JT 366
SE
461965623601
SNABBGUIDE
TEKNISKA DATA
ANVÄND DENNA FUNKTION för tillagning av:
Varma smörgåsar
Korvar
Grillspett
Pommes Duchesse
Stekta äpplen och annan frukt
6
TH
SENSE CRISP
MINNESFUNKTIONEN GÖR det enkelt att snabbt ta
fram en viss favoritinställning.
MINNESFUNKTIONEN FUNGERAR PÅ SÅ SÄTT att den lagrar
den inställning som för tillfället visas i tecken-
fönstret.
MINNE
GRILL
GRILL KOMBI
CRISP
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR ATT värma och tillaga
pizza och annan degbaserad mat. Crispfunktio-
nen är också lämplig för att steka bacon, ägg,
korv, hamburgare, etc.
ANVÄND GRYTLAPPAR eller DET SPECI-
ELLA CRISPHANDTAGET när du skall ta
i den heta crisppannan.
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR att ångkoka t.ex. grön-
saker, sk, ris och pasta. Denna funktion är
avsedd att användas tillsammans med den med-
följande ångkokaren. Om du använder andra kärl
än ångkokaren är anvisningarna nedan tillämp-
liga.
TÄCK ALLTID ÖVER MATEN MED ETT LOCK. Försäkra dig
om att både kärl och lock är mikrovågssäk-
ra innan du använder dem. Om du inte har ett
lämpligt lock till hands kan du istället lägga en
tallrik över kärlet. Tallrikens botten skall vara vänd
nedåt, precis som när du ställer den på ett bord.
ANVÄND INTE plast- eller aluminiumfolie till att
täcka maten med.
6
TH
SENSE ÅNGKOKNING
ANVÄND DENNA FUNKTION för att snabbt värma fryst
mat till serveringstemperatur. Denna funktion
används endast för att värma fryst, färdiglagad
mat.
6
TH
SENSE VÄRMNING
ANVÄND DENNA FUNKTION ENDAST för upptining.
Jet Defrost-funktionen skall endast användas för
mycket snabb upptining av fryst mat som tillhör
nedanstående matklasser. Använd manuell up-
ptining för andra livsmedel eller viktklasser.
TIPS OCH RÅD
F
ÖR ATT UPPNÅ PERFEKTA RESULTAT ÄR DET
NÖDVÄNDIGT ATT:
Ange matens VIKT så exakt som möjligt.
Vända maten när ugnen uppmanar dig att
göra det.
JET DEFROST
SNABBUPPTINING
MATKLASS MÄNGD
q
POMMES FRITES 250 G - 600 G
w
PIZZA, TUNN BOTTEN 250 G - 500 G
e
PIZZA, TJOCK BOTTEN 300 G - 800 G
r
QUICHE 400 G - 800 G
t
KYCKLINGVINGAR 250 G - 600 G
NÄR MATEN INTE FINNS MED PÅ NEDANSTÅENDE LISTA eller
när matens vikt är lägre eller högre än den re-
kommenderade använder du proceduren för
den manuella Crispfunktionen.
D
ENNA FUNKTION ANVÄNDS FÖR ATT värma färdiglagad
mat som antingen är fryst, kall eller har rumstem-
peratur.
N
ETTOVIKTEN får vara 250 - 600 g när denna funk-
tion används.
ANVÄND ALLTID DET MEDFÖLJANDE TÄCK-
LOCKET tillsammans med denna
funktion, utom vid värmning av
soppor då locket inte behövs! Om
maten är förpackad på ett sådant
sätt att locket inte kan användas, bör du göra 2-3
snitt i förpackningen så att det inte skapas över-
tryck under värmningen.
NÄTSPÄNNING 230 V / 50 HZ
EFFEKTFÖRBRUKNING 2200 W
S
ÄKRING 10 A
M
IKROVÅGSEFFEKT 1000 W
G
RILL 1200 W
U
TVÄNDIGA MÅTT (HXBXD) 377 X 487 X 516
I
NVÄNDIGA MÅTT (HXBXD) 210 X 395 X 370
VAL AV EFFEKTNIVÅ
E
FFEKT ANVÄNDNING:
650 W
T
ILLAGNING AV grönsaker och gra-
tänger
350 500 W T
ILLAGNING av kyckling och lasagne
160 350 W
T
ILLAGNING av sk och frysta gra-
tänger
160 W T
ILLAGNING av kött
90 W G
RATINERING av frukt
0 W B
RYNING, enbart under tillagningen
MATKLASS MÄNGD
q
KÖTT 100 G - 2 KG
w
FÅGEL 100 G - 3 KG
e
FISK 100 G - 2 KG
r
GRÖNSAKER 100 G - 2 KG
t
BRÖD 100 G - 2 KG