2
SVENSKA
Grattis till ditt inköp av den superautomatiska ka emaski-
nen Saeco Moltio One Touch Cappuccino!
För att dra full nytta av Saeco, registrera din produkt på
www.philips.com/welcome.
Följande anvisningar gäller för modellen HD8769.
Maskinen är avsedd för beredning av espressoka e gjort på
hela ka ebönor. Dessutom är maskinen utrustad med en
mjölkkanna för att enkelt och snabbt bereda en perfekt cap-
puccino eller latte macchiato. Denna manual innehåller all
information som behövs för att installera, använda, rengöra
och kalka av din maskin.
INNEHÅLLSFÖRTECKNING
VIKTIGT........................................................................................................... 4
Säkerhetsanvisningar ................................................................................................................................4
Varning .....................................................................................................................................................4
Försiktighetsåtgärder ................................................................................................................................6
Överensstämmelse med standarder .........................................................................................................7
INSTALLATION ................................................................................................. 8
Produktöversikt .........................................................................................................................................8
Generell beskrivning .................................................................................................................................9
FÖRBEREDELSER ............................................................................................10
Maskinens förpackning ...........................................................................................................................10
Installation av maskinen .........................................................................................................................10
FÖRSTA PÅSLAGNINGEN ..................................................................................13
Laddning av kretsen ................................................................................................................................13
Automatisk sköljnings-/rengöringscykel .................................................................................................14
Manuell sköljningscykel ..........................................................................................................................14
Mätning och kon guration av vattenhårdheten ......................................................................................18
Installation av vatten ltret "INTENZA+" .................................................................................................19
Byte av vatten ltret "INTENZA+" ............................................................................................................21
BYTE AV BÖNKAFFE ........................................................................................22
Att dra ut bönka ebehållaren .................................................................................................................22
Att föra in bönka ebehållaren ................................................................................................................23
Val av bönka e .......................................................................................................................................25
Tömningscykel ka e ...............................................................................................................................26
JUSTERINGAR .................................................................................................27
Saeco Adapting System ...........................................................................................................................27
Reglering av ka ekvarn i keramik ..........................................................................................................27
Reglering av arom (ka ets intensitet) .....................................................................................................28
Reglering av ka emunstycket .................................................................................................................29
Reglering av ka ets utspäddhet i kopp ..................................................................................................30
BRYGGNING AV KAFFE OCH ESPRESSO ..............................................................31
Bryggning av ka e och espresso med bönka e ......................................................................................31
Bryggning av ka e och espresso med förmalt ka e ................................................................................32