VT 256
SE
461969455841
SNABBGUIDE
REKOMMENDERADE VIKTER FÖR JET DEFROST
Använd denna funktion ENDAST för upptining.
Jet Defrost-funktionen skall endast användas
för mycket snabb upptining av fryst mat som
tillhör nedanstående matklasser. Använd manuell
upptining för andra livsmedel eller viktklasser.
TIPS OCH RÅD
För att uppnå perfekta resultat är det
NÖDVÄNDIGT att:
Ange matens VIKT så exakt som möjligt.
Vända maten när ugnen uppmanar dig att
göra så.
REKOMMENDERADE VIKTER FÖR ÅNGA
REKOMMENDERADE VIKTER FÖR JETMENYN CRISP
TEKNISKA DATA
MATKLASS MÄNGD TIPS
q
KÖTT 100 G - 2 KG Köttfärs, kotletter, köttskivor, stekar.
w
KYCKLING 100 G - 2,5 KG Kyckling, hel, delar eller fi léer.
e
FISK 100 G - 1,5 KG Hel, i skivor eller fi léer.
r
GRÖNSAKER 100 G - 1,5 KG Blandade grönsaker, ärtor, broccoli, etc.
t
BRÖD 100 G - 1 KG Limpa, bullar, kuvertbröd.
FÖR MAT SOM INTE FINNS MED PÅ NEDANSTÅENDE LISTA och för mat vars vikt är lägre eller högre än den rekom-
menderade vikten följer du anvisningarna om “Tillagning och värmning med mikrovågor” och väljer
160 W vid upptining.
NÄTSPÄNNING 230 V / 50 HZ
EFFEKTFÖRBRUKNING 2000 W
S
ÄKRING 10 A
M
IKROVÅGSEFFEKT 800 W
G
RILLNING 800 W
U
TVÄNDIGA MÅTT (HXBXD) 300 X 521 X 438
I
NVÄNDIGA MÅTT (HXBXD) 200 X 326 X 320
q
POTATIS / ROTSAKER 150 G - 500 G
ANVÄND GRÖNSAKER I SAMMA STORLEK.
Skär grönsakerna i lika stora bitar.
Låt stå i 1 - 2 minuter efter tillagningen.
w
GRÖNSAKER
(blomkål och broccoli)
150 G - 500 G
e
FRYSTA GRÖNSAKER 150 G - 500 G LÅT STÅ I 1 - 2 minuter efter tillagningen.
r
FISKFILÉER 150 G - 500 G
FÖRDELA FISKFILÉERNA JÄMNT på ånggallret. Lägg tunna
delar ovanpå varandra. Låt stå i 1 - 2 minuter efter
tillagningen.
MATKLASS
REKOMMEND
ERAD MÄNGD
TILLBEHÖR SOM SKALL ANVÄNDAS UNDER TILL
AGNINGEN
q
RISBLANDNING 300 G - 650 G SÄTT IN DEN TOMMA CRISPPANNAN. TILLSÄTT
MATEN NÄR “TILLSÄTT MATEN” VISAS
RÖR OM I MATEN
w
PASTABLANDNING 250 G - 550 G SÄTT IN DEN TOMMA CRISPPANNAN. TILLSÄTT
MATEN NÄR “TILLSÄTT MATEN” VISAS
RÖR OM I MATEN
e
SOPPA 250 - 1000 G MIKROVÅGSSÄKERT KÄRL RÖR OM I MATEN
r
MATTALLRIK 200 G - 500 G MIKROVÅGSSÄKERT FAT
t
BLANDADE GRÖN-
SAKER
150 G - 600 G MIKROVÅGSSÄKERT KÄRL RÖR OM I MATEN
y
BUFFALO WINGS /
KYCKLINGNUGGETS
250 G - 500 G CRISPPANNA VÄND MATEN
u
POMMES FRITES 250 G - 500 G CRISPPANNA RÖR OM I MATEN
i
PIZZA, TUNN BOTTEN 250 G - 500 G CRISPPANNA
o
PIZZA, TJOCK BOTTEN 300 G - 700 G CRISPPANNA
a
QUICHE 250 G - 600 G CRISPPANNA
s
PANERAD FISK /
FISKPINNAR
250 - 500 G SÄTT IN DEN TOMMA CRISPPANNAN. TILLSÄTT
MATEN NÄR “TILLSÄTT MATEN” VISAS
VÄND MATEN
d
CORDON BLEU 1 - 4 ST (100-
125 G PER ST)
SÄTT IN DEN TOMMA CRISPPANNAN. TILLSÄTT
MATEN NÄR “TILLSÄTT MATEN” VISAS
VÄND MATEN
FÖR MAT SOM INTE FINNS MED PÅ NEDANSTÅENDE LISTA och för mat vars vikt är lägre eller högre än den re-
kommenderade vikten följer du anvisningarna om “Tillagning och värmning med mikrovågor”
ANMÄRKNING:
Små mängder olja eller smör kan läggas i Crisppannan när den skall förvärmas.