VT 266
SE
Jet
Defrost
Jet Menu
Crisp
Stop
Jet
Start
Micro Grill Crisp
-+
SNABBGUIDE
KONTROLLPANEL
DIGITALT TECKENFÖNSTER
Teckenfönstret har en 24-tim-
marsklocka samt indikatorsym-
boler.
M
IKROVÅGSKNAPP
Används för att ställa
in önskad mikrovågs-
e ekt.
J
ET DEFROST-KNAPP
Används för att välja Jet
Defrost-funktionen och
matklassen på maten som
skall tinas.
AVBRYTA ELLER STOPPA TILLAGNINGEN
AVBRYT TILLAGNINGEN SÅ HÄR :
Öppna ugnsluckan när du vill
avbryta tillagningen för att
kontrollera, vända eller röra i
maten. Inställda funktioner bi-
behålls i 10 minuter.
O
M DU VILL FORTSÄTTA TILLAGNINGEN
stänger du ugnsluckan och trycker på startknap-
pen EN GÅNG. Tillagningen fortsätter då från den
punkt där programmet avbröts.
Trycker du på startknappen TVÅ
GÅNGER ökas tiden med 30 sekunder.
O
M DU VILL AVSLUTA TILLAGNINGEN
tar du ut maten, stänger luckan
och trycker in STOPP-
knappen.
N
ÄR TIDEN GÅTT UT HÖRS EN LJUDSIGNAL.
DEN UPPREPAS en gång i minuten i
10 minuter. Tryck på STOPP-
knappen eller öppna luckan för att
stoppa ljudsignalen.
ANMÄRKNING: Om luckan öppnas och sedan stängs
behålls de aktuella inställningarna endast i
60 sekunder efter avslutad tillagning.
G
RILLKNAPP
Används för att välja grillfunk-
tionen.
I
NSTÄLLNINGSRATT
Används för att ställa in tillag-
ningstiden eller vikten.
K
LOCKKNAPP
Används för att ställa 24-tim-
marsklockan.
S
TOPPKNAPP
Används för att avbryta
eller återställa någon av
ugnsfunktionerna.
G
LASPLATTANS STOPPKNAPP
Används för att stoppa glasplattan. Denna
funktion kan endast användas när tillagningen
sker med enbart mikrovågor. Knappen funge-
rar inte med andra funktioner.
J
ET MENY CRISP - KNAPP
Används för att välja
Jetmeny crispfunktionen
och välja matklass.
CRISPKNAPP
Används för att välja Cris-
pfunktionen.
VÄLJA MIKROVÅGSEFFEKT
FITNESSKNAPP
Används för att välja tness-
funktionen och för att välja
matklass.
J
ET STARTKNAPP
Används för att starta tillag-
ningen eller för att starta Jet
Startfunktionen.
ENDAST MIKROVÅGOR
E
FFEKT ANVÄNDNING:
JET
(800 W)
V
ÄRMNING AV DRYCKER, vatten, klara soppor, ka e, te och annan mat med hög vattenhalt.
Om rätten innehåller ägg eller grädde bör ett lägre e ektläge väljas.
650 W T
ILLAGNING AV sk, grönsaker, kött, etc.
500 W
F
ÖRSIKTIG TILLAGNING av t.ex. såser med hög proteinhalt, ost- och äggrätter samt för att
avsluta tillagningen av gryträtter.
350 W S
JUDNING AV STUVNINGAR, smältning av smör.
160 W U
PPTINING. Mjukgöring av smör och ost.
90 W M
JUKGÖRING av glass.