaskeramikhällen ............................................................................................................................... 84
Hällens funktioner .............................................................................................................................. 86
Så här använder du hällen .................................................................................................... 88
Innan första användningen av hällen ........................................................................................... 88
Touch-panelens funktioner .....................................................................................................
......... 88
Inkoppling av hällen ........................................................................................................................... 88
Stänga av hällen .................................................................................................................................. 89
Frånkoppling av säkerhetsavstängningen ................................................................................... 89
Val av värmeläge ................................................................................................................................. 89
Val av varmhållning ............................................................................................................................ 90
Avstängning av kokzon ..................................................................................................................... 90
Koppla på och av den ovala dubbelzonen .................................................................................. 91
Koppla på och av trippel-kokzonen .............................................................................................. 92
Användning av STOP&GO verwenden .......................................................................................... 93
Användning av uppkokningsautomatik ....................................................................................... 94
Använd utan uppkokningsautomatik ........................................................................................... 94
Barnsäkring ........................................................................................................................................... 95
Användning av låsningsfunktionen ............................................................................................... 97
Användning av timer ...........................................................................................................
.............. 98
Tips för hällens användning .............................................................................................. 101
Kastruller .............................................................................................................................................. 101
Energihushållning ............................................................................................................................. 102
Kokning med eller utan uppkokningsautomatik ..................................................................... 103