3
Innehållsförteckning
Bruksanvisning.............................................. 4
Säkerhet ........................................................ 4
Elektrisk säkerhet .......................................... 4
Barnsäkerhet ................................................. 4
Säkerhet under användning ........................... 4
Säkerhet vid rengöring ................................... 4
Så undviker du skador på hällen ................... 5
Avfallshantering ........................................... 5
Emballage ...................................................... 5
Skrotning av häll ............................................ 5
Hällens viktigaste funktioner ...................... 6
Beskrivning av hällen .................................. 7
Kokzoner och touchpanel .............................. 7
Digital display ................................................. 8
Säkerhetsmässig avstängning
av kokzonerna ............................................... 8
Innan första användningen av hällen ........ 9
Första rengöringen ........................................ 9
Så här använder du hällen .......................... 9
Touch-panelens funktioner ............................ 9
Inkoppling av hällen ....................................... 9
Stänga av hällen .......................................... 10
Val av värmeläge ........................................ 10
Val av varmhållning .................................... 10
Koppla in och koppla ur dubbel-kokzonera .. 11
Avstängning av kokzon ................................ 12
Restvärmevarnare ....................................... 12
Laga mat med kokautomatik ....................... 13
Laga mat utan kokautomatik ....................... 13
Barnsäkring .................................................. 14
Timer ............................................................ 16
Låsa/Låsa upp touchfältet ............................ 18
Tips, tabeller och råd ................................. 19
Kastruller ...................................................... 19
Energiförbrukning ......................................... 20
Råd vid matlagning med eller
utan kokautomatik ........................................ 21
Rengöring och skötsel ............................... 23
Glaskeramikhällen ........................................ 23
Vad gör jag, när … ...................................... 25
Hjälp vid störningar ....................................... 25
Vad gör jag, när … ....................................... 25
Installations-anvisning ................................26
Tekniska data .............................................. 26
Hällens mått ................................................. 26
Utsågningsmått ............................................ 26
Kokzoner ...................................................... 26
Elektrisk anslutning ...................................... 26
Bestämmelser, normer, riktlinjer .............. 27
Säkerhetsanvisningar för installatören .... 28
Elektrisk anslutning ................................... 29
Montering .................................................... 30
Reklamation ................................................. 34
Konsumentkontakt ........................................ 34
Service och reservdelar ................................ 34