Husqvarna QCE9710A Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual
STOPSTOP
STOP
interval
GRILL
QCE 9710A
SE 325 88-7300 rev. 1-340 944 131 100
BRUKSANVISNING
2
HUSQVARNA önskar lycka till
Bäste kund,
lycka till med din nya ugn.
Det är viktigt att du bekantar dig med ugnens funktioner och finesser. Läs därför denna bruksanvisning, som
kommer att hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din nya ugn. Var extra uppmärksam på de avsnitt
som är markerade med
W
. Detta är varningstexter för att undvika olyckor.
Spara bruksanvisningen. Den är bra att ha om tvivel uppstår och bör följa med ugnen vid eventuell överlåtelse
till en ny ägare.
Bruksanvisningen är så uppbyggd, att du kan använda den som ett uppslagsverk. Den första delen av bruksan-
visningen innehåller en allmän beskrivning av din nya produkt. Därefter följer en kort introduktion till vad du
ska göra innan du använder ugnen för första gången. Avsnittet "Så använder du" beskriver hur ugnen används
dagligen. Använd detta avsnitt till dess att du är "du" med din nya ugn. Avsnittet "Rengöring och underhåll"
ger dig upplysningar om såväl den dagliga som den mer grundliga rengöringen av ugnens enskilda delar. Om
det skulle uppstå problem vid användningen av ugnen kan du slå upp under avsnittet "Innan du tillkallar ser-
vice", där det finns anvisningar till hur du själv kan avhjälpa en del praktiska och tekniska problem. Längs
bak i bruksanvisningen finner du namn och telefonnummer till närmaste servicecenter.
När du följer denna bruksanvisning kommer din nya ugn att göra arbetet i köket lite lättare i vardagen, och
mycket skojigare när en festmiddag ska ställas på bordet.
Mycket nöje!!
Med vänlig hälsning
3
Innehåll Sida nr
Till användaren
Till installatören
Husqvarna önskar dig lycka till .................................................................................................................... 2
Säkerhetsinformation...................................................................................................................................... 4
Beskrivning av produkten .............................................................................................................................. 5
Ugnen ...................................................................................................................................................... 6
Fläktkontakt ............................................................................................................................................ 6
Ugnsbelysning ........................................................................................................................................ 6
Säkerhetsutrustning ................................................................................................................................ 6
Easy-Access ............................................................................................................................................ 7
Tillbehör.................................................................................................................................................. 7
Innan du sätter igång...................................................................................................................................... 8
Ställ in klockan........................................................................................................................................ 8
Bränn ugnen ren...................................................................................................................................... 9
Rengör tillbehören .................................................................................................................................. 9
Så använder du ugnen .................................................................................................................................... 10
Ugnen...................................................................................................................................................... 10
Inställningsschema - bakning ............................................................................................................ 21
Inställningsschema - matlagning ...................................................................................................... 22
Inställningsschema - stekning............................................................................................................ 24
Inställningsschema - grillning............................................................................................................ 26
Råd och tips för användning av ugnen .............................................................................................. 27
Rengöring och underhåll av .......................................................................................................................... 36
Aluminium .............................................................................................................................................. 36
Ugnen ...................................................................................................................................................... 36
Service ............................................................................................................................................................ 48
Innan du tillkallar service - Praktiska råd .............................................................................................. 48
Innan du tillkallar service - Tekniska råd .............................................................................................. 49
Service och reservdelar .......................................................................................................................... 50
Fel och brister / Avhjälpningsrätt .................................................................................................................. 44
Produktansvar ................................................................................................................................................ 44
Uppackning ...................................................................................................................................................... 45
Tekniska data .................................................................................................................................................. 45
Montering ........................................................................................................................................................ 46
Installation ...................................................................................................................................................... 47
1... 2...Steg för steg
Säkerhetsinformation
Råd och tips
Miljöinformation
Följande symboler används i texten:
Produkten utvecklas löpande och det kan förekomma att någon produktspecifikatione
r
ändras efter att denna bruksanvisningen blivit tryckt. Vi förbehåller eventuella
ändringar och tryckfel.
4
Installation av ugnen får endast utföras av en aukto-
riserad elinstallatör. Arbete utfört av okunnig person
kan leda till skador på personer och/eller egendom
samt reducera ugnens värde.
