4 / 4 120777
5. Använd värmebeständiga köksredskap av plast för att ta bort livsmedel, såsom
pannkaksspad, spatel etc.
6. Den fördjupade pannan ska rengöras regelbundet mellan tillagningsprocessen
för att förhindra att matrester fastnar på den. Observera anmärkningarna i
följande kapitel.
Rengöring
OBS!
Använd inga spetsiga eller metallföremål såsom kniv, gaffel etc. för
rengöring. Dessa föremål kan skada beläggningen.
Använd inga skurmedel som innehåller lösningsmedel eller frätande
rengöringsmedel för rengöring.
1. Låt den fördjupade pannan svalna efter användning.
2. Ta bort matrester från håligheterna i pannan med en pappershandduk.
3. Den fördjupade pannan ska rengöras omedelbart efter varje användning under
varmt rinnande vatten med en mjuk trasa eller svamp. Använd ett milt
rengöringsmedel vid behov.
4. Skölj den fördjupade pannan med rent vatten.
5. Pannan med håligheterna ska torkas ordentligt i slutet.