16
SE
q
Tryck på Combi (Kombi)-knappen.
w
Tryck på Plus/Minus knapparna för att välja “2” och tryck på OK knappen
för att bekräfta.
e
Tryck på Plus/Minus knapparna för att ställa in temperaturen och tryck på
OK knappen för att bekräfta.
r
Tryck på Plus/Minus knapparna för att ställa in mikrovågseffekt (se tabellen
nedan) och tryck på OK knappen för att bekräfta.
t
Tryck på Plus/Minus knapparna för att ställa in tiden.
y
Tryck på OK/Jet Start (Snabbstart)-knappen. Funktionen startar.
Denna funktion kombinerar mikrovågor och varmluftstillagning vilket gör att du
kan bereda ugnsbakade maträtter på kortare tid.
Combi Air låter dig tillaga maträtter såsom brynd mat, fågel, skuren potatis,
tillagad fryst mat, fisk, kakor och bakverk.
När tillagningsprocessen har startat:
- För att öka/minska tiden: tryck på knapparna Plus/Minus eller tryck på Jet Start (Snabbstart)-knappen för att öka
tillagningstiden med 30 sekunder.
Låg ställning
• Använd den låga trådställningen för att placera maten på för att möjliggöra ordentlig luftcirkulation runt maten.
• Se till att redskapen som används är mikrovågssäkra och ugnssäkra när du använder denna funktion.
• Nedanstående tabell visar några recept som du kan bereda när Combi Air funktionen används.
Tips och förslag:
COMBI AIR (MICROWAVE + FORCED AIR) (KOMBI LUFT (MIKROVÅGOR + VARMLUFT))
Avsedda tillbehör:
EFFEKTNIVÅ FÖRESLAGEN ANVÄNDNING:
350 W Tillagning av fågel, bakad potatis, lasagne och fisk
160 W Tillagning av kött och fruktkakor
90 W Kakor och bakverk
MATTYP PARAMETRAR VIKT TID TIPS
Hel kyckling 200 °C - 350 W 1200 g 60
min.
Placera kycklingen på den låga ställning.
Det rekommenderas att placera en tall-
rik under ställningen för att samla upp mat
som kan droppa ned.
Sockerkaka 180 °C - 90 W 700 g 55
min.
Placera den mikrovågssäkra och ugnssäk-
ra porslinet på glastallriken.
Citronkaka 160 °C - 90 W 800 g 55
min.
Placera den mikrovågssäkra och ugnssäk-
ra porslinet på glastallriken.