Se till att elkabeln inte kommer i kläm vid installa-
tionen.
Se till att du gör dig av med förpackningen så att
barn inte har tillgång till använt emballaget.
Service och reparation måste utföras av Electrolux
Service A/S eller av en serviceorganisation som
godkänts av den förstnämnda. Endast reservdelar
som levererats av ovan nämnda företag får använ-
das.
Av hygien- och säkerhetsmässiga skäl ska ugnen
hållas ren. Fettfläckar och utspilld mat avger os vid
uppvärmning och kan i värsta fall medföra brandfa-
ra.
Slå ifrån huvudströmbrytaren till produkten före
byte av glödlampor i ugnen.
I ugnen får endast användas ugnsfasta fat. Vid ev
brand ska ugnen stängas av.
Kontrollera att ugnen är släckt när den inte används.
Håll barn under uppsikt när ugnen är i bruk. Ugnen
blir mycket varm vid användning och förblir varm
en tid efter att man stängt av den. Låt aldrig barn
röra vid eller leka med knappar och ugnslucka.
Säkerhetsinformation
Installation
Uppackning
Service
Rengöring och underhåll
Användning
Barn
Ugnen är avsedd för bruk i normal hushållning i
Sverige. Om den används på annat sätt finns risk för
olyckor.
Hjälp till att undvika olyckor när ugnen ska skrotas.
Ta ut elkabeln från kontakten i väggen och klipp av
den
ända inne vid ugnen samt sätt barnsäkringen ur
funktion.
Skrotning
5
STOPSTOP
STOP
interval
GRILL
Manöverknappar till ugn
Ugn
Barnsäkring
Ugnen
Produktbeskrivning
STOPSTOPSTOP
Gratinering
Ugnsfunktioner
Huvudknapp
Matlagnings-
termometer
Tidsfunktioner
Temperaturval/Tidsinställning
Ugn-/tidsdisplay
Recept
Kontrollpanelen
6
Upplysning om hur ugnen används finns i avsnittet:
"Så använder du"
Det är möjligt att välja mellan följande ugnsfunktio-
ner:
- belysning
- varmluft
- under- och övervärme
- energispar stekning
- pizza/paj
- gratinering
- grill
- undervärme
- varmhållning
- upptining
- ugnsrengöring
Ugnsluckan har isolerande 3-skiktsglas för att ge
lägre yttertemperatur. Ugnsluckan kan skiljas åt för
rengöring.
Ugnens sidor, tak och bakvägg är utförda i kataly-
tisk emalj, som har en viss självrengörande effekt.
Ugnsbottnen är utförd i slät och rengöringsvänlig
emalj.
Ugnens uppvärmningstid är:
Traditionell ugn: ca 19 min från kall ugn till 200°C
Varmluftugn: ca 6 min från kall ugn till 175°C
Ugnen
Barnsäkringarna fungerar bara när de är till-
kopplade.
Ugnsluckan är utrustad med lucklås, som gör det
svårare för barn att öppna ugnsluckan.
Ugnen är utrustad med elektronisk barnsäkring, som
har två funktioner. När ugnen är avstängd kan den
sättas igång först när barnsäkringen har kopplats
ifrån. När ugnen är i användning kan inställningen
inte ändras förrän barnsäkringen har kopplats ifrån.
Barnsäkringarna är frånkopplade vid leverans. Se
efter i avsnittet "Innan du sätter igång" hur du kopp-
lar till barnsäkringarna.
När ugnen inte används (är avstängd) och ugnsluck-
an öppnas, kommer belysningen i ugnen att tändas
automatiskt. När ugnsluckan åter stängs, släcks
belysningen igen.
När man använder program där varmluftfläkten
arbetar kommer fläkten att stoppas automatiskt när
ugnsluckan öppnas.
När ugnsluckan åter stängs startar fläkten.
Säkerhetsutrustningen
Belysning
Fläktkontakt
7
Easy-Access
I ugnsrummet är några av stegarna monterade med
bakplåtsskenor. När du placerar mat eller bakverk
på en plåt som vilar på bakplåtsskenan har du möj-
lighet att dra ut plåten ur den varma ugnen när du
vill se till maten eller bakverket. Du slipper därmed
föra in handen i den varma ugnen.
