3
SV
FUNKTIONER
MICROWAVES (MIKROVÅGOR)
För att snabbt laga och värma mat eller dryck.
POWER REKOMMENDERAS FÖR
1000W
Snabb uppvärmning av drycker eller
andra livsmedel med hög vattenhalt
800W
Koka grönsaker
650 W
Tillaga kött och fisk
500 W
Tillaga köttsåser eller såser som
innehåller ost eller ägg. Slutbereda
köttpajer eller ugnsbakad pasta
350 W
Långsam, varsam tillagning. Perfekt
för att smälta smör eller choklad
160 W
Upptining av djupfrysta livsmedel
eller mjuka upp smör och ost
90 W Mjuka upp glass
Rekommenderade tillbehör: Lock
CRISP DYNAMIC
För att bryna en maträtt perfekt, både på
matens ovan- och undersida. Denna funktion får
endast användas med den speciella crisppannan.
Nödvändiga tillbehör: Crisppanna, handtag för
crisppannan
GRILL
För att bryna, grillning och gratinera.
Vi rekommenderar att du vänder maten under
tillagningen.
För bästa resultat, förvärm grillen i 3-5 minuter.
Rekommenderade tillbehör: Galler
GRILL + MICROWAVES
(GRILL + MIKROVÅGOR)
För snabb matlagning och gratinering
av rätter där man kombinerar mikrovågs- och
grillfunktionen.
Rekommenderade tillbehör: Galler
AUTOMATISKA FUNKTIONER
Med de automatiska funktionerna behöver du bara välja
matens typ och vikt eller mängden mat för att uppnå bästa
möjliga resultat. Ugnen beräknar automatiskt de optimala
inställningarna och fortsätter att ändra dem medan
tillagningen fortskrider.
DEFRO
DEFROST DYNAMIC
För snabb upptining av mat som
väger från 100 g till 3 kg.
Maten ska placeras direkt på den roterande
glasplattan. Vänd maten när ugnen uppmanar dig
till det.
REHEA
REHEAT DYNAMIC
För att värma färdiglagad mat som
antingen är fryst eller har rumstemperatur.
Ugnen beräknar automatiskt de inställningar som
krävs för att uppnå bästa möjliga resultat på kortast
möjliga tid. Lägg maten på en mikrovågssäker och
värmetålig tallrik eller fat.
KATEGORI MAT VIKT
CONVENIENCE (färdigmat) 250 g - 500 g
FRYST MATPORTION 250 g - 500 g
FRYST LASAGNE 250 g - 500 g
SOPPA 200 g - 800 g
DRYCKER 1 - 5 dl
KATEGORI REKOMMENDERADE LIVSMEDEL VIKT
KÖTT
(köttfärs, kotletter, biffar, stekar)
100 g - 2 kg
FÅGEL
(kyckling hel, delar eller filéer)
100 g - 2,5 kg
FISK
(hel, i skivor eller filéer)
100 g - 1,5 kg
GRÖNSAKER
(blandade grönsaker, ärtor,
broccoli osv.)
100 g - 1,5 kg
BRÖD
(limpor, bullar, kuvertbröd)
100 g - 1 kg