햲 paddel
햳
silar (fin och grov)
햴 passeringsskål: AT930A Major
햵
passeringsskål: AT992A Chef
i
nnan du använder
passeringstillsatsen första
gången
Diska alla delarna, se "rengöring".
hur du använder
passeringstillsatsen
1 Lyft upp köksmaskinens överdel.
2 Montera en rund blandarskål, inte D-
formad (runda skålar kan anskaffas
från din lokala återförsäljare) .
3 Sätt i passeringsskålen. På model
AT992A finns det utskärningar som
passar över handtagen .
4 Sätt i en sil .
grov sil
●
grova sidan upp för att avlägsna av
fibrer från kokt frukt och grönsaker
t.ex. rabarber och spenat och för att
puréa frukt och grönsaker såsom
bananer eller kokt potatis och för att
göra kexsmulor.
●
fina sidan upp för att kärna ur kokt
frukt t.ex. plommon eller krikon.
fin sil
●
grova sidan upp för att puréa kokt
frukt och grönsaker t.ex. tomater
och potatis.
●
fina sidan upp för att sikta mjöl och
puréa bär t.ex. hallon.
5 Sätt i paddeln: Vrid så långt det går
och tryck sedan .
●
För borttagning, vrid.
6 Fäll ner köksmaskinens överdel.
●
Paddelbladen ska böja sig något
mot silen. Om du behöver justera
höjden, se "hur du ändrar
paddelhöjden".
7 Låt lagad mat svalna.
8 Koppla på på "min". Tillsätt ca
1
⁄2 kg
livsmedel åt gången. Gör ren silen
mellan omgångarna.
●
F
ör inte ner händerna i skålen och
håll dem på avstånd från paddeln.
9 Öka långsamt till hastighet 1 eller 2,
men minska igen om det börjar
s
tänka.
hur du justerar
paddelhöjden
1 Dra ut kontakten.
2 Fäll upp köksmaskinens överdel och
sätt i paddeln.
3 Håll i paddeln och lossa sedan
mutter .
4 Fäll ner köksmaskinens överdel.
5 Justera höjden genom att vrida
paddeln. Paddelbladen ska vara
något nöjda mot silen.
6 Fäll upp köksmaskinens överdel, håll
i paddeln och dra åt muttern.
rengöring
●
Stäng av innan du tar bort paddeln.
●
Handdiska.
11
V
ik ut framsidan med illustrationerna innan du börjar läsa
Svenska