Bakplåtsskenorna är monterade med ett stopp fram-
resp baktill på varje skena samt en styrning just
bakom det främre stoppet.
2 bakplåtar med Non-Stick-beläggning
1 stekplåt med Non-Stick-beläggning
1 galler med Non-Stick-beläggning
1 galler
Stektermometer
Ugnspanna istället för stekplåt och matlagningster-
mometer istället för stektermometer.
Tillbehör med Non-Stick-beläggning
8
Pilen i displayen slutar blinka. Klockan är inställd
och ugnen är klar för användning.
Efter anslutning eller efter ett strömavbrott blinkar
pilen framför "Tidsinställning"
Ugnen fungerar bara när klockan är inställd.
Innan du sätter igång
Ställ in klockan med knapp
l
eller
m
. Vänta i 5
sekunder
STOPSTOP
STOP
STOPSTOPSTOP
STOPSTOP
STOP
Ställ in klockan
9
Bakplåtar, ugnspanna mm tvättas i varmt vatten och
handdiskmedel. Skölj efteråt och torka av tillbehö-
ren.
Bränn ugnen ren
Rengör tillbehören
Se till att ventilationen är god genom att sätta igång
spisfläkten eller öppna ett fönster.
1. Öppna ugnsluckan och ta ut alla tillbehörsdelar
från ugnsrummet
2. Stäng ugnsluckan. Sätt på ugnen, tryck på
k
.
Tryck på funktionsknappen
6
för varmluft
6
och temperaturknappen för 200°C
3. Låt ugnen stå på denna inställning under ca 1
timme.
4. Skifta till grillfunktion. Tryck på funk-
tionsknappen
6
för grill
4
.
5. Låt ugnen stå på denna inställning under 30 min
6. Stäng av ugnen. Tryck på
k
.
7. Låt därefter ugnsluckan stå öppen i ca 2 timmar,
och lufta ut köket.
8. Rengör ugnen, luckan och stegarna med varmt
vatten och handdiskmedel. Torka av ugnen.
Den första tiden då ugnen används kan det fortfa-
rande förekomma lukt. Det påverkar inte smaken på
maten och är inte hälsofarligt.
STOPSTOP
STOP
VARMLUFT
STOPSTOP
STOP
grill
10
S
BELYSNING
R
VARMLUFT 175°C
U
UNDER- OCH OVERVÄRME 200°C
U
ENERGISPAR STEKNING 200°C
T
PIZZA/PAJ 220°C
Z
GRATINERING 175°C
Y
GRILL 250°C
V
UNDERVÄRME 120°C
U
VARMHÅLLNING 80°C
X
UPPTINING 30°C
U
UGNSRENGÖRING
Du hittar en utförligare beskrivning av de enskilda
ugnsfunktionerna i avsnittet "Så använder
du........ugnen"
1. Sätt igång ugnen. Tryck på
k
.
2. Välj ugnsfunktion. Tryck på knappen ugnsfunk-
tioner
6
.
Varje ugnsfunktion har förinställd temperatur
3. Du kan ändra den förinställda temperaturen
genom att trycka på
l
- eller
m
-knappen
Den elektroniska ugnsstyrningen
Så här använder du
Ugnen har följande funktioner:
Ugnen
Sätt alltid igång ugnen genom att trycka på På/Av-
knappen. Belysningen i ugnen tänds så snart en
ugnsfunktion har valts. När den valda temperaturen
är uppnådd, ljuder en signal. Stäng alltid av ugnen
genom att trycka på På/Av-knappen
STOPSTOPSTOP
Ugnsfunktioner
På/Av
Tidsfunktioner
Temperaturval/
Tidsinställning
Recept
Matlagnings
Tidsvisning
Tidsfunktioner
Tidsfunktioner
Klockslag/
Tidur
Display "Tillagningstid"
Display "Sluttid"
Potati s
2
Gratin
11
Utluftningsläge
Varje gång som du använt ugnen ska du låta den stå
öppen för utluftning. Om ugnen inte blir utluftad
finns risk för att fukt i ugnsrummet ger upphov till
rostbildning.
Ugnens temperatur
Du kan avläsa ugnens aktuella temperatur genom att
samtidigt trycka på
l
och
m
.
