1
Placera kannan på en
torr, rak yta som inte är glatt.
Håll fast ordentligt i handta-
get. Vrid locket motsols för
att låsa upp, dra sedan upp
kolvenheten rakt uppåt och
ur kannan.
2
Lägg till grov mala
kae. Vi rekommenderar att
fördubbla din vanliga mängd
kae.
3
Lägg till färskt kallt vatten
och rör om med en plastsked.
VARNING: Metallskedar kan
skråma eller skada kannan
och få den att spricka.
4
Sätt på locket på kaf-
fepressen. Placera den i ditt
kylskåp och låt kaen brygga
från 12 till 24 timmar.
5
Efter brygd, ta kaepres-
sen från kylskåpet och ersätt
locket med kolvfilterlocket.
Försäkra dig om att locket
med kolven är låst.
6
Håll i handtaget ordent-
ligt och applicera lätt tryck
på toppen av knoppen för att
sänka kolven rakt ned. Om
filtret tilltäpps eller om det
blir svårt att sänka det bör du
avlägsna det ur kannan, röra
om blandningen och därefter
pressa ned filtret igen.
7
Se till att locket sitter fast
ordentligt innan du börjar
hälla. Tryck på knappen vid
locket för att öppna pipen
och börja hälla kaet.
Bruksanvisning
Svenska
Svenska
8
Servera med is och njut
av din kalla bryggt kae.
9
Rengöring - Ta av locket
och skruva av filteraggrega-
tet. Rengör alla delar efter
varje användning.
SÄKERHETSFÖRESKRIF
TER
• Ej avsedd för kokning på
platta.
• Kontrollera att kannan inte
har skråmor, sprickor eller
andra skador. Använd inte
en kanna som är skråmad,
sprucken eller på annat
sätt skadad. Byt ut kannan
innan den används på nytt.
• Låt inte barn använda
kaebryggaren.