SÅ HÄR ANVÄNDER DU KNIVEN:
1. Låt skyddet sitta kvar på knivbladet, sätt försiktigt in
den oskyddade änden i kniven och tryck på plats
tills du hör ett klick. Om du trycker in knivbladet
genom att hålla i fingergreppen hamnar det lättare
på plats.
2. Ta därefter av skyddet från knivbladet.
3. Sätt i kontakten i ett eluttag.
4. Tryck ner på/av-knappen så att kniven är igång
kontinuerligt. När du släpper upp på/av-knappen
stoppar kniven.
SÅ HÄR TAR DU BORT KNIVBLADET:
1. Dra ur kontakten.
2. Sätt på skyddet på knivbladet.
3. Tryck ner knappen som frigör knivbladet.
4. Dra försiktigt knivbladet bakåt från handtaget.
Utnyttja återigen fingergreppen för att underlätta
avlägsnandet.
TIPS FÖR ANVÄNDNING:
Använd alltid en skärbräda för att inte skada knivbladet.
Styr kniven genom maten du skär upp, du behöver inte
såga eller trycka speciellt hårt. Låt kniven göra jobbet.
Om köttet innehåller ben kan du skära ända fram till
benet, men försök inte skära av benet. Du avråds från att
skära i förpackningar med fryst mat.
VIKTIGT!
Försök absolut inte sätta på eller ta bort knivbladet
medan kniven är ansluten till elnätet.
Lämna aldrig kniven obevakad där barn kan komma åt
den.
När kniven inte används ska knivblad alltid förvaras i
skyddet.
Kniven är endast avsedd för hushållsbruk.
UNDERHÅLL:
1. Rengör apparaten med en fuktig, mjuk trasa. Använd
inte alkohol, bensen, thinner eller andra starka
kemikalier för att rengöra apparaten.
2. Apparaten får inte doppas ner i vatten eller andra
vätskor!
Spara förpackningen ifall du skulle behöva förvara eller
transportera kniven.
3
RH3_IM 21/08/03 12:02 Side 3