18
Läs bruksanvisningen och spara den för framtida bruk. Låt bruksanvisningen följa med om du
överlåter apparaten. Ta bort allt förpackningsmaterial före användning.
A VIKTIGA SKYDDSÅTGÄRDER
Följ allmänna säkerhetsföreskrifter, däribland följande:
1 Denna apparat kan användas av barn från 8 års ålder och uppåt
och av personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental
förmåga eller med bristande erfarenhet och kunskap, om
personerna i fråga är under uppsikt och har fått anvisningar om
hur apparaten fungerar och om de har förstått vilka risker som
användningen kan medföra. Barn ska inte leka med apparaten.
Rengöring och användarunderhåll ska inte utföras av barn, såvida
de inte är över 8 år och är under uppsikt. Håll apparat och elkabel
utom räckhåll för barn under 8 år.
` Sänk inte ned apparaten i någon vätska.
¬ Apparatens utsida blir varm.
2 Anslut inte apparaten genom en extern timer eller ärrkontroll.
3 Använd inte apparaten nära eller under lättantändligt material
(t.ex. gardiner).
4 Om sladden är skadad måste den ersättas av tillverkaren,
serviceombud eller någon med liknande kompetens för att
undvika skaderisker.
5 Basplatta och gryta hör ihop, använd därför inte någon del separat.
6 Använd inte apparaten för några andra ändamål än sådana som beskrivs i denna
bruksanvisning.
7 Använd inte apparaten om den är skadad eller fungerar dåligt.
endast för hushållsbruk
C FÖRBEREDELSE
1 Ställ apparaten på en fast, jämn och värmetålig yta.
2 Vid tillagning med olja ska grytan fyllas mellan markeringarna för MIN (350 ml) och MAX (800
ml).
3 Vid tillagning med ost eller buljong ska grytan bara fyllas till hälften.
4 Sätt stickproppen i vägguttaget.
5 Vrid temperaturreglaget till 5.
6 Signallampan tänds och kommer sedan att omväxlande tändas och släckas allteftersom
termostaten stabiliseras.
7 Använd inte apparaten förrän termostatlampan har släckts.
8 Ställ grytan på basplattan.
9 För fondue med olja/buljong:
a) Placera gaffelhållaren uppe på grytan för att ha gafflarna på plats under tillagningen.
b) Gör i ordning såsen.
c) Gör i ordning ingredienserna och sätt dem på gaffeln.
d) Doppa ingredienserna i olja/buljong i 2-4 minuter.