71
Innehållsförteckning
Bruksanvisning ........................................................................................73
Säkerhetshänvisningar ........................................................................................................... 73
Användning ........................................................................................................................................... 73
Spishällens användning ..................................................................................................................... 73
Hällens användning ............................................................................................................................ 73
Rengöring av hällen ........................................................................................................................... 74
Undvik skador på hällen .................................................................................................................... 74
Agera miljömedvetet .......................................................................................................................... 74
Beskrivning av hällen ............................................................................................................. 75
Apparatens delar ................................................................................................................................. 75
Glaskeramikhällen ............................................................................................................................... 76
Hällens funktioner .............................................................................................................................. 78
Så här använder du hällen .................................................................................................... 80
Innan första användningen av hällen ........................................................................................... 80
Touch-panelens funktioner .....................................................................................................
......... 80
Inkoppling av hällen ........................................................................................................................... 80
Stänga av hällen .................................................................................................................................. 81
Frånkoppling av säkerhetsavstängningen ................................................................................... 81
Val av värmeläge ................................................................................................................................. 81
Val av varmhållning ............................................................................................................................ 82
Avstängning av kokzon ..................................................................................................................... 82
Koppla på och av den ovala dubbelzonen .................................................................................. 83
Koppla på och av trippel-kokzonen .............................................................................................. 84
Användning av STOP&GO verwenden .......................................................................................... 85
Användning av uppkokningsautomatik ....................................................................................... 86
Använd utan uppkokningsautomatik ........................................................................................... 86
Barnsäkring ........................................................................................................................................... 87
Användning av låsningsfunktionen ............................................................................................... 89
Användning av timer ...........................................................................................................
.............. 90
Tips för hällens användning ................................................................................................. 93
Kastruller ................................................................................................................................................ 93
Energihushållning ............................................................................................................................... 94
Kokning med eller utan uppkokningsautomatik ....................................................................... 95