SNABBGUIDE
TEKNISKA DATA
ANVÄND DENNA FUNKTION för tillagning av:
Varma smörgåsar
Korvar
Grillspett
Pommes Duchesse
Stekta äpplen och annan frukt
6
TH
SENSE CRISP
ANVÄND DENNA FUNKTION för tillagning av:
Maränger
Bakverk
Sockerkakor
Su éer
Fågel
Stekar
VARMLUFT KOMBI
VARMLUFT
GRILL
GRILL KOMBI
CRISP
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR ATT värma och tillaga
pizza och annan degbaserad mat. Crispfunktio-
nen är också lämplig för att steka bacon, ägg,
korv, hamburgare, etc.
A
NVÄND GRYTLAPPAR eller DET
SPECIELLA CRISPHANDTAGET när du
skall ta i den heta crisppannan.
A
NVÄND DENNA FUNKTION FÖR ATT VÄRMA den tomma
ugnen.
STÄLL INGEN MAT I UGNEN FÖRE eller under förvärmnin-
gen. Den intensiva hettan skulle bränna maten.
UNDER FÖRVÄRMNINGEN skall ugnen alltid vara tom.
SNABBVÄRMNING
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR att ångkoka t.ex. grön-
saker, fisk, ris och pasta. Denna funktion är
avsedd att användas tillsammans med den med-
följande ångkokaren. Om du använder andra kärl
än ångkokaren är anvisningarna nedan tillämp-
liga.
TÄCK ALLTID ÖVER MATEN MED ETT LOCK. Försäkra dig
om att både kärl och lock är mikrovågssäkra
innan du använder dem. Om du inte har ett lämp-
ligt lock till hands kan du istället lägga en tallrik
över kärlet. Tallrikens botten skall vara vänd
nedåt, precis som när du ställer den på ett bord.
ANVÄND INTE plast- eller aluminiumfolie till att
täcka maten med.
6TH SENSE ÅNGKOKNING
ANVÄND DENNA FUNKTION för att snabbt värma fryst mat
till serveringstemperatur. Denna funktion används
endast för att värma fryst, färdiglagad mat.
6
TH
SENSE VÄRMNING
ANVÄND DENNA FUNKTION ENDAST för upptining.
Jet Defrost-funktionen skall endast användas för
mycket snabb upptining av fryst mat som tillhör
nedanstående matklasser. Använd manuell upp-
tining för andra livsmedel eller viktklasser.
TIPS OCH RÅD
F
ÖR ATT UPPNÅ PERFEKTA RESULTAT ÄR det NÖDVÄNDI-
GT att:
Ange matens VIKT så exakt som möjligt.
Vända maten när ugnen uppmanar dig att
göra det.
JET DEFROST SNABBUPPTINING
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR TILLAGNING AV stekar,
kyckling, bakad potatis, fryst snabbmat,
sockerkakor, bakelser, fisk och puddingar.
MATKLASS MÄNGD
q
POMMES FRITES 250 G - 600 G
w
PIZZA, TUNN BOTTEN 250 G - 500 G
e
PIZZA, TJOCK BOTTEN 300 G - 800 G
r
QUICHE 400 G - 800 G
t
KYCKLINGVINGAR 250 G - 600 G
NÄR MATEN INTE FINNS MED PÅ NEDANSTÅENDE LISTA eller
när matens vikt är lägre eller högre än den rek-
ommenderade använder du proceduren för den
manuella Crispfunktionen.
D
ENNA FUNKTION ANVÄNDS FÖR ATT värma färdiglagad
mat som antingen är fryst, kall eller har rumstem-
peratur.
N
ETTOVIKTEN får vara 250 - 600 g när denna funk-
tion används.
A
NVÄND ALLTID DET MEDFÖLJANDE TÄCK-
LOCKET tillsammans med denna
funktion, utom vid värmning av
soppor då locket inte behövs! Om
maten är förpackad på ett sådant
sätt att locket inte kan användas, bör du göra 2-3
snitt i förpackningen så att det inte skapas över-
tryck under värmningen.
JT 369
SE
461965623811
NÄTSPÄNNING 230 V / 50 HZ
EFFEKTFÖRBRUKNING 2200 W
S
ÄKRING 10 A
M
IKROVÅGSEFFEKT 1000 W
G
RILL 1200 W
V
ARMLUFT 1500 W
U
TVÄNDIGA MÅTT (HXBXD) 377 X 487 X 538
I
NVÄNDIGA MÅTT (HXBXD) 210 X 395 X 370
VAL AV EFFEKTNIVÅ
E
FFEKT ANVÄNDNING:
650 W
T
ILLAGNING AV grönsaker och gratän-
ger
350 500 W TILLAGNING av kyckling och lasagne
160 350 W T
ILLAGNING av sk och frysta gratänger
160 W T
ILLAGNING av kött
90 W G
RATINERING av frukt
0 W BRYNING, enbart under tillagningen
MATKLASS MÄNGD
q
KÖTT 100 G - 2 KG
w
FÅGEL 100 G - 3 KG
e
FISK 100 G - 2 KG
r
GRÖNSAKER 100 G - 2 KG
t
BRÖD 100 G - 2 KG
VAL AV EFFEKTNIVÅ
E
FFEKT ANVÄNDNING:
350 W
T
ILLAGNING av fågel, bakad potatis,
lasagne och sk
160 W T
ILLAGNING av stekar och fruktkakor
90 W T
ILLAGNING av kakor och bakverk