110
• Sätt kontakten i eluttaget:
– Apparaten har hastighetslägen
och en turbofunktion. Börja alltid
att blanda eller knåda i läge 1 och
sedan
– För att att knåda tyngre degar,
rekommenderar vi att endast arbeta
i läge .
– Hastigheten kan ökas ytterligare
med turbofunktionen .
Vi rekommenderar dock att detta
läge endast används under kortare
sekvenser (högst 30 s för fasta
degar).
• När du är färdig med elvispen, ställ
hastighetsreglaget i läge .
• Dra ut kontakten och tryck på
frigöringsknappen för att lyfta
visphållararmen. Tryck därefter på
elvispens frigöringsknapp för att
plocka loss elvispen från hållaren.
• Tryck därefter på frigöringsknappen
för att lossa visparna eller
degkrokarna.
• Kontrollera att produkten inte är
inkopplad, att hastighetsreglaget
står i lägeoch att visparna
eller degkrokarna tagits ut ur
apparaten.
• Lyft upp luckan bak på apparaten
och skruva försiktigt in stavmixern
moturs tills det klickar
till.
• Sätt kontakten i eluttaget:
– För ner stavmixern i beredningen
innan du sätter igång apparaten för
att undvika stänk.
– Sätt igång apparaten med
hastighetsreglaget
först i lägeoch sedan
. Om receptet kräver mer kraft,
använd läget Turbo
– Stäng av apparaten innan
stavmixern lyfts upp ur beredningen
(för att undvika stänk).
• När apparaten stannat, ställ den
i läge , dra ut nätuttaget och
skruva loss stavmixern
genom att vrida den medurs.
• I en behållare ovanpå en värmekälla.
• Låt den inte gå tom och hacka inte
isbitar, rått kött eller nötter (mandel,
hasselnötter, m.m.) med den.