PRODUKTBLAD
S
5019 603 33005
GBD F NL E P GR
DK
N FIN
S
I
1.
Frysdel
2.
Manöver- och kontrollenhet
3.
Område för lådor och gallerlådor
4.
Dränage för avfrostningsvatten (uttagbart)
5.
Märkplåt (inuti enheten).
Anmärkning: lådornas och tillbehörens utseende kan skilja sig från modell till modell.
Manöverandordningar
A
Digital temperaturvisare.
B
Frysens start/stoppknapp.
C
Startknapp för snabbinfrysning.
D
Gul kontrollampa: anger att
snabbinfrysningsfunktionen har aktiverats.
E
Knapp för uteslutning av det akustiska larmet.
F
Röd kontrollampa: när denna kontrollampa
blinkar betyder det att den invändiga
temperaturen nått alltför höga värden.
G
Gul kontrollampa: blockering av
manöverpanelen.
H
Kontrollampor: när kontrollamporna är tända
talar de om att enheten arbetar för att sänka
(a)
eller höja
(b)
den invändiga temperaturen
efter att en inställning har gjorts.
I
Knappar för reglering av den invändiga
temperaturen
(a)
för att sänka temperaturen,
(b)
för att höja temperaturen.
J
Knapp för blockering av manöverpanelen.
Idrifttagande
1
2
3
4
5
Förvaringszon
Infrysningszon
1.
Sätt i stickproppen
Observera
Om endast en lysande punkt visas
på den digitala visaren, trycker du
in frysens start/stoppknapp
B
.
På digitalvisaren visas sex vågräta
streck.
Efter cirka 3 sekunder när enheten
fortfarande är varm (den invändiga
temperaturen överstiger 10°C) lyser
endast de två mittersta strecken;
Den röda kontrollampan
F
tänds och
det akustiska larmet utlöses.
2.
Tryck in knappen
E
för uteslutning
av det akustiska larmet.
Det akustiska larmet stängs av men
den röda kontrollampan fortsätter att
blinka.
3.
Vänta tills temperaturen som visas
på digitalvisaren nått -12°C.
När en temperatur på -12°C uppnåtts,
slutar den röda kontrollampan
automatiskt att blinka.
4.
Lägg tillbaka de livsmedel som
skall frysas in och/eller redan
frysta livsmedel.
6sv33005.fm5 Page 1 Wednesday, February 7, 2001 10:01 AM