Ångkokare
HD9160/00
Funktioner
Gentle Steam
Fisk är den mest delikata maten och blir lätt
överkokt vid ångkokning på höga temperaturer.
Inte nu längre. Philips ångkokare i aluminium
har en helt ny Gentle Steam-funktion som
ångkokar grundligt med en låg temperatur på
80 °C, den perfekta värmen för tillagning av
delikat fisk. Gentle Steam kokar sakta men
säkert och den naturliga smaken och
konsistensen hos fisken bevaras och den blir
smakrik och ser fantastisk ut varje gång.
Flavour Booster+
Flavour Booster+ smaksätter maten milt med
smaker från dina favoritörter och -kryddor som
får det att vattnas i munnen, eller med utsökt
vin, buljong, citronsaft eller soja. Placera helt
enkelt favoritsmaksättaren i boostern och låt
den naturliga ångprocessen lösgöra de
delikata aromerna – maten fylls med rena
härligheter.
Turbo Start
Turbo Start hjälper dig att uppnå perfekt
ångtemperatur inom några sekunder och håller
därför kvar mer näring i maten.
Optimala förinställningar
Ångkokning är en känslig konst. Därför har
Philips ångkokare en stor mängd
förinställningar som gör att ångan automatiskt
stängs av när den perfekta ångningstiden har
uppnåtts. På så sätt kan du tillaga många olika
typer av mat, bl.a. ris, ägg, grönsaker, kyckling
och fisk, och uppnå perfekta resultat som
bevarar alla smaker och vitaminer.
Delar som kan diskas i diskmaskin
Delar som kan diskas i diskmaskin gör
rengöringen enkel.
Löstagbara bottnar
Behöver du ångkoka stora matbitar, som hel
kyckling, eller en rätt som är för stor för ett
enda ångfack? Ta bara loss botten på
respektive korg och gör ett enda stort utrymme.
Ångkokaren gör resten av jobbet och ångkokar
grundligt och jämt, uppifrån och ned.
Fisk- och risskål
Mat som fisk och ris smakar alltid bra om de
ångkokas i sås, buljong eller sky. Därför
levereras ångkokaren i aluminium med en
matchande skål som gör det lätt att koka maten
i en god sås så att den får ännu mer smak.
Receptbok
Receptbok fullmatad med experttips och
smakfulla godsaker.