7. ”EUROPEAN BREAD” programmet
-
-
8. ”CAKE” programmet
9. ”PASTA DOUGH” programmet
-
-
10. ”YEAST DOUGH” programmet
11. ”OATMEAL” programmet
-
12. ”YOGURT” programmet
13. ”JAM” programmet
-
14. ”BAKE” programmet
15. ”RICE/GRAIN” programmet
16. ”PILAF” programmet
17. ”DESSERT” programmet
-
-
Förbered arbete
2.
3.
Tillsätt ingredienser
2.
3.
-
-
-
•
•
•
•
4.
-
Allmänna riktlinjer vid användning av apparaten
-
2.
Nr. på display Programmet Nr. på display Programmet Nr. på display Programmet
Bread
Jam
2 8 Cake Bake
3
Bread
4
5
Gluten Free
Bread
Oatmeal Dessert
6
3.
4.
5.
6. -
.
OBS! Genom att trycka på och sknapparna i program 1-7 kan man
sätta på tid, inom vilken rätten är klar, inkluderade senarelagd start (då mat-
lagningstid inte justeras). I program 12, 15-17 kan man justera matlagnings-
tid med hjälp av dessa knappar.
-
8.
-
-
Ta ut färdiga brödet
-
OBS! Glöm inte att efter matlagningsprocessen är klar är brödet, bakbehålla-
ren och värmekammaren är mycket varma! Agera försiktigt och använd köksvan-
tar för att undvika brännskador! Sätt inte heta bakbehållaren med brödet på
duken, plastytor och andra värmekänsliga ytor, som kan brinna och smälta!
2.
-
3.
VIKTIGT: rengör noggrant inre ytor av bakbehållaren och apparaten efter
varje användning.
Bruk av bakbehållaren
2. -