3
Innehållsförteckning
Bruksanvisning.............................................. 4
Säkerhet ........................................................ 4
Elektrisk säkerhet .......................................... 4
Barnsäkerhet ................................................. 4
Säkerhet under användning ........................... 4
Säkerhet vid rengöring ................................... 4
Så undviker du skador på hällen ................... 5
Avfallshantering ........................................... 5
Emballage ...................................................... 5
Skrotning av häll ............................................ 5
Hällens viktigaste funktioner ...................... 6
Beskrivning av hällen .................................. 7
Kokzoner och touchpanel .............................. 7
Digital display ................................................. 8
Säkerhetsmässig avstängning av
kokzonerna .................................................... 8
Innan första användningen av hällen ........ 9
Första rengöringen ........................................ 9
Så här använder du hällen .......................... 9
Touch-panelens funktioner ............................ 9
Inkoppling av hällen ....................................... 9
Stänga av hällen ............................................ 9
Val av värmeläge ........................................ 10
Val av varmhållning .................................... 10
Koppla på och av stekgrytezonen ................ 10
Koppla på och av tre-krets-kokzonen ......... 11
Avstängning av kokzon ................................ 13
Restvärmevarnare ....................................... 13
Laga mat med kokautomatik ....................... 13
Laga mat utan kokautomatik ....................... 14
Barnsäkring .................................................. 15
Timer ............................................................ 16
Låsa/Låsa upp touchfältet ............................ 19
Tips, tabeller och råd ................................. 20
Kastruller ...................................................... 20
Energiförbrukning ......................................... 21
Råd vid matlagning med eller
utan kokautomatik ........................................ 22
Rengöring och skötsel ............................... 24
Glaskeramikhällen ....................................... 24
Metalldekorstrimlar ....................................... 25
Vad gör jag, när… ....................................... 26
Hjälp vid störningar ....................................... 26
Vad gör jag, när … ....................................... 26
Installations-anvisning ................................27
Tekniska data .............................................. 27
Hällens mått ................................................. 27
Utsågningsmått ............................................ 27
Kokzoner ...................................................... 27
Elektrisk anslutning ...................................... 27
Bestämmelser, normer. riktlinjer .............. 28
Säkerhetshänvisningar
för installatören .......................................... 29
Elektrisk anslutning ................................... 30
Montering .................................................... 31
Service ......................................................... 35