40
Diska tillbehören i rent vatten med diskmedel innan du använder apparaten för första gången. Skölj
av och torka noggrant direkt efter.
Skivorna och kniven måste hållas smorda. Olja in dem efter rengöringen.
Låt aldrig din apparat köra om om skivorna inte har oljats in.
Stoppa aldrig ner fingrar eller föremål i trattarna.
A
Löstagbar kvarn
A1
Aluminiumbas
A2
Stift
A3
Självslipande rostfri kniv
A4
Skiva (beroende på modell)
A4a
Skiva med små hål (för mycket fin malning)
A4b
Skiva med medelstora hål (för finmalning)
A4c
Skiva för stora hål (för grovmalning)
A5
Aluminiummutter
B
Löstagbar bricka
C
Köttstoppare
D
Start-/stoppknapp
E
Motordel
Kvarn
(se fig. 1.1-1.4)
Förbered allt kött som ska malas, ta bort ben, brosk och senor. Skär köttet i bitar (ca 2 X 2 cm).
Knep: När du har malt färdigt kan du köra lite bröd igenom kvarnen, så får du ut allt som du malt.
F
Tillbehör för korv (beroende på modell)
G
Tillbehör för Kebbe (beroende på modell)
G1
Munstycke
G2
Ring
H
Grönsaksskärare (beroende på modell)
H1
Konbehållare/tratt
H2
Stoppare
H3
Trummor (beroende på modell)
H3a
Kon för grov rivning (röd)
H3b
Kon för fin rivning (orange)
H3c
Kon för tjocka skivor (mörkgrön)
H3d
Kon för fina skivor (ljusgrön)
H3e
Kon för frityrskivor
H3f
Tillbehör för tärning
I
Förvaringstillbehör (beroende på modell)
OBS! Ett häfte med säkerhetsanvisningar LS-123456 följer med denna apparat. Innan du
använder din apparat för första gången bör du läsa detta häfte ch noga spara det.
SV
BESKRIVNING
RÅD OM ANVÄNDNING
ANVÄNDNING