12
Tidur
Klockan
STOPSTOP
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
1. Tryck på knappen
)
till dess att pilen blinkar
framför
B
.
2. Ställ in det önskade antalet minuter genom att
trycka på
l
- eller
m
-knappen. Du kan ställa
in upp till 99 minuter
Efter ca 5 sekunder visar displayen den resterande
tiden. Pilen lyser framför
B
.
När tiden har gått ljuder en signal i två minuter.
"0.00" och pilen blinkar i displayen
Tryck på en godtycklig knapp för att avbryta signa-
len.
13
Automatiskt stopp av ugnen
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
1. Välj ugnsfunktion och temperatur
2. Tryck på knappen
)
till dess att pilen blinkar
framför
/
.
3. Ställ in den önskade tillagningstiden genom att
trycka på
l
- eller
m
-knappen.
Pilen lyser framför
/
. I displayen kan du avläsa
den resterande tiden samt sluttidpunkten.
När tiden har gått stängs ugnen av automatiskt. Det
ljuder en signal i två minuter. "0.00" och pilen blin-
kar i displayen
Tryck på en godtycklig knapp för att avbryta signa-
len.
14
Automatisk start och stopp av ugnen
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
Med denna funktion kan du programmera ugnen till
att starta och stänga av vid en senare tidpunkt.
1. Välj ugnsfunktion och temperatur.
2. Tryck på knappen
)
till dess att pilen blinkar
framför
/
.
3. Ställ in den önskade tillagningstiden genom att
trycka på
l
- eller
m
-knappen.
4. Tryck på knappen
)
till dess att pilen blinkar
framför
J
.
5. Ställ in den önskade stopptiden genom att trycka
l
- eller
m
-knappen.
Pilarna lyser framför tillagningstid och stopptid.
Ugnen beräknar automatiskt när den ska slås på. I
displayen kan du avläsa den resterande tiden samt
sluttidpunkten.
När tiden har gått stängs ugnen av automatiskt. Det
ljuder en signal i två minuter. "0.00" och pilarna
blinkar i displayen
Tryck på en godtycklig knapp för att avbryta signa-
len.
15
Klockslaget kan bara ändras när den elektro-
niska barnsäkringen har slagits ifrån, ingen
av tidursfunktionerna är vald och ingen ugns-
funktion är inställd.
Ändring av klockslaget
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
STOPSTOP
STOP
Tryck på knappen
)
till dess att pilen blinkar
framför
A
.
Ställ in klockan genom att trycka på
l
- eller
m
-
knappen.
Vänta i 5 sekunder.
Pilen i displayen slutar blinka. Klockan är inställd.
16
Matlagningstermometern är mycket varm.
Det är risk att man bränner sig när termome-
tern tas ut ur ugnen.
Matlagningstermometer
Köttets centrumtemperatur kan ställas in mellan
30°C och 99°C. Matlagningstermometerns plastde-
lar ska vid användning vara minst 4 cm från värme-
elementen i ugnens topparti. Termometern får inte
användas vid grillning.
Sensor
sticks in i maten för att mäta
innertemperaturen
Viktigt:
Spetsen av stekspettet ska vara
placerad mitt i steken
Kontakt
Stektermometern ansluts genom
att man sätter stickproppen i
uttaget på ugnens högra sida
STOPSTOP
STOP
VARMLUFT
STOPSTOP
STOP
VARMLUFT
STOPSTOP
STOP
VARMLUFT
Bara den medföljande matlagningstermome-
terns får användas i ugnen. Använd endast
originalreservdelar vid utbyten.
1. Sätt termometerns sensor i mitten av steken
2. Sätt termometerns stickpropp i uttaget på ugnens
högra sida
3. Välj ugnsfunktion och temperatur
4. Displayen visar en föreslagen centrumtemperatur
i köttet på 60°C
5. Tryck
l
- eller
m
-knappen, om du önskar
ändra köttets centrumtemperatur. Du ska ändra
centrumtemperaturen innan det har gått 15 sekun-
der
6. Efter ca 5 sekunder visar displayen 30°C. När
köttets centrumtemperatur stiger till över 30°C,
kan du följa köttets aktuella centrumtemperatur i
displayen
7. Du kan ändra den önskade centrumtemperaturen
under stekningen genom att trycka en gång på
knappen
?
och därefter ändra genom att trycka
l
- eller
m
-knappen
8. Du kan ändra ugnstemperaturen under stekningen
genom att trycka två gånger på knappen
?
och
därefter på
l
- eller
m
-knappen. Ändring av
ugnstemperaturen ska ske inom 5 sekunder
9. När köttet har nått den inställda centrumtempera-
turen ljuder en signal. Ugnen släcks automatisk
Tryck på en godtycklig knapp för att avbryta signa-
len.
