FT 371
SE
SNABBGUIDE
KONTROLLPANEL
DIGITALT TECKENFÖNSTER
Teckenfönstret har en 24-tim-
marsklocka samt indikatorsym-
boler.
J
ET MENY-KNAPP
Används för att välja Jet Meny-
funktionen och välja matklass.
E
FFEKT-KNAPP
Används för att ställa in önskad
mikrovågse ekt.
AVBRYTA ELLER STOPPA TILLAGNINGEN
AVBRYT TILLAGNINGEN SÅ HÄR :
Öppna ugnsluckan när du vill
avbryta tillagningen för att
kontrollera, vända eller röra
i maten. Inställda funktioner
bibehålls i 10 minuter.
OM DU VILL FORTSÄTTA T ILLAGNINGEN
stänger du ugnsluckan och trycker på
startknappen EN GÅNG. Tillagningen fort-
sätter då från den punkt där programmet
avbröts.
Trycker du på startknappen TVÅ GÅNGER ökas
tiden med 30 sekunder.
O
M DU VILL AVSLUTA TILLAGNINGEN
tar du ut maten, stänger luckan och
trycker in stoppknappen.
N
ÄR TIDEN GÅTT UT HÖRS EN LJUDSIGNAL. DEN UPPREPAS
en gång i minuten i 10 minuter. Tryck
på stoppknappen eller öppna luckan
för att stänga av ljudsignalen.
ANMÄRKNING: Om luckan öppnas och sedan stängs
behålls de aktuella inställningarna endast i 60 se-
kunder efter avslutad tillagning.
INSTÄLLNINGSRATT
Används för att ställa in tilla-
gningstiden eller vikten.
S
TOPP-KNAPP
Används för att avbryta
eller återställa någon av
ugnsfunktionerna.
G
LASPLATTANS STOPP-KNAPP
Används för att stoppa glasplattan. Denna
funktion kan endast användas när tillagnin-
gen sker med enbart mikrovågor eller med
mikrovågor i kombination med grillfunktionen.
Knappen fungerar inte med andra funktioner.
J
ET DEFROST-KNAPP
Används för att välja Jet
Defrost-funktionen och mat-
klassen på maten som skall
tinas.
VÄLJA MIKROVÅGSEFFEKT
JET START-KNAPP
Används för att starta tillag-
ningen eller för att starta Jet
Startfunktionen.
ENDAST MIKROVÅGOR
E
FFEKT ANVÄNDNING:
JET
1000 W
V
ÄRMNING av drycker, vatten, klara soppor, ka e, te och annan mat med hög vattenhalt.
Om rätten innehåller ägg eller grädde bör ett lägre e ektläge väljas.
750 W T
ILLAGNING AV fisk , grönsaker, kött, etc.
650 W T
ILLAGNING av rätter som det inte går att röra i.
500 W
F
ÖRSIKTIG tillagning av t.ex. såser med hög proteinhalt, ost- och äggrätter samt för att
avsluta tillagningen av gryträtter.
350 W S
JUDA stuvningar, smälta smör.
160 W U
PPTINING.
90 W M
JUKGÖRING AV smör, ost och glass.