SNABBGUIDE
TEKNISKA DATA
ANVÄND DENNA FUNKTION för tillagning av:
Varma smörgåsar
Korvar
Grillspett
Pommes Duchesse
Stekta äpplen och annan frukt
AUTOMATISK CRISP
ANVÄND DENNA FUNKTION för tillagning av:
Maränger
Bakverk
Sockerkakor
Su éer
Fågel
Stekar
VARMLUFT KOMBI
VARMLUFT
GRILL
GRILL KOMBI
CRISP
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR ATT värma och tillaga
pizza och annan degbaserad mat. Crispfunktio-
nen är också lämplig för att steka bacon, ägg,
korv, hamburgare, etc.
A
NVÄND GRYTLAPPAR eller DET
SPECIELLA CRISPHANDTAGET när du
skall ta i den heta crisppannan.
A
NVÄND DENNA FUNKTION FÖR AT T VÄRMA den tomma
ugnen.
STÄLL INGEN MAT I UGNEN FÖRE eller under förvärmnin-
gen. Den intensiva hettan skulle bränna maten.
UNDER FÖRVÄRMNINGEN skall ugnen alltid vara tom.
SNABBVÄRMNING
DENNA FUNKTION ANVÄNDS FÖR ATT värma färdiglagad
mat eller mjölk.
AUTOMATISK VÄRMNING
ANVÄND DENNA FUNKTION för att snabbt värma fryst
mat till serveringstemperatur. Denna funktion
används endast för att värma fryst, färdiglagad
mat.
AUTOMATISK VARMLUFT KOMBI
ANVÄND DENNA FUNKTION ENDAST för upptining.
Jet Defrost-funktionen skall endast användas för
mycket snabb upptining av fryst mat som tillhör
nedanstående matklasser. Använd manuell upp-
tining för andra livsmedel eller viktklasser.
TIPS OCH RÅD
F
ÖR ATT UPPNÅ PERFEKTA RESULTAT ÄR det NÖDVÄNDI-
GT att:
Ange matens VIKT så exakt som möjligt.
Vända maten när ugnen uppmanar dig att
göra det.
JET DEFROST SNABBUPPTINING
ANVÄND DENNA FUNKTION FÖR TILLAGNING AV stekar,
kyckling, bakad potatis, fryst snabbmat,
sockerkakor, bakelser, fisk och puddingar.
A
NVÄND DENNA FUNKTION FÖR mat som
finns med i nedanstående lista.
A
NVÄND INTE BAKPLÅTEN för mat i mat-
klass 1 och 2.
TIPS OCH RÅD
E
FTER FÖRVÄRMNINGEN stannar ugnen och upp-
manar dig att ställa in maten (“TILLSÄTT MAT”).
MATKLASS MÄNGD
q
POMMES FRITES 200 G - 600 G
w
PIZZA, TUNN BOTTEN 200 G - 500 G
e
PIZZA, TJOCK BOTTEN 300 G - 800 G
r
HAMBURGARE 180 G - 450 G
t
FISKPINNAR 200 G - 600 G
NÄR MATEN INTE FINNS MED PÅ NEDANSTÅENDE LISTA eller
när matens vikt är lägre eller högre än den re-
kommenderade använder du proceduren för
den manuella Crispfunktionen.
MATKLASS MÄNGD
q
MATTALLRIK 250 G - 600 G
w
SOPPA 200 G - 800 G
e
FRYSTA MATPORTIONER 250 G - 600 G
r
MJÖLK 100 G - 500 G
t
GRYTRÄTTER 200 G - 800 G
OM MATEN INTE FINNS MED PÅ DENNA LISTA eller om
matens vikt är lägre eller högre än den rekom-
menderade följer du anvisningarna i ”Tillagning
och värmning med mikrovågor".
q
KYCKLING 800 G - 1500 G
w
FRYST LASAGNE 400 G - 1000 G
e
KAKOR
r
OGRÄDDADE SMÅBRÖD
t
FRYSTA SMÅFRANSKOR
NÄR MATEN INTE FINNS MED PÅ NEDANSTÅENDE LISTA eller
när matens vikt är lägre eller högre än den re-
kommenderade följer du anvisningarna för
varmluft kombi.
JT 368
SE
461965624311
NÄTSPÄNNING 230 V / 50 HZ
EFFEKTFÖRBRUKNING 2200 W
S
ÄKRING 10 A
M
IKROVÅGSEFFEKT 1000 W
G
RILL 1200 W
V
ARMLUFT 1500 W
U
TVÄNDIGA MÅTT (HXBXD) 377 X 487 X 538
I
NVÄNDIGA MÅTT (HXBXD) 210 X 395 X 370
VAL AV EFFEKTNIVÅ
E
FFEKT ANVÄNDNING:
650 W
T
ILLAGNING AV grönsaker och gratän-
ger
350 500 W T
ILLAGNING av kyckling och lasagne
160 350 W T
ILLAGNING av sk och frysta gratänger
160 W T
ILLAGNING av kött
90 W GRATINERING av frukt
0 W B
RYNING, enbart under tillagningen
MATKLASS MÄNGD
q
KÖTT 100 G - 2 KG
w
FÅGEL 100 G - 3 KG
e
FISK 100 G - 2 KG
r
GRÖNSAKER 100 G - 2 KG
t
BRÖD 100 G - 2 KG
VAL AV EFFEKTNIVÅ
E
FFEKT ANVÄNDNING:
350 W
T
ILLAGNING av fågel, bakad potatis,
lasagne och sk
160 W T
ILLAGNING av stekar och fruktkakor
90 W T
ILLAGNING av kakor och bakverk