10. Stäng av ugnen och dra ut matlagningstermome-
terns stickpropp ur uttaget. Ta ut köttet med ter-
mometern kvar ur ugnen
11. Låt matlagningstermometern bli sittande i köttet
under stekens hela vilotid.
17
Lägg aldrig en alufolie, en bak- eller ugn-
spanna direkt på ugnsbottnen. Emaljen kan ta
skada pga överhettning. Ugnen blir varm
under användning, så barn ska hållas under
uppsikt.
Dessa tillbehör har en smutsavvisande beläggning
och lång livstid om du behandlar dem korrekt.
Så använder du tillbehören med Non-Stick-belägg-
ning:
1. Placera matvaror direkt på plåten, gallret eller på
stekplåten
2. Använd redskap av plast eller trä på Non-Stick-
beläggningen. Använd aldrig redskap av metall
3. Använd en plastkniv till att skära t ex pannkakor,
pizza, lasagne o likn
4. Var uppmärksam på att skål och fat med skrovlig
botten kan skada Non-Stick-beläggningen.
Använd fat och skålar med glatt botten. Eller
använd gallret utan Non-Stick-beläggning till fat
och skålar med skrovlig botten
5. Värm aldrig upp ett tillbehör med Non-Stick-
beläggning när det är tomt
6. Placera inte tillbehöret på en varm kokzon
7. När du använder tillbehör med Non-Stick-
beläggning får temperaturen i ugnen vara max
250°C.
Tillbehör
Tillbehör med Non-Stick-beläggning
Ugnen
På bakplåtarna och på ugnspannan har det gjorts två
markeringar, en på varje sida. Sätt in bakplåtarna
samt ugnspannan i ugnen så att båda markeringarna
vetter in mot ugnsrummet.
Varmluft
En fläkt bakom ugnens varmluftskärm skickar luft
ut genom luftkanaler på skärmens sidor.
Värmeelement av traditionell ugnstyp samt ett vär-
meelement runt fläkten värmer upp luften. Den
varma luften cirkulerar i ugnsrummet innan den
sugs in genom gittret mitt på skärmen. Vid tillag-
ning med varmluft kan beredningen ske på två plå-
tar samtidigt. Plåtarna placeras på ribba 2 och 5
eller 1 och 4. Temperaturen ska sänkas vid tillag-
ning med varmluft och vara 15-20 % lägre än i en
traditionell ugn.
18
Pizza/paj
Energispar stekning
Under- och overvärme
Detta program är en kombination av varmluft och
bottenvärme. Ringvärmeelementen och bottenvär-
meelementen är inkopplade. Bottenvärmen säker-
ställer att pizza- och tårtbottnar blir spröda. Den
varma cirkulerande luften tillagar fyllningen och ger
denna en gyllene färg. Vid bakning av mördegstår-
tor är det inte nödvändigt att förbaka tårtbottnen
innan fyllningen läggs i. Du uppnår bäst resultat
genom att sätta in tårtan i en förvärmd ugn.
Detta program är väl lämpat för stekning av både
rött kött, fjäderfä och ljust kött. Vid detta program
används värmeelementen i topp och botten.
Uppvärmningen i detta program är svagare än i de
övriga programmen. För köttet betyder det att saft
och smak bevaras bättre. Stekning med detta pro-
gram ska ske från kall ugn. Både uppvärmningsti-
den och stektiden är längre med detta program än
med övriga program. I detta program uppnår du bäst
resultat genom att använda en elektronisk matlag-
ningstermometer för mätning av köttets centrum-
temperatur.
Ugnen har värmeelement i topp och botten.
