3
Innehållsförteckning
Bruksanvisning.............................................. 4
Säkerhet ........................................................ 4
Elektrisk säkerhet .......................................... 4
Barnsäkerhet ................................................. 4
Säkerhet under användning ........................... 4
Säkerhet vid rengöring ................................... 4
Så undviker du skador på hällen ................... 5
Avfallshantering ........................................... 5
Emballage ...................................................... 5
Skrotning av häll ............................................ 5
Hällens viktigaste funktioner ...................... 6
Beskrivning av hällen .................................. 7
Kokzoner och touchpanel .............................. 7
Digital display ................................................. 8
Säkerhetsmässig avstängning
av kokzonerna ............................................... 8
Innan första användningen av hällen ........ 9
Första rengöringen ........................................ 9
Så här använder du hällen .......................... 9
Touch-panelens funktioner ............................ 9
Inkoppling av hällen ....................................... 9
Stänga av hällen .......................................... 10
Val av värmeläge ........................................ 10
Val av varmhållning .................................... 10
Koppla in och koppla ur dubbel-kokzonera .. 11
Koppla på och av trippelkokzonen ............... 12
Avstängning av kokzon ................................ 14
Restvärmevarnare ....................................... 14
Laga mat med kokautomatik ....................... 15
Laga mat utan kokautomatik ....................... 15
Barnsäkring .................................................. 16
Timer ............................................................ 18
Låsa/Låsa upp touchfältet ............................ 20
Tips, tabeller och råd ................................. 21
Kastruller ...................................................... 21
Energiförbrukning ......................................... 22
Råd vid matlagning med
eller utan kokautomatik ................................ 23
Rengöring och skötsel ............................... 25
Glaskeramikhällen ........................................ 25
Vad gör jag, när … ...................................... 27
Hjälp vid störningar ....................................... 27
Vad gör jag, när … ....................................... 27
Installations-anvisning ................................28
Tekniska data .............................................. 28
Hällens mått ................................................. 28
Utsågningsmått ............................................ 28
Kokzoner ...................................................... 28
Elektrisk anslutning ...................................... 28
Bestämmelser, normer, riktlinjer .............. 29
Säkerhetsanvisningar för installatören .... 30
Elektrisk anslutning ................................... 31
Montering .................................................... 32
Garanti ......................................................... 34
Sverige ......................................................... 34
Finland .......................................................... 34
Konsumentkontakt ..................................... 34
Sverige ......................................................... 34
Finland .......................................................... 34
Service och reservdelar ............................. 35
Sverige ......................................................... 35
Finland .......................................................... 35