S
5019 100 40023
S
INLFD E
P
GB
DK FINGR N
PRODUKTBLAD
1. Frysdel
2. Manöver- och kontrollenhet
3. Område för lådor och gallerlådor
4. Dränage för avfrostningsvatten (utdragbart)
5. Märkplåt (inuti enheten)
6. Frysackumulatorer (på insidan - om sådana
medföljer)
Anmärkning: lådornas och tillbehörens utseende kan variera beroende på modell.
Manöveranordningar (beroende på modell)
A Digital temperaturvisare.
B Gul kontrollampa: anger att
snabbinfrysningsfunktionen är utlöst.
C Röd kontrollampa: när denna kontrollampa
blinkar betyder det att den invändiga
temperaturen nått alltför höga värden.
D Frysens start/stoppknapp.
E Knappar för reglering av den invändiga
temperaturen.
F Startknapp för snabbinfrysning.
G Knapp för uteslutning av det akustiska
larmet.
Idrifttagande
Förvaringszon
Infrysningszon
G
F
D
B
A
E
C
1. Sätt i stickproppen
Observera
Om endast en lysande punkt visas
på den digitala visaren, trycker du
in frysens start/stoppknapp D.
På digitalvisaren visas sex vågräta
streck
Efter cirka 3 sekunder när enheten
fortfarande är varm (den invändiga
temperaturen överstiger 10°C) lyser
endast de två mittersta strecken. Den
röda kontrollampan C tänds och det
akustiska larmet utlöses.
2. Tryck in knappen G för uteslutning
av det akustiska larmet.
Det akustiska larmet stängs av men
den röda kontrollampan fortsätter att
blinka.
3. Vänta tills temperaturen som visas
på digitalvisaren nått -12°C.
När en temperatur på -12°C uppnåtts,
slutar den röda kontrollampan
automatiskt att blinka.
4. Lägg tillbaka de livsmedel som skall
frysas in och/eller redan frysta
livsmedel
40023-s.fm5 Page 1 Friday, September 10, 2004 3:55 PM