Värmeelementen avger strålningsvärme direkt till
matvarorna. Baka och stek på en plåt åt gången
Max 5 dl vatten
Gratinering
Gratinering är en kombination mellan varmluft och
grill. Varmluftfläkten cirkulerar runt luften i ugns-
rummet. Grillvärmeelementet värmer upp luften till
den inställda temperaturen och håller därefter tem-
peraturen.
Vid tillagning med gratinering ska temperaturen
vara 15-20 % lägre än i traditionell ugn. Vid tillag-
ning med gratinering sker beredningen på bara en
plåt.
19
Varmluftfläkten cirkulerar runt luft i ugnsrummet.
Temperaturen ligger fast på 30°C. Programmet läm-
par sig väl för upptining av bröd och kakor samt
andra matvaror som kräver en skonsam upptining.
Det är inte möjligt att ange tid eftersom uppti-
ningstiden är beroende av matens vikt och form.
Prova med en sticka för att kontrollera upptiningen.
Programmet är inte lämpligt för upptining av kött.
I detta program ligger temperaturen fast på 80°C.
Mat som redan är tillagad kan med fördel hållas
varm med detta program.
Med detta program kommer det värme bara i botten.
Programmet är avsett för vidaretillagning av mat
och bakverk som inte är tillräckligt genomstekt eller
-gräddat. Programmet kan inte användas för egent-
lig tillagning.
Grill
Upptining/ torkning
Varmhållning
Undervärme
Ett grillvärmeelement i toppen av ugnen avger strål-
ningsvärme direkt till matvarorna. Använd galler
och ugnspanna i ugnen
20
Bakning/matlagning
Stick i mjuka kakor ca 5 min före full tid, så har du
möjlighet att korta av/förlänga baktiden. Resultatet
kan påverkas av receptet, formarnas material, fär-
gen, formen och storleken.
Vid tillagning i mörka metallformar ska formen pla-
ceras på gallret.
Med traditionell ugn får hela ytan en enhetlig färg.
Med varmluft blir bakningen/matlagningen mer
rationell, men färgen ojämnare. För att uppnå bästa
tänkbara resultat ska bakverk/maträtter placeras så
att de inte spärrar av luftströmmen. Dvs att bullar
och liknande ska placeras i raka rader. Avlånga bak-
verk som smala franskbröd, vetelängder, sockerka-
kor o likn ska placeras med ändarna mot bakväggen
och ugnsluckan. Varmluft lämpar sig mindre väl för
bakning av sådant som har högt sockerinnehåll,
eftersom det då krävs hög temperatur under kort tid.
Således blir småkakor bäst i en traditionell ugn.
Varmluft kan bereda olika rätter samtidigt, t ex
förrätt, huvudrätt och dessert. Du ska bara se till att
välja rätter som ska beredas vid samma temperatur.
Gratinering lämpar sig väl för gratinering och
annan matlagning som ska ha gyllene yta, t ex
gräddpotatis, råstekt potatis o likn. Gratinering är
inte lämplig för bakning.
  • Page 1 1
  • Page 2 2
  • Page 3 3
  • Page 4 4
  • Page 5 5
  • Page 6 6
  • Page 7 7
  • Page 8 8
  • Page 9 9
  • Page 10 10
  • Page 11 11
  • Page 12 12
  • Page 13 13
  • Page 14 14
  • Page 15 15
  • Page 16 16
  • Page 17 17
  • Page 18 18
  • Page 19 19
  • Page 20 20
  • Page 21 21
  • Page 22 22
  • Page 23 23
  • Page 24 24
  • Page 25 25
  • Page 26 26
  • Page 27 27
  • Page 28 28
  • Page 29 29
  • Page 30 30
  • Page 31 31
  • Page 32 32
  • Page 33 33
  • Page 34 34
  • Page 35 35
  • Page 36 36
  • Page 37 37
  • Page 38 38
  • Page 39 39
  • Page 40 40
  • Page 41 41
  • Page 42 42
  • Page 43 43
  • Page 44 44
  • Page 45 45
  • Page 46 46
  • Page 47 47
  • Page 48 48
  • Page 49 49
  • Page 50 50
  • Page 51 51
  • Page 52 52

Husqvarna QCE9710A Användarmanual

Kategori
Mixer / matberedare tillbehör
Typ
Användarmanual