2
SVENSKA
Grattis till ditt inköp av den superautomatiska ka emaski-
nen Saeco Intelia One Touch Cappuccino!
För att dra full nytta av Saeco, registrera din produkt på
www.philips.com/welcome.
Följande anvisningar gäller för modellen HD8753.
Maskinen är avsedd för beredning av espressoka e gjort
på hela ka ebönor. Dessutom är maskinen utrustad med
en mjölkkanna för att enkelt och snabbt bereda en perfekt
cappuccino. Denna manual innehåller all information som
behövs för att installera, använda, rengöra och kalka av din
maskin.
INNEHÅLLSFÖRTECKNING
VIKTIGT........................................................................................................... 4
Säkerhetsanvisningar ................................................................................................................................4
Varning .....................................................................................................................................................4
Försiktighetsåtgärder ................................................................................................................................5
Överensstämmelse med standarder .........................................................................................................5
INSTALLATION ................................................................................................. 6
Produktöversikt .........................................................................................................................................6
Generell beskrivning .................................................................................................................................7
FÖRBEREDELSER ............................................................................................. 8
Maskinens förpackning .............................................................................................................................8
Installation av maskinen ...........................................................................................................................8
FÖRSTA PÅSLAGNING ......................................................................................10
Laddning av kretsen ................................................................................................................................10
Automatisk sköljnings-/självrengöringscykel ..........................................................................................11
Manuell sköljningscykel ..........................................................................................................................12
Mätning och kon guration av vattenhårdheten ......................................................................................14
Installation av vatten ltret "INTENZA+" .................................................................................................15
Byte av vatten ltret "INTENZA+" ............................................................................................................16
JUSTERINGAR .................................................................................................18
Saeco Adapting System ...........................................................................................................................18
Reglering av ka ekvarn i keramik ..........................................................................................................18
Reglering av arom (ka ets intensitet) .....................................................................................................19
Justering av munstycke ...........................................................................................................................20
Reglering av ka ets utspäddhet i kopp ..................................................................................................21
BRYGGNING AV KAFFE OCH ESPRESSO ..............................................................22
Bryggning av ka e och espresso med bönka e ......................................................................................22
Bryggning av ka e och espresso med förmalt ka e ................................................................................23
MJÖLKKANNA .................................................................................................24
Påfyllning av mjölkkanna ........................................................................................................................24
Insättning av mjölkkanna .......................................................................................................................25
Borttagning av mjölkkanna ....................................................................................................................26
Tömning av mjölkkanna ..........................................................